Skip to content
12 reacties
3408 weergaves

Seks maar ze bleek jonger

Hee allemaal. Zit me nu toch al paar dagen dwars maar heb dus deze week met een meisje seks gehad. Ken haar van uit de buurt eigenlijk al zolang dat ik hier woon. We waren bij haar thuis haar ouders weg en ze zei kom er gaan naar boven. Van het een kwam het ander en lagen dan ook al snel in bed te neuken. Wat ik altijd heb gedacht dat ze ongeveer net zo oud was als mij zei ze toen we klaar waren dat ze pas twaalf was. Had dat echt niet verwacht ze is zodat even lang als jij en heeft toch best flinke borsten. Is dit iets om mij schuldig over te blijven voelen

16 jaar
6 maanden geleden

12 Reacties

  • Vrijen hoort iets spontaans te zijn, wat je beiden op dat moment wilt.

    Als je voor het vrijen eerst haar identiteitskaart moet vragen en vervolgens een contractje moet laten tekenen dat ze toestemming geeft voor de uit te voeren handelingen, en welke dan precies, dan gaat het spontane er een beetje vanaf zeg maar.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • J19 grappig dat ie dit voorbeeld gebruikt. Een jongen van 30 met iemand van 16 is gewoon legaal dus dan heb je niet echt een probleem. Natuurlijk zou ik het afraden want 14 jaar verschil als 16 jarige is heel groot en dat kan haast niet goed gaan
    Maar iemand van 16 en 13 is illegaal. Stel dat hij straks 17 is en zij 14. Dan is hij te oud voor bureau halt. In dit soort situaties is de minimale straf 1 dag cel. En zou je in theorie dus gewoon een cel straf kunnen krijgen op je 17de als de politie er achter komt dat je seks had. Dat is best gevaarlijk.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik zou er niet wakker van liggen, zij wilde het toch ook graag? En wat een onzin om te vragen hoe oud iemand is. Als je elkaar leert kenen en je lijkt dezelfde leeftijd te hebben... pfft. Als je 30 bent en een meisje van ca 16 is het wat anders.. maar een jongen van 16? gewoon doen.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • J14
    Het klopt dat de meeste jongens daar geen nee tegen zeggen. Was jij toen ook al 14?
    Ik hoop dat jullie het wel veilig deden. Met 12 jaar kan zij ook al zwanger raken.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ook eens meegemaakt. Was op vakantie dat je toch wel andere kinderen tegenkomt van je eigen leeftijd. Was eens op een avond dag weer laat nog liggen zwemmen in het meertje met een meid die er ook al de hele week was. Zei ze van als jij je zwembroek uitdoet die ik mijn bikini uit. Na dat gedaan te hebben beetje gezwommen en toch wel aan elkaar beetje voelen. Na het zwemmen ze zei kom mee heb een eigen tent. Daar gekomen snel weer uit de kleren en eigenlijk meteen door met neuken. In de week erna is het nog wel vaker gebeurt dat we hebben geneukt. Kwam alleen halverwege de week er pas achter dat ze twaalf was maar vind het toen ook moeilijk om te stoppen (welke jongen zegt nee tegen neuken???)

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb een zelfde situatie gehad. Tijdens een feestje toen ik 16 was leerde ik een meid kennen. We dansten en zij begon mij te tongen. Later spraken we nog een keer af. Toen wilde zij ook met mij neuken. Ik was nog maagd dus vond het super geil. Zij had duidelijk al ervaring. Achteraf hoorde ik dat zij pas net 13 was. Had ik niet verwacht want ze leek ouder. Maar spijt heb ik niet. We wilden het allebei.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Je kunt niet zeggen: zij heeft mij niet haar leeftijd gezegd voor we gingen neuken. Je had er natuurlijk naar kunnen (en moeten) vragen vóórdat je haar neukte. Heeft zij er nadien nog met jou over gepraat? Hebben jullie het wel veilig (condoom) gedaan? Als je ook geen condoom om hebt gedaan, ben je helemaal dom bezig... stel dat ze zwanger raakt? De cupmaat van een meisje zegt helemaal niets over haar leeftijd. Dat weet je als 16 jarige ook wel toch? Allemaal niet zo slim, maar als je het veilig hebt gedaan, is dat al een grote zorg minder.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Dat is wel jong maar wat M16 zegt was het haar eerste keer of niet? En wilde zij?

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Zij had jou ook haar leeftijd kunnen zeggen voordat er sex was. Zij is dus ook wel een beetje schuldig. Begon zij met de sex of was het jouw idee?
    En jij zal vast wel gemerkt hebben of zij het al vaker had gedaan of nog maagd was.
    Ik hoop dat jij wel een condoom omhad gedaan.
    Praat er nog een keer met haar over, zodat het niet jullie leven verpest.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Beste TS natuurlijk wist je niet dat ze 12 jaar was maar je kon Eigelijk ook eerst vragen hoe oud ze was

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Leeftijd is bij meisjes soms lastig te schatten. Volle borsten en wat makeup en ze lijken snel ouder. Met diezelfde truc komen ze ook uitgaansgelegenheden in waar ze eigenlijk te jong voor zijn maar waar het deurbeleid niet altijd naar een ID vraagt.

    Dit meisje heeft niet verteld hoe oud ze was tot na de sex. Ze heeft ook zelf het initiatief genomen door je mee naar boven te nemen en sex met je te hebben. Als ze vantevoren had verteld dat ze pas 12 was, dan was haar plannetje waarschijnlijk niet doorgegaan. Als jullie het veilig hebben gedaan en zij heeft er achteraf geen spijt van, dan zou ik dat ook niet hebben.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Tja, we zijn schijnbaar in de tijd van eerst legitimeren zijn aangekomen. Zou niet moeten zijn, temeer ik zou verwachten dat een jong meisje dit had kunnen aangeven. Ik neem aan dat dit niet de eerste keer is dat ze sex had, maar ik ben er niet bij geweest en kan het mis hebben.

    Vraag vanuit mijn zijde, hoe gaan we hiermee om?

    20 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten