Skip to content
24 reacties
7245 weergaves

Wat te doen na lading?

Hoiii, ik zit aan de pil en ben best actief met mijn vriend. Ik laat hem me vaak volspuiten, alleen weet ik achteraf niet echt hoe ik ermee om moet gaan. Het druipt er natuurlijk als je opstaat alweer uit en dus trek ik meestal een sprintje naar de badkamer en gebruik ik gelijk een inlegkruisje zodat het niet op mn onderbroek of broek komt. Dit vind ik alleen echt gezeik dus vroeg ik me af of er een andere manier is om dit handiger te doen. Wat kan ik doen zodat het niet op mn kleren komt en ik geen inlegkruisje of iets anders moet gebruiken?

16 jaar
8 maanden geleden

24 Reacties

  • Ik wordt graag geneukt en volgespoten vaak ga ik naar de seks even naar de wc en probeer ik zijn sperma eruit te duwen. Heel soms vindt ik het ook geil om het zolang mogelijk in mijn kontje te laten zitten maar kans dat het er dan uitloopt is groot. En doe dan soms maandverband in mijn onderbroek.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • M17 voel je ook dat hij echt erin spuit? En is het meestal veel of weinig?

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Als hij mij volspuit dan ramt die ze pik helemaal erin en stamt ie het aan komt nog beetje uit

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik leg er meestal een handdoek onder als mijn ventje me gaat neuken.
    Trekt hij dan zijn pik eruit wanneer hij gespoten heeft, dan druipt het zaad op de handdoek.
    Zit ik bovenop en zijn zaad zit ik me, dan wacht ik tot zijn pik wat slapper is en dan schuif ik over zijn buik naar voren. Dan druipt zijn zaad op zijn buik en veeg ik het daarna af.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Handdoek eronder en meestal spuit ie in mijn mond.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Doe van te voren een mini tampon er in of breng tijdens het vrijen samen of hij er in.Uurtje na de daad haal je de tampon er uit en geen last meer er van.Tip van mamsie Verder gebruikt mijn moeder bij afscheiding een soort sponsje en werkt ook goed zegt ze.Deze spoelt ze om gebruikt ze meerdere dagen.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Ja ik ben homo en mn vriend komt soms ik mn mond als ik hem pijp dan slik ik maar meestal komt hij in me kont maar loopt niet zo snel eruit denk ik als bij een vagina maar ga daarna wel op de wc zitten en pers ik het eruit .

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriendje vind het geil als ik z’n cum slik. Dus meestal stopt hij vlak voor klaar komen in mijn mond. Maar soms komt hij in mij en dan laat ik meeste in een bekertje lekken en slik ik het alsnog door. Ik slik z’n pik ook altijd goed schoon. Moest er aan wennen maar nu doe ik het graag voor hem

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriend is ook 15 en we doen al half jaar zonder condoom.Natuurlijk heb ik de pil wij vinden neuken erg prettig.
    Dus ik vind zelf en dan echt zelf dit hoort er bij sperma in me komt.
    Wat ik doe is toch meteen naar de badkamer me toiletpapier eerste klodders afhalen.Daarna inlegkruisje in want soms lek ik erg lang na i.v.m hij veel sperma spuit.Wat we wel doen als ik volgende sport en met andere meiden onder douche sta haalt hij hem op tijd er uit spuit die over me kutje dit is ook erg fijn niet zo fijn als er in maar voor de afwisseling.Het is me keer mis gegaan dat ik met de meiden onder douche stond en ik sperma lekte was toch schaam moment maar ze zeiden het hoort er bij.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • Het ligt er een beetje aan hoeveel ik spuit. Als ik denk dat er een grote zaadlozing komt, gaat mijn vriendin op haar rug liggen en doe ik haar benen naar achteren, naar haar gezicht. Dat ligt haar kutje vrij en kan ik er goed diep in. Als ik heb gespoten, wacht ze even en dan gaat ze met een tissue onder haar kutje naar de badkamer.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik en mijn vriend gebruiken condooms dus geen smerigheid

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriend heeft er ook last van als ik in hem gekomen ben. Hij doucht altijd

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • M20: Na anale seks zal het er inderdaad niet zomaar uitlopen aangezien de anus dat afsluit. Maar mijn ex kwam er wel achter dat het een risico vormt als je een scheet moet laten, omdat het dan wel mee naar buiten kan komen. Dus toch even goed opletten en beter wel even naar de wc gaan als je die aandrang voelt, ook al is het maar voor een scheet.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Een soort penisring rond zijn zakje zodat hij minder spuit, haha

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ga na de seks altijd douchen. Als hij in me klaar is gekomen ga ik eerst plassen en spoel ik het altijd uit. Als hij me anaal heeft genomen en in me klaar is gekomen heb je dat allemaal niet dat het er uit loopt. Klaar pijpem doe ik heel soms maar vind het niet altijd even lekker om in mn mond te hebben.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik.leg een handdoek eronder.
    Als mijn vriend dan in me komt en hij trekt zijn pik eruit, dan loopt niet alles meteen op mijn beddengoed.
    En wanneer ik op hem zit en hij is gekomen, dan lek ik uit op zijn of hij neukt me doggy, dan pak ik een handdoek voordat ik opsta.
    Af en toe komt er wel iets op mijn lakens, maar het meeste gaat de handdoek in.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Met een condoom neuken dan heb je die troep niet

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Je zou ook een doek of handdoek mee kunnen nemen. Dan ga je daar na de sex even op zitten zodat het meeste er wel uit kan lopen.

    Je zou hem ook ergens anders klaar kunnen laten komen. Op je buik of je borsten bijvoorbeeld, of je pijpt hem klaar. Dat moet wel je ding zijn, niet iedere meid vind dat leuk of lekker.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • De meid waar ik het momenteel regelmatig mee doe,trekt na de daad even n trainingsbroek of soms n boxer van mij aan zodat het daar dan in lekt.
    Die gooi ik later in de wasmachine

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Dat is nauwelijks te voorkomen, tenzij je je vriend niet meer in je laat klaarkomen of condooms gaat gebruiken. Als je het echt vervelend vindt dat het zaad eruit lekt kun je dat overwegen. Misschien iets minder leuk voor je vriend, maar wel veel praktischer voor jou.

    23 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten