Skip to content
16 reacties
2725 weergaves

Nauwe voorhuid

Als ik wil sexen met iemand en ik krijg stijve doet het verschrikkelijk pijn als me eikel uit me voorhuid komt lijkt net of die scheurt na dat ik klaargekomen ben wil de voorhuid niet over de eikel wat moet ik ermee doen

16 jaar
7 maanden geleden

16 Reacties

  • Hiervoor zal een gehele besnijdenis de oplossing zijn, eerst met zalfjes etc proberen kan! Maar op deze leeftijd is het meestal niet functioneel.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Als je je voorhuid naar achteren doet voordat je een stijve hebt gaat het waarschijnlijk pijn doen. Ik heb daar jaren mee getobd en ben na veel hormoonzalfjes uiteindelijk geholpen met een besnijdenis. Dat had ik veel eerder moeten doen! Dan was me veel pijn en ellende bespaard gebleven. De eerste week na een besnijdenis is pijnlijk. Na een dag of 10 zijn de meeste hechtingen eruit en dan heb je alleen nog last van een overgevoelige eikel. Na een paar weken is dat ook over en voelt alles normaal. Wat heel fijn was dat de eerste keer seks met mijn vriendin een openbaring was. Doordat ik geen pijn meer had voelde ik alles. Daarvoor probeerde ik met behulp van een condoom tijdens het neuken mijn voorhuid niet naar achteren te laten gaan door hem zo strak mogelijk uit te rollen.
    Nu kan ik heerlijk los en ik ben blij dat ik zonder pijn in iets heerlijk warms en zachts op en neer kan gaan en ook na het spuiten geen pijn heb

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • En als je je eikel bloot maakt voor dat je een stijve krijgt, dus je eikel bloot maken als je piemel nog slap is

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Mijn voorhuid is ook wat nauw en krijg ik niet altijd makkelijk over mijn eikel. Wat bij mij hielp is onder de douche regelmatig de huid naar achter trekken en dan meerdere keren achter elkaar. Zo rekt hij na een tijdje wel wat op en is sex minder pijnlijk.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Leren oprekken of (gedeeltelijke) besnijdenis.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • J17 weer. Als aanvulling op wat J19 zegt kun je ook pro actief contact zoeken met een besnijdeniscentrum bijv. BCN. Die zitten in elke grote stad, zijn al jaren actief (veel ervaring) en krijgen regelmatig dit soort vragen. Besnijdenis via een ziekenhuis is een heel gedoe met toestemming, doorverwijzing enz. terwijl het eigenlijk als je verder gezond bent een heel eenvoudige operatie is. Dus als je ervoor wilt gaan, is dat zeker een makkelijker optie om te overwegen en de uitkomst is zeker weten hetzelfde :p

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Idd wat J17 zegt heb je vaseline gekregen om je huid glad te maken of een hormoonzalf om de huid soepeler en dunner te krijgen? En wanneer ben je naar een dokter geweest? Een paar dagen of weken geleden?
    Als je al een tijdje smeert en veranderingen merkt is een het een aanrader om wederom contact op te nemen met je huisarts want dit is een serieus en pijnlijk probleem. Een besnijdenis is dan misschien nodig, maar daar gaat een specialist over en dan ben je wel van je klachten af.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • TS wat voor zalf heeft ze er op gedaan? Was het alleen bijv. vaseline om het gladder te maken of een hormoonzalf om je huid losser/dunner te maken? In het laatste geval zal je het wel vaker moeten gebruiken en duurt het best en tijd voor je er wat van zult merken. Anders navragen bij de huisarts, maar hier moet je echt vanaf. Het is te gevaarlijk om mee door te lopen. Kans op Spaanse kraag bijv en dat is NIET leuk!

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Besnijdenis. Herken je verhaal en na veel zalfjes en ellende laten doen. Nu totaal geen problemen meer!

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ben al naar de dokter geweest gelukkig vrouwelijke dokter moest me uitkleden en had al meteen stijve lul en dat deed weer pijn ze trok voorzichtig huid naar achter smeerde zalf op dat heb ik nu ook gekregen maar blijf er last van houden

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ga naar de huisarts. Het is vaak redelijk eenvoudig op te lossen, met een kleine snede die snel hersteld. Je hoeft niet bang te zijn voor een besnijdenis ofzo, medisch gezien is dat echt de laatste optie.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Ga er mee naar de dokter ik had dat ook ik ben geholpen in een kliniek en nu werkt het wel

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Je kan je voorhuid dus wel een soort van over je eikel krijgen?

    Ik zou een bezoekje aan de huisarts brengen en dit met hem bespreken. Die kan je goed verder helpen door je misschien een zalfje te geven of door te sturen naar een specialist. Ik snap als geen ander dat het ongemakkelijk is om hiermee naar een arts te gaan, maar de huisarts heeft genoeg blote piemels gezien en zal nergens raar van opkijken.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb hier ook last van en ik weet dat je naar de huisarts moet gaan. Ik schaam me alleen dood, zul je zien dat je een stijve krijgt als de huisarts je penis onderzoekt. Zal geen punt zijn maar niet echt leuk ??

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Naar de dokter gaan!

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Huisarts

    19 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten