Skip to content
13 reacties
3560 weergaves

Ik wil een geheim vriendje en seks met hem.

Daar droom ik allang over, maar nu ik studeer en op mezelf woon kan dat ook en mooier ik ken een jongen die ook wel zo is als ik. Mijn vriendinnen denken dat ik aseksueel ben en jongens ook of dat ik lesbies ben. Maar er is geen nacht dat ik niet vinger en over jongens fantaseer. Mijn beste vriendin weet het, want die heeft me betrapt, verder niemand.
Nu is er een jongen die in alles ook aseksueel lijkt en die trekt mij aan dus we drinken wel eens een glas en vorig weekend gingen we niet naar huis en dat werd samen een fles en gek doen. Toen wist ik het zeker, want hij kreeg me een erectie. In zijn broek wel, maar heel groot en hard. Nu broeit er dus iets tussen ons. Dit weekend waren we thuis en vanavond gaan we verslag doen hoe het was. Dus nu moet ik een stap verder.
Hoe doe ik dat en wie heeft daar ervaring mee? Ik denk zelf wel eens, gewoon overal aan hem zitten en me uitkleden alsof dat normaal is. Eigenlijk denk ik dat hij dat ook wel wil. Of toch alles bespreken dat ik dat wel zou willen?

18 jaar
7 maanden geleden

13 Reacties

  • Is echt een prachtig verhaal.

    Ik herken sommige dingen, als jongen de eerste keren heb je ook geen idee, ik zelf werd na wat meer ervaring juist enorm dominant en wist precies wat ik wilde.

    Nadeel wat ik heb dat strakke broeken dragen helemaal niet gaat en omdat het opvalt je vaker aandacht krijgt terwijl je daar niet altijd zin in hebt.

    Ben kieskeurig net als jij dus ga niet zomaar met iedereen zo iets aan.

    Ik had ook een geheime vriendin, en we deden het eerst rustig waardoor die spanning zo groot werd dat we daarna verslaafd raakte zowat. Nu geen contact meer dus weer single

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoi j21

    Ik begon er ook mee dat ik een droom had. Er waren genoeg redenen om te begrijpen dat dat niet zou lukken, vooral omdat ik nog niet zelfstandig woonde. Ook was het toeval dat ik al maanden een vrije jongen goed kende. Ik wil natuurlijk geen seks met een jongen waarvan ik niet weet dat hij helemaal te vertrouwen is en dat geldt ook omgekeerd. En dan moet je het zo duidelijk weten te maken dat als hij niet wil die vriendschap niet verpest wordt. Nu is er nog het gevaar dat er een verder wil. Je moet er dus bijna meer voor doen en meer geluk bij hebben dan bij het vinden van een vriendje. Maar het is dus niet onmogelijk. Succes dus, sta je er ook voor open dat een vriendin jou vindt?

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Dit topic is geniaal.
    Ik zoek ook stiekem vriendin voor seks alleen maar kan niemand vinden

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi m20

    Je bent hier anoniem en je mag toch wel nieuwsgierig zijn. Je zegt het zelf toch ook. Ik weet het alleen niet precies. Mijn langste vinger is 9cm en dat is 2X en nog wat cm..dus ruim 20cm als hij helemaal stijf staat. Anderhalve vinger voor een heel slappe. Dus ca. 13cm. Maar groot en hard hebben ook nadelen. Slap langs je clitje heen en weer is om echt dol te worden. De gedachte alleen al. Die hoef je ook niet altijd tegen te houden. Geeft toch niet. Jij ook veel plezier op deze natte zondag hihi.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Oh nee, ik weet dat ik niet nieuwsgierig naar zulke dingen mag zijn, maar ik wordt steeds benieuwder naar dat kanon van je geheime vriend. Alleen naar de maat hoor.
    Die van de mijne is veel kleiner (6-8cm slap, 15 hard)maar ik kom ook niets te kort. Na dat verhaal van jou weet ik wel wat ik hem morgen ga voorstellen, dat moet met die kleine van hem ook bizonder zijn.Soms idd wel s jammer dat ze zo snel hard worden.
    Voorlopig maar aan wat anders denken, je weet wel waarom.
    Veel plezier met hem.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi m20

    In de een wijde broek zie he het wel minder dan in een strakke, maar als je het daar een beetje in zag wist ik toch al dat het behoorlijk wat moet zijn. Blijkt ook zo te zijn. Ik heb weinig vergelijking. Mijn broer en vader hebben duidelijk een kleinere.
    Alleen mijn broer stijf gezien en dat scheelt zo te zien de helft.
    Porno is nep zegt iedereen. Maar hij is er heel voorzichtig mee in me. Ik wordt gauw erg nat en dat helpt dus. Nu willen we andere houdingen uit gaan proberen dus zoek ik die beter gaan met een grote penis..jammer dat hij zo snel stijf wordt want slap in mijn hand geeft al een heerlijk gevoel door me heen. Ook zo langs mn clitje is zacht zo lekker. Gemeten heb ik niet. Dat vind ik lullig om te vragen, sorry grapje. Mijn beste vriendin heb ik alles verteld, dat begreep hij dat ik dat niet kon laten. Hij ook

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Je staat wel behoorlijk heet, maar als jullie daarvan genieten is er toch niets mis.
    Trouwens als hij bij jou komt in een broek waar je duidelijk een bobbel in ziet dan is hij er toch ook op uit. Er zijn ook broeken waar je dat niet in ziet. Of is jij echt enorm geschapen?

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi j22,

    Ik denk dat we zo hot zijn omdat we al die tijd zoveel tekort gekomen zijn. Ik zie hem al maanden af en toe en zie dus al die tijd al die bobbel vlakbij me. Niets mee gedaaan al tijd, ja gefantaseerd. Wel al geinformeerd af hij vriendin had. Hij had wel door dat ik keek weet ik nu. Geeft niet, hij keek ook.
    Of we het lang geheim kunnen houden, weet ik niet. Hij kwam gisteren in de gang mijn buurvrouw tegen. Die zei vanmorgen lachend wat een leuke jongen was dat. Gaat wel zei ik.
    Tja als er bij haar een jongen zou komen zou ik ook denken dat die er wel lekker tussen zou komen. Maar misschien ben ik nu juist wel oversekst.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • TS, bedankt voor je leuke update. Zo zie je maar weer dat schijn bedriegt. Iemand kan op het eerste gezicht aseksueel lijken maar bij nader inzien net ontzettend hot zijn. Geniet ervan.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi m20, j22 en j18.

    Gelukt. Zorgen om niets. Hij nam het initiatief en zat al in mijn broek toen ik nog geil zat te kijken hoe hij stijf werd. Die kanjer hebben we dus wel plezier van gehad. We zijn wel beginnertjes.
    Inkijk had ik de vorige keer wel gegeven, maar zijn piemel begreep dat wel maar hij niet en schaamde zich daarvoor. Ik had wel eerlijk gezegd dat ik nat was hoor, maar dat kwam verkeerd door. Nu lachen we er over.
    Ik had mijnjogging nu aan met niets er onder, makkelijker kon niet. Dankzij jullie durfde ik ook, dus als hij niet was begonnen was het ook gebeurd. We moeten wel nog veel oefenen. En ja we houden het voor onszelf.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Nee, nooit geen ervaring, maar ik zou dat wel willen zonder een vaste relatie te moeten. Je schrijft niet wat dat gek doen inhield, maar als dat seksueel was en hij een stijve kreeg en dat positief was voor beiden dan kun je verder. Ineens in zijn kruis gaan grijpen en naakt uitkleden is wel vlug. Wij jongens durven ook niet zo snel door metoo. Doe er wat stappen tussen, zoals heb het over die erectie en dat je daar geil van wordt. Hij kan dat moeilijk verbergen maar jij wel. Dus hij weet nog niet dat jij harde tepels en een nat broekje hebt. Als je het daar eenmaal over hebt het stapje uit de kleren en eerst kijken en dan voelen. Je bent er oud genoeg voor dus dat hoeft niet lang te duren. Maar alleen als hij ook wil. Maak je wel ook duidelijk dat je het voorlopig geheim wilt houden.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Als je denkt dat hij het ook wil dan is er toch niets aan de hand.. Dan vraag je zullen we verder gaan en dat doe je dan. Als je het wil doen moet je het ook kunnen zeggen.
    Trouwens waarom zijn jullie niet verder gegaan toen hij met die kanjer in zijn broek zat. Zo zonde dat daar niets mee is gedaan.;)

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • He nee, niet bespreken. Dat is zo zakelijk. Gebruik jullie arsenaal aan verleidingstechnieken : lippen vochtig maken met de tong, zwoele blik in de ogen, haren opgooien, inkijk net iets meer dan anders. Iedere jongen weet dat dit groen licht betekent.

    22 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten