Skip to content
47 reacties
12032 weergaves

Trio

Gisteravond heb ik voor het eerst een trio gedaan met mn vriend en een vriendin. Vriendin en ik hadden lingerie gekocht en vriendje was natuurlijk benieuwd hoe het bij mij stond. Toen zei mijn vriendin voor de gein wil je dat van mij ook zien? En zo kwam van het 1 het ander. Wie van jullie heeft er ook wel eens een trio gedaan? En was dat met een jongen of een meisje erbij?

17 jaar
9 maanden geleden

47 Reacties

  • Bij ons was dit eerst een vaste vriend als derde. We hadden duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen. Oraal en anaal was zonder condoom. Hij leerde iemand kennen en onze trio-relatie eindigde zo. Een tijdje was het voor ons ook gedaan met triootjes, maar we moesten toegeven dat we dit toch misten. Intussen hebben we twee mannen waarmee we af en toe een triootje hebben. Ook nu hebben we duidelijke afspraken. Wederzijds vertrouwen en eerlijkheid zijn hierbij wel heel belangrijk. Oraal doen we sowieso. zonder condoom. Een belangrijke reden voor onze triootjes is orale seks onder mannen. Ikzelf hou ook van pijpen en doe dit liefst all the way. Mijn vriendin vindt het erg opwindend om zien dat ik hem oraal bevredig. Omdat we in de mond komen is het onderlinge vertrouwen wel heel belangrijk uiteraard. Voor anaal hebben inmiddels gekozen om dit toch met condoom te doen. Een beetje jammer, maar toch een bewuste keuze, want nu kan oraal na anaal ook.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoe doen jullie het met condooms met een trio? Mijn vriendin en ik hebben best vaak jongens voor een trio. Die jongen mag mij en mijn vriendin dan altijd gewoon neuken, dat vinden we allebei geil. We houden het liefst van zonder condoom, maar doen dat alleen bij jongens die we vertrouwen.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Vaginale penetratie komt sowieso wat minder voor, maar doen we natuurlijk ook wel. Bijna altijd ben ik dit dan, maar heel soms onze vriend (maar wel steeds met condoom). Onze vriend is groter geschapen dan ik. Het hangt uiteraard van jullie afspraken af, maar (te) eenzijdige 'regels" lijkt ons geen goede basis voor een trio. Ik denk dat het wel belangrijk is dat jij je partner kan en wil zien met die andere en haar ook deze vrijheid geeft, als zij dit zelf wil uiteraard. Het kan natuurlijk ook dat die extra man er enkel voor jou bij is

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi J22, mag jouw vriend jouw vriendin dan ook neuken? Of dat niet? Als ik en mijn vriendin het over een trio hebben, mag dat van mij met een extra man die haar mag likken of op haar tieten mag klaarkomen, maar ik wil zijn penis niet in mijn vriendin. Hoe gaat dat bij jullie? Of went dat gevoel?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • @j22, wat voor een vriend is het, heeft hij geen vriendin dat jullie met zijn vieren iets kunnen doen, is hij homo en/of heeft hij ook seks met jouw vriendin?

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Met z'n drieën is echt wel bijzonder vind ik, vinden wij. Het is wel belangrijk dat je hier als koppel open en eerlijk kan over praten. Ik was in het begin van onze relatie eerlijk geweest over experimenteren met enkele vrienden. Pas na een hele tijd samen begon mijn vriendin me hier vragen over te stellen. Met de tijd werden haar vragen steeds specifieker en ik antwoordde steeds eerlijk. Na een hele tijd kwam mijn vriendin met een onverwacht en verrassend voorstel. Ze wou me eens samen zien met man. We spraken hier uitvoerig over, eerst met z'n tweeën en dan met een vriend. Die eerste keer voelde ik me onwennig en ik was heel zenuwachtig. Maar die eerste keer voelde tegelijk ook goed voor ons .... alle drie. Na enkele keren voelde dit echt goed voor ons, als een deel van ons seksleven. Wij genieten nog steeds met z'n tweeën uiteraard, maar af en toe met z'n drieën maakt het voor ons compleet. Ik denk niet dat dit voor elk koppel zo werkt, maar voor ons echt wel. Het klinkt voor sommigen misschien raar, maar dit heeft onze relatie intiemer en hechter gemaakt.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Kort geleden heb ik voor het eerst een triootje gedaan. Dit was met de buren. Zij zijn een koppel van begin dertig en hebben een open relatie en zijn beiden bi. Het begon eerst met een beetje flirten vanuit de vrouw naar mij toe. Ze vroeg mij toen of ik een keer iets met haar wilde doen. Ik had totaal geen ervaring met vrouwen, maar ik vond dat wel spannend. Toen we beiden naakt in bed lagen te knuffelen, kwam ineens haar man binnen. Hij bleek ervan te weten en stelde voor mee te doen. Ik heb toen sex met hem gehad. Daarna heb ik nog wat nagenoten met de vrouw. Beste ervaring ooit!

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • #22. Goed bezig!. Als gay boy weet ik zeer goed wat jij bedoeld.........

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Trio's zijn heerlijk. Een keer zelfs kwartet gedaan met drie mannen erbij. Deze waren alle drie hetero dus krijg ze allemaal tegelijk voor mezelf. Vond het een geweldige ervaring ze in me te voelen. Trio heb ik al in vele vormen gedaan. Mmv, mvv, vvv. Geilste vind ik als de man ook bi is en je om de beurt aan de zelfde pik ligt te zuigen of door genomen wordt.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Het leek ons best om ook met z'n drieën enkele afspraken te maken, want het is toch best wel een stap. We hadden er met z'n tweeën voordien al uitvoerig over gepraat. De belangrijkste was en is wanneer iemand van ons drie zich ergens niet goed bij voelt dan stoppen we hier ook meteen mee. Dit is - tot nu - nog nooit voorgevallen.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn eerste ervaring met trio was niet echt geweldig de 2 jongens waren meer met elkaar bezig dan met mijn. Mijn nieuwe vriend wilde ook graag trio en dat hebben we nu al een paar keer gedaan, hij heeft via een site een andere man erbij gezocht die 100% hetro is en nu vind ik het echt geweldig om met 2 mannen tegelijk sex te hebben.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Bedankt voor jou reactie en goed dat jullie hier duidelijke afspraken over gemaakt hebben. Geniet er vooral van!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Goede vraag. Wij zijn getest en als onze vriend ( derde persoon dus) seks zou hebben met anderen volgt een pauze en test. Hetzelfde zou ook voor ons gelden. De afspraak is duidelijk dat we hier eerlijknover zijn tegen elkaar.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Dan komt bij mij de vraag op, zijn jullie de enige waarmee een trio wordt gedaan, weet je dat zeker. Ook ivm soa’s enzovoort!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik doe niks met mijn vriend. Wil ik ook niet. Het draait allemaal om de dame te plezieren.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Bij ons doen we met z'n drieën actief mee en hebben we ook seks met z'n drieën. Enkel vaginale penetratie is enkel tussen mijn vriendin en ikzelf ( op een zeldzame uitzondering na).

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @J19, fijn dat het voor alle 3 geil is zo te lezen. Zou jammer zijn wanneer een vriendschap daardoor stopt of je het vreemd vindt elkaar onder ogen te komen. Doen jij en die vriend samen ook nog iets qua seks of is puur jullie vriendin de ontvanger?

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @J22 - Zij zijn al een paar jaar samen. Dus ik vertrouw ze. Ik gebruik normaal condooms dus zij vertrouwen mij ook.
    4 ladingen achter elkaar bij haar en dan ook nog door elkaar geroerd geeft een behoorlijke schuimparty bij haar. Dat ziet er dan super geil uit.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • @J19, mocht je zonder condoom in haar klaarkomen? Vind je dat niet eng qua soa zeg maar? Hoe reageerde haar vriend toen je in haar spoot? Was dat niet gek?

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik en mijn vriendin hebben vaak een vriend op bezoek waar we het mee doen. Ik vind het heel geil die vriend m’n vriendin te zien neuken en dat ik dan m’n vriendin erna neuk terwijl er al sperma van hem in haar zit. Hij kan me ook heerlijk pijpen en mij neuken wat ik ook heel geil vind. De relatie tussen m’n vriendin en ik is gewoon top, en wordt er alleen maar beter van.

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten