Skip to content
6 reacties
818 weergaves

vrouw versieren werk

is het slim om een vrouw van 30 te versieren die in hetzelfde gebouw werkt als waar jij stage loopt? Ze zit meestal met haar collega's te eten als ze niet werkt

22 jaar
5 maanden geleden

6 Reacties

  • Waar was ze enthousiast over? Heb je haar gevraagd in een eerste gesprek of ze er zin in had dat jij haar alle hoeken van de slaapkamer zou laten zien? Yeah, right....

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • ik heb al met haar gepraat enzo en ze was enthousiast

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Zinloos om achter oudere vrouwen aan te zitten. Je zal jezelf belachelijk maken. Als die wat willen met een jonge kerel maken ze heus zelf wel een move. Ik kan je verzekeren dat ze er in dat geval totaal geen doekjes om winden.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • TS hier , alleen voor seks he

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Nee, werk is werk. Het zal je wellicht verbazen maar vrouwen hebben meestal geen zin om ook op de werkplek te worden lastiggevallen.
    Als je je stageplek wil houden, niet doen.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Tja, 8 jaar leeftijdsverschil is wel pittig.

    Ervan uitgaande dat ze beschikbaar is, jij haar wil versieren voor een liefdesrelatie en dat zij jou wel ziet zitten, zijn er toch een paar punten om ernstig rekening mee te houden:

    Grote kans dat jij immers nog in een hele andere levensfase zit. Jij woont misschien nog thuis of in een studentenhuis, die vrouw heeft mogelijk een koophuis met (fikse) hypotheek. Een besluit om een lange vakantie, roadtrip of wereldreis te gaan maken, kan en wil jij hierdoor mogelijk veel sneller en makkelijker nemen dan zij.

    Denk ook aan kinderen. Als jullie kinderen willen, kan zij die hooguit tot haar 40e krijgen. Meestal duurt het wel twee jaar binnen een relatie voordat er aan kinderen wordt gedacht. Ze heeft dan dus nog maar 8 jaar de tijd. Zeker als je meerdere kinderen wil, wordt de tijd zodoende krap. Het kan, maar is mogelijk niet helemaal ideaal. Bedenk ook dat bij zwangerschap bij een oudere vrouw, de kans toeneemt op ziektes en afwijkingen van het kind. Nog los van het feit dat veel 37+ vrouwen geen kinderen meer willen.

    Bedenk dus goed of jullie levensdoelen met zo’n leeftijdsverschil wel overeen komen.

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten