Skip to content
7 reacties
2626 weergaves

Anale seks

Mijn vriend wilt graag een keer anal proberen en mij lijkt dat ook wel wat, alleen ben ik bang dat het aan de binnenkant niet helemaal schoon is en er dalijk ergens schijt aan zit. Hierdoor wil ik het niet, weet iemand of dit echt gebeurd en zo wel hoe kan je het goed schoonmaken?

17 jaar
5 maanden geleden

7 Reacties

  • Allemaal juist, maar straks lijkt anale seks echt wel wat gedoe, al hoeft dit echt niet zo te zijn. Misschien kunnen jullie als eerste ervaring een plug en of dildo gebruiken. Zo kom je te weten hoe dit voelt enz. en deze kunnen jullie ook samen gebruiken. Jouw vriend is benieuwd naar anale seks en misschien ontdekt hij zo hoe lekker het voelt om "gevuld" een orgasme te hebben. Jullie kunnen zo ook de drempel wat verlagen door elkaar te verwennen zodat jullie ontspannen de stap naar anale penetratie kunnen nemen.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Hi,

    Je kan een anus douche kopen, op bijvoorbeeld easytoys. raad dan ook wel aan om gijmiddel te gebruiken bij het inbrengen en toy kleiner om het te ontsmetten.

    Dan doe je louw water in (niet te heet) en dan spuit je het in je anus. dan laat je het even zitten 30 sec tot 1m en dan laat je het water er uit komen (is gewoon het gevoel dat je perst) boven een emmer of wc. Dit herhaal je paar keer totdat je zelf merkt het is schoon :)

    Let wel op dat er wel nog beetje water achterblijft de eerste paar keer dat je het gevoel krijgt dat je een scheetje moet laten, zou ik het op de wc doen, tenzij je merkt dat het alleen lucht is.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik begrijp je bezorgdheid hiervoor, maar wat m21 is heel correct. Dit kan wat verschillen van persoon tot persoon en is ook afhankelijk van oa voeding. Ik was hier aanvankelijk ook bevreesd voor, maar nog nooit onaangename ervaringen mee gehad. Condoom gebruik is uiteraard aan te raden bij anale penetratie.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Als ik 's ochtends douche stop ik altijd één of twee ingezeepte vingers in mijn kontje omdat ik superschoon wil zijn. Ik denk dat dat wel helpt. Met mijn vriend gebruik ik altijd condooms, en we hebbeneen washandje liggen. Ik maak het altijd met de mond af, en dan proef ik alleen de rubbersmaak van het condoom verder niks.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Gebruik een condoom als je het wilt proberen, verder zijn er reinigingssets te koop, maar ervaar het eerst maar. Succes

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Dat risico is er altijd

    Anale douches kn je kopen, eten erop aan passen

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • De anus en het onderste.gedeelte van het rectum bevatten weinig fecaal materiaal en anders kun je een anale douche nemen. Hierover is informatie op internet te vinden.

    21 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten