Skip to content
5 reacties
1499 weergaves

Vierde wiel bij afterparty

Mijn beste vriendin en ik zijn samen uitgeweest bij een cafe. Ik vind haar eigenlijk wel leuk. Maar tijdens uitgaan waren er twee jongens die hele tijd met haar dansten. Uiteindelijk vroeg mijn beste vriendin of ze mee mochten naar mijn huis voor een afterparty met zijn vieren. Eerst dacht ik dat het wel leuk zou zijn. uiteindelijk zaten we in mijn huis, en van het een kwam het ander en zij ging ineens de twee jongens pijpen. Ik was zo jaloers en vond het echt niet leuk, maar ik durfde de twee jongens niet weg te sturen. Toen ze klaar waren, gingen ze alledrie weg. Bij mij heeft ze helaas niks gedaan. Ik baalde er wel van, maar achteraf vond ik het wel een geil idee, dat ik vierde wiel was. Het gaf mij een gevoel van onderdanigheid. Wie kickt hier nog meer van?

23 jaar
8 maanden geleden

5 Reacties

  • Joh als ze het prima vindt om 2 vreemde jongens te pijpen dan zal ze het vast ook niet zo erg vinden om jou te doen. Gewoon vragen volgende keer.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Dit verhaal is zo nep

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Sorry hoor TS, voor leedvermaak in mijn eerdere reactie. Maar je had op je strepen moeten staan en op tafel slaan en eisen dat je als trouwe klant recht hebt op prioritaire afhandeling. Lol man, echt.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Lol TS, ik zie het al voor me. Net of je naar een of andere klantendienst belt. "Er zijn nog 2 wachtenden voor U. Wij helpen U dadelijk verder." En dan ben je eindelijk aan de beurt, wordt de verbinding verbroken. Arme stakker. LOL..

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Zielig verhaal, waarbij je de regie uit handen hebt gegeven. Zal mij niet gebeuren, zeker niet in mijn eigen huis! En hoe nu verder met deze “vriendin”?

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten