Skip to content
9 reacties
2237 weergaves

Sex is hoorbaar

Mijn moeder heeft sinds kort een nieuwe vriend en wanneer ze samen bezig zijn, is dat nogal vrij goed te horen.
Ik vind het allang fijn dat mijn moeder weer een vriend heeft, maar waar ik echt niet op zit te wachten is dat ik kan horen wanneer ze sex hebben en vooral haar vriend laat zich horen wanneer hij klaarkomt.
Ook weet ik me geen houding te geven wanneer ik alleen ben met hem.
Hoe zou ik dit het beste eens kunnen zeggen dat ze wat rustiger aan mogen doen?

14 jaar
5 maanden geleden

9 Reacties

  • Gewoon een opmerking maken van mams doe je het wel veilig.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Als je het echt niet wilt horen, doe oordopjes in of zet een koptelefoon (iedereen heeft ze!) op en ga naar jouw favoriete muziek luisteren, probleem opgelost en laat je moeder en vriend genieten!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Soms is het voordeliger om op jezelf te gaan wonen dan een vermogen te spenderen aan oordopjes.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Inderdaad, vrij ongemakkelijk om te horen, maar seks is iets wat iedereen doet en net als in jouw geval hoor je dan iets.
    En zeker als het je ouders/moeder/vader betreft, is dat vrij vreemd.
    Ik zou inderdaad eens tegen je moeder zeggen dat ze nogal luidruchtig zijn en, wanneer ze dat willen, iets rustiger aan doen.
    Maar, het kan nog altijd erger.
    Ik kwam.enkele jaren geleden thuis van een avondje stappen en toen kwam ik de vriend van mijn zus tegen op de badkamer met een stijve.
    Dan zit je ''s morgens pas echt ongemakkelijk aan het ontbijt....

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn zus kwam het mij ook vertellen en vindt het alleen maar erg omdat ze er zelf zo geil en opgewonden van wordt. Het liefst zou ze in haar nakie de deur open willen gooien en mee willen doen vertelde ze me vertrouwelijk. Dat kan dus kennelijk ook gebeuren! Ik ben nu benieuwd naar mijn eigen reactie als mijn zus met een vriendje thuis komt en hij blijft slapen nou ja, slapen...hahaha

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ja laat het haar weten subtiel. Mijn ouders hebben nooit iets gezegd maar mijn zusje wel. Ze heeft er geen last meer van.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Oei, ja, dat is ongemakkelijk inderdaad. Je kunt je moeder zeggen dat de muren nogal dun zijn, dan zal ze het wel begrijpen. Bemoei je verder niet met haar seksleven, dat is haar business. Koop oortjes of goede oordoppen anders, dan hoor je het misschien minder goed. Heel soms hoorde ik mijn zus wanneer zij met haar vriendje "bezig was". Ik heb haar dat een keer laten weten, maar het blijft een vreemd gesprek haha.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoe stom ook klinkt je kan zodra jullie 3 keer samen zijn ergens zeggen als flauwe grap. " Volgens mij was het fijn samen, kon jou of jullie goed horen ".

    Misschien doen ze dan zachter

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik zou je moeder gewoon vertellen dat je alles goed kan horen. Dat is makkelijker als hij er niet bij is denk ik. Dan moet zij het verder met hem bespreken.

    21 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten