Skip to content
8 reacties
1413 weergaves

Geen verkering oid maar wel knuffelen

Dat wil ik eigenlijk Straks word ik 18 en ga studeren en wil zeker nog heel lang geen eeuwige verplichtingen. Misschien wel nooit, want ik wil zeker geen kinderen op deze wereld.
Maar ik zou dolgraag met een leuke jongen wat avondjes in de week willen knuffelen en praten en misschien ook af en toe mijn hart luchten en omgekeerd natuurlijk. Dat is toch anders dan met een vriendin. Wie heeft al zoiets en hoe heb je dat aangepakt of hoe kijk je daar naar. Ik wil niet naar een dating site of zoiets. Liever een jongen die ik al ken en die een goed karakter heeft, maar hij moet ook zoiets willen. Nu weet ik van de jongens die ik ken en leuk vind dat de meeste een vaste relatie willen. Een paar hebben al wat met me geprobeerd en dat heb ik dus afgehouden. Eentje die ken zoekt dat niet dus daar zou ik wat kunnen gaan informeren. Probleem is dat hij een heel grote heeft. Tussen zijn benen bedoel ik, omdat je dat aan zijn broek ziet. En ik zag het ook even op het strand.
Of dat gaat passen weet ik niet. En dat komt er natuurlijk wel van. Ik wil niet dat als verder alles klikt en dat is bij hem niet onmogelijk dat dat dan niet goed gaat. Maar eerst mijn vraag over hoe dit soort relaties kunnen en hoe je erover kunt beginnen en iemand vinden.

17 jaar
3 maanden geleden

8 Reacties

  • M20

    Met die vriend lijkt het het niet te worden. Hij vroeg zich af waar ik mee bezig was en daar heb ik hem grotendeels eerlijk antwoord op gegeven. Hij wil net als ik geen vaste vriend, maar nog minder dan ik. Hij wil wel seks met me, maar niet teveel lief met elkaar zijn. Niet echt knuffelen dus. Hoogstens vooraf aan de seks. Ik denk er nog over na, maar steeds te direkt seks en dat met die grote piemel zie ik toch niet zo, misschien wel voor een keer maar dat is anders.We zijn nog even goede vrienden gebleven hoor en hij vindt het een eer dat ik dat met hem wilde.
    Vanavond heb ik afspraak met hem. Ik denk nog verder. Een keertje met hem ben ik wel weer heel nieuwsgierig naar. Er zijn inderdaad zoals je zegt meer jongens. Nu eentje tegenkomen die hetzelfde wil.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ben er benieuwd hoe dit verder gaat. Je pakt het wel logisch aan.Een blamage is het niet dat je naar zijn kruis hebt staan te staren dat is overdreven. Gênant wel, maar jongens moeten dit maar begrijpen. Hoevaak proberen zij niet door ons shirtje heen te kijken of staan met openvallende mond naar onze cameltoe te kijken. En moeten dan via hun broekzak de zaak of zaakje nog enigszins verbergen. Gewoon doorgaan. Wordt het niks dan zijn er meer.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • J22

    Het kan natuurlijk niet helemaal precies zoals ik wil. Ook dat moet dus samen ontstaan. Ik heb gisteren gepraat met die jongen die een vriend van me is. We doen wel samen dingen, vooral praten, maar dan meestal in een groep. Ik ben er nog niet achter of hij in is om zoiets te proberen. Misschien ben ik te voorzichtig. Wel heb ik te veel naar zijn kruis zitten kijken. Hij had het door, wat moet hij niet van me denken. Ik denk dat het niets wordt maar vanmiddag zie ik hem weer. Probleem is ook dat hij en ik nog tot augustus bij onze ouders wonen. De mijne wel heel makkelijk hoor.


    J16

    Ja je hebt groeiers en bloeiers weet ik wel. Gisteren in een wijde broek leek het wel mee te vallen. Toen ik zijn piemel op het strand zag leek hij wel erg groot maar dat was maar kort, daarna had hij een lange short aan. Misschien was hij wel een beetje opgewonden geraakt van al die meiden in bikini om zich heen.
    Ik kan er niet meer op letten want hij heeft dat denk ik door.
    Wat een blamage.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Na je 16e groeit een piemel meestal niet meer. Voor mij helaas maar voor jou goed om weten , ook wordt een grote slappe niet zoveel grote bij een erectie dan een kleintje dus probeer het een keer bij hem als het verder klikt. Hem lekker stijf krijgen is voor jou zo te lezen geen probleem.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • @TS, eerste J22 hier. Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen fwb en een 'gewone' verkering. Je gedraagt je hetzelfde en je doet dezelfde dingen. Alleen ontbreekt de link naar de romantische liefde. Even kort door de bocht : "De lucht is blauw, ik hou van jou en ik blijf je eeuwig trouw.", dat soort sentimentele onzin laten we bewust achterwege. Daardoor draait een fwb relatie op vooral geilheid en het gewoon samen fijn hebben zonder dat je in de valstrik trapt die Liefde heet.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • J22

    Leuk zeg dat jullie ook op je 17e al zijn begonnen. Hoe gaat dat bij fwb? Zoenen jullie toch ook veel. En na de seks. Moet je dan gelijk weg of blijf je gezellig slapen? Lekker naakt tegen elkaar de nacht door en voelen of alles nog werkt lijkt me zo heerlijk.Ook dan naakt nog knuffelkoffie? Of is dat dan geen fwb meer? Je begrijpt, ik sop het liefst de hele nacht door.

    Andere J22

    Ik ben toch eerlijk en ik zeg niet dat het aan die jongen ligt. Ik heb klein gaatje. Maar ik ga wel met hem praten want hij is leuk.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Jaaja, dus je wilt geen verkering, geen relatie, alleen maar knuffelen enzo, maar het gaat er wel van komen dat de penis erin gaat? Wat een vreemd verhaal joh. Wat maakt het uit of iemand een grote of kleine penis heeft, wanneer je een goed gesprek wilt voeren of even wilt knuffelen? Wat super oppervlakkig weer...

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Dan denk ik dat fwb wat voor jou is. Wij hebben al bijna vijf jaar een fwb-relatie die ons prima bevalt. De seks is (vinden we allebei) geweldig en verveelt nog steeds niet. Daarnaast hebben we een diepe vriendschap en heel veel wederzijds respect en vertrouwen. Alleen de 'Liefde' is er niet. Dat hebben we van bij het begin zo afgesproken want we vinden dat klef en bezitterig. Toekomstplannen maken we dus ook niet want we willen geen toekomst samen en al helemaal geen kids en huisje-boompje-beestje toestanden. Het is wat het is en het duurt zolang het duurt en ooit zal het stoppen wanneer we uitgekeken zijn op mekaar. Dan gaan we uit mekaar en waarschijnlijk zullen we dan best verdrietig zijn maar That's Life. Of niet en dan eindigen we samen in het bejaardentehuis. Koffiekletsen en bridge spelen en nog steeds plezier aan beleven aan mekaar. Er is maar één ding wat zeker is: er is geen plaats voor Liefde tussen ons. Daarvoor hechten we allebei veel te veel aan onze vrijheid. Toen ik jouw topic las, had ik het gevoel dat dit zo ongeveer is waar jij naar op zoek bent en ja: het kan dus echt en het werkt. Je kan perfect gelukkig zijn zonder de Grote Liefde.

    22 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten