Skip to content
20 reacties
4165 weergaves

Naar de wallen

Hey, ik ben nu al een tijdje single en mij lijkt het wel eens spannend om een keertje naar de wallen te gaan. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee wat ik kan verwachten? Ik hoor graag jullie ervaringen

21 jaar
4 maanden geleden

20 Reacties

  • Dit verhaal met blauw licht is echt pure onzin! Er zijn wel wat straten waar iets meer transgenders zitten maar het blijft verspreid met alles soorten door elkaar!

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb zelf vanaf toen ik 15 jaar oud was ongeveer 10 tot 15 keer naar De Hoerengeweest op de Wallen in Amsterdam. En ik heb zelf alleen maar Goede Ervaringen gehad met het bezoeken van Hoeren op De Wallen. Maar neem maar Genoeg Geld mee als je De Wallen gaat bezoeken want uit eigen ervaring zal ik je vertellen dat je gedurende de dag/avond zeker 2 a 3 keer bij een Prostituee naar binnen gaat. Want ik liep zelf ook de hele tijd daar Opgewonden rond kijkende naar alle Hoeren die Achter de Ramen stonden. En toen ik een aantal jaren geleden zelf in de Zomertijd op de Wallen Rondliep er ook meerdere Hoeren in de Deuropening stonden om klanten naar binnen te krijgen. En uit eigen ervaring weet ik dat ze zelf aan je Kruis voelen of je hand grijpen om je naar binnen te lokken. En als je toevallig BLAUW licht ziet branden in plaats van ROOD licht dan moet je wel weten dat dit geen normale Hoeren zijn maar Shemale Prostituees. Want sommige van deze Shemale Prostituees zien er gewoon als een echte Vrouwelijke Prostituee uit maar ze hebben dan iets Extra's tussen hun benen hangen. Ik durf het bijna niet te vertellen maar dat is mezelf een keertje overkomen dat ik bij een Lekkere Sexy Prostituee naar binnen ging en niet wist dat ik bij een Shemale Hoer naar binnen ben gegaan. Pas toen ikzelf al mijn kleren had uitgedaan en toen ze zelf het Slipje uitdeed zag ik pas dat het een Shemale Prostituee was. En dat kon je totaal niet zien want toen wist ik nog niet wat het Blauwe licht Op De Wallen betekende. Dus als je niet wil dat je dat zelf overkomt dat je bij een Shemale Prostituee naar binnen gaat dan is mijn TIP dat je de paar Straten en Steegjes waar een BLAUWE LICHTEN te zien zijn moet vermijden of in ieder geval niet bij zo'n Prostituee naar binnen gaan. Maar dat ligt er maar aan wat je zelf wil natuurlijk. Maar ik zal je verklappen dat ik niet ben vertrokken nadat ik erachter kwam dat het een Shemale Prostituee was want ik had al betaald en ze zag er gewoon Super Lekker Sexy uit.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Jongen 21, ik zou nooit iets zonder condoom doen met een hoer, shemale of niet. Ik schreef eerder dat de kans ontzettend klein is dat ze iets hebben, maar dat geldt natuurlijk voor de hoeren die het altijd safe doen en regelmatig testen. Hoertjes die bereid zijn zonder condoom te gaan vertrouw ik niet. Als je een pik wilt zuigen zou ik gewoon een homo zoeken daarvoor. Of misschien een heterovriend met hoge zakspanning ofzo

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb totaal geen ervaring met de wallen en / of prostitutie, maar heb nu al een hele tijd een fantasie/ wens over wat ik maar even foutief een shemale zal noemen. Ik ken zo niemand in mijn vriendenkring of omgeving. Prostitutie trekt me eigenlijk niet meteen aan, maar zou echt heel graag eens zo'n ervaring willen, zowel oraal als anaal. Maar ik vind het ook wat raar (en niet safe ?) om zelf te pijpen bij eeen prostituee. Een condoom bij anaal is uiteraard geen probleem, maar bij oraal is niet fijn. Ik zou liefst ook deze ervaring all the way beleven en in mijn mond laten komen en eventueel ook slikken. Maar dit is toch niet safe dan!?

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ja snap ik. Hoeveel heb je betaald? Ik ben nog nooit in Nijmegen geweest, woon meer in het westen van het land;) maar wel de moeite waard dus daar?

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • @J21: Dit was in Nijmegen bij de ramen aan de Nieuwe Markt. Ik vond het echt super, dus ik ga zeker nog een keer. Maar eerst even sparen, want prijzig is het wel.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Lekker jongen 23! Waar ben je geweest? En zou je vaker gaan?

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb mijzelf pas geleden zelfs laten ontmaagden door een hoertje. Geen spijt van gehad, en was wel opgelucht dat ik geen maagd meer was. Dus schaam je er niet voor.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Eigenlijk vind ik dat een meisje van 12 jaar hier helemaal niet moet reageren, maargoed. Als ik naar de appie ga zie ik ook allemaal sagerijnige casierres zitten. Maar toch koop ik mn eten daar. Het is gewoon een baan, soms heb je wel en soms geen zin om te werken. Net als hoertjes. Het is gewoon een legaal beroep in nederland, al dat gezeik snap ik echt niet. Of je nou producten scant of een winkelvak vult, of dat je een lul in je geduwd krijgt. Zolang je er voor betaald wordt is het gewoon oke

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • ik woon in Amsterdam en fiets/wandel wel eens over de wallen als ik ergens heen moet ik vind het wel altijd een beetje ongemakkelijk ofzo ik zie gewoon dat die vrouwen niet gelukkig zijn. En voor de topic starter; doe heg gewoon maar niet er hoeft maar 1 man/jongen bij te zitten met een SOA en je hebt t ook wat je vervolgens niet door hebt want mannen hebben daar meestal minder last van en je toekomstige vriendin word ziek alleen maar omdat jij zo nodig een ongellukige vrouw moest seksen ........

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • TS wilt weten wat hij kan verwachten. Om te beginnen zijn de wallen heel druk met toeristen. Beter ga je naar een ramenbuurt ergens anders. Bijvoorbeeld Haarlem of Den Haag. Als je dan er bent (wallen of andere buurt) zie je allemaal vrouwen achter de ramen staan met vaak alleen lingerie aan. Mannen lopen rond en bekijken de vrouwen. Sommige vrouwen zullen op het raam kloppen en je wenken. Andere staan gewoon sexy te zijn. Sommige zijn ontgeinteresseerd op hun telefoon bezig. Die moet je sowieso niet hebben! Loop eerst even een rondje en bekijk wat er allemaal te krijgen is. Als je een keuze gemaakt heb loop je naar het raam of de deur waar ze achter staat. Die doen ze dan al gelijk open. Ik vraag altijd even hoe het is. En daarna naar de prijs. Als je oke bent met de prijs (eigenlijk altijd hetzelfde, maar ik vraag het toch om binnen geen verrassingen te krijgen) ga je mee naar binnen. Soms is de peeskamer direct achter het raam en zal de vrouw de gordijnen sluiten. Soms is die achterin achter een gang en ga je daar heen. Daar betaal je eerst. Daarna kan je je gelijk uitkleden en zal de vrouw zich ook verder uitkleden en klaarmaken. (Eerste keer voelde bij mij een beetje ongemakkelijk. Maar je moet maar zo denken: het is hun werk, ze zien zoveel mannen naakt op een dag.) Telefoon een portemonnee stop ik altijd in mn schoenen en die zet ik in het zicht neer. Sokken houd ik aan vanwege hygiene. Dan ga ik zitten op de rand van het bed en doet de vrouw een condoom om mn lul. Eerst even zuigen, dan neuken. Je kan zelf aangeven welk standje, zolang het niet te gek wordt. Eventueel wissel ik na een poosje van standje. Ik spuit altijd in het condoom. Die haalt de vrouw er daarna af en gooit die weg. Dan was ik nog even mn handen en kleed ik me weer aan. Ik vind het altijd heerlijk zo!

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb geen ervaring met de wallen maar ben wel enkele keren in Duisburg geweest. Heb daar met vrouwen en shemales seks gehad.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Reactie op meisje van 22. Wat een vooroordelen en misvattingen heb jij. Prostitutie is legaal in nederland, maar pooiers niet. Dus die hoertjes worden niet verkracht. Ze doen het gewoon voor geld of zelfs omdat ze het leuk vinden. Het verdiend nou eenmaal beter dan cassiere worden bij de macdonalds. Hoertjes moeten ook verplicht regelmatig testen en hebben altijd condooms klaarliggen. Dus laat ons lekker af en toe onze zak leegschudden in een hoer (jou woorden), dat is lekkerder dan rukken. TS: ga dus wel naar een legale hoer en neuk nooit zonder condoom. Dan loop je minder risico dan met een one night stand. Veel plezier!

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Hier zie je duidelijk het verschil tussen venus en mars :-) Ik sluit me aan bij de jongens: gewoon doen. Zelf geen ervaring mee maar als je wilt neuken en je heb niemand is dit de makkelijkste oplossing. bij de meest kan het gewoon safe en je kunt gewoon iemand uitkiezen die je leuk lijkt. niet zeuren over dwang en zo... het is niet voor niets het oudste beroep ter wereld.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • @m22, waarom de jongens deze ervaring misgunnen. Zelf nog nooit bij prostituees geweest, maar met rukken alleen kom je er niet. Dit is toch een mooie ervaring die de mannen op kunnen doen. Altijd beter dan erg opdringerig in de kroeg of daarbuiten (!).

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik snap niet wat je daar aan hebt? Je zak leegschudden in een hoer die dat alleen maar doet voor het geld, of erger nog, omdat ze ertoe gedwongen wordt door haar pooier (=een vorm van verkrachting). Dus je zit te wippen in een soort zielige, levende opblaaspop, en je zit met je piemel te roeren in het slijm en de ziektes van de 1000 anderen voor je. Ik zou voorstellen: fantaseer daarover zoveel je wilt, en ruk je daarop af als je weer eens prostaatschokjes wil ervaren, maar breng het liever niet in de praktijk. Maar ja, bij sommigen zal dit wel weer pas doordringen nadat ze aids, herpes en andere dingen hebben.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb dezelfde ervaring als de jongen van 21 in de Geleenstraat in Den Haag. Mooie vrouwen die je voor een paar tientjes kan neuken. Lekker doen als je nu single bent!

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • De Wallen hebben natuurlijk iets spannends om te bezoeken.

    Het voordeel van de Wallen (de rosse buurt van Amsterdam, zeg ik er even voor de lezende niet-Amsterdammers bij), is dat je alle keus hebt uit de prostituees. Nadeel is dat je dan ook echt in die kamertjes daar seks moet hebben.

    Een vriend van mij is ontmaagd door een prostituee. Niet op de Wallen, maar in een hotelkamer. Hierdoor heb je dus minder keuze in welke prostituee je kan kiezen, maar heb je wel het voordeel om seks te hebben in een normalere, mogelijk ook schonere, omgeving.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Gedwongen prostitutie is nog steeds een groot probleem dus denk nog effe erover na voordat je op de trein stapt.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ben er vaak zat geweest. Dan niet de wallen, maar de geleenstraat in den haag. Zitten plaatjes tussen. Sommige zijn bijna te mooi om naar toe te lopen, maar paar minuten later lig je ze wel te neuken voor 50 euro. Ook veel ervaring met shemales daar. Zijn eveneens mooie vrouwen, maar met iets lekkers extra's.

    22 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten