Skip to content
5 reacties
1038 weergaves

Weet niet wat ik nog kan doen.

Ik was laatst tijdens het uitgaan een leuke meid tegen gekomen, waar ik de hele avond mee gedanst/gezoend heb. Ze gaf aan dat ze wilde dat ik bij haar bleef slapen en dat ze seks met me wilde. Ze sliep niet thuis dus ze haalt de huissleutel op van haar vriendin (waar ze die avond sliep) alleen omdat wij de deur niet open kregen moest haar vriendin (die nog niet uitgefeest was) ons komen helpen en de deur voor ons openen, waardoor ze daarna de club niet meer in kwam en dus zichtbaar geïrriteerd was. Ik mocht daarna kennelijk niet meer binnen komen en mocht dus ook niet blijven slapen. Ik ben nog maagd op deze leeftijd waar ik me ook best wel voor schaam, daarom vind ik het echt enorm vervelend dat deze goude kans door zoiets stoms verpest is. We hebben nog wel wat app contact gehad maar daar is tot dusver niks uitgekomen. Heeft iemand misschien een idee hoe ik dit nog kan fixen bij haar? Het is 2 dagen geleden gebeurt.

22 jaar
9 maanden geleden

5 Reacties

  • Ik zou mij niet meer druk maken om die meid. Blijkbaar wilde ze toch niet.
    Mijn advies is, als je zo graag ontmaagd wil worden, zoek dan verder. Er zijn genoeg sexdating sites waar vrouwen op zitten die wel een jongen willen ontmaagden.
    Lukt het daar niet, dan is een prostituee inderdaad ook een optie. Mijn eerste keer was ook met een prostituee. Nooit spijt van gehad.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Waarom schaam je je dat je nog maagd bent? Genoeg jongens van onze leeftijd zijn nog maagd en komen hier ook openlijk voor uit. Veel vrouwen vinden dit ook een enorme sterkte als je dat openlijk en vol zelfvertrouwen durft te zeggen. Hoef je je echt niet voor te schamen!

    Als je echt ontmaagd wil worden, kan je dit natuurlijk ook door een prostituee laten doen. Een vriend van mij is ontmaagd door een prostituee. Als je aangeeft dat je nog maagd bent, kan ze je ook helpen met seksles. Om daarop vooruit lopend het gevoel alvast te oefenen, kan je een masturbator kopen. Mijn broer heeft mij voor mijn 16e verjaardag een masturbator cadeau gegeven. Eerst vond ik dit natuurlijk een heel raar cadeau, maar later ben ik hem hier heel dankbaar voor geweest. Het is namelijk een heel goed hulpmiddel om de vagina, clitoris en schaamlippen goed te ontdekken, vooral de verschillende structuren en plekjes. Doordat ik al meerdere keren ‘seks’ had gehad met die mastorbator, kon ik de eerste keer seks met een vrouw vol zelfvertrouwen hebben. Ze wist niet eens dat ik nog maagd was. Misschien is zo’n masturbator dus ook wel een handig hulpje voor jou. Je hebt ze ook echt in de vorm van een vagina om het effect nog verder te versterken.

    Hoe je alsnog seks met die vrouw van die club en die sleutels, weet ik niet. Blijven proberen!

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik snap dat je hart gebroken is TS. Het doet pijn. Maar ik wil je wel meegeven: zoek liefde en niet die meiden die alleen een hookup willen en er dan vandoor gaan. Je gaat je dan mentaal aan haar hechten en wordt op die manier een soort van gebruikt voor een dag

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Balen dat van die voordeur en begrijpelijk ook dat haar vriendin pissed was. Jullie hebben haar avond min of meer verkloot. Maar hoe nu verder? Jullie hebben nog contact, dus waag opnieuw je kans. Spreek met haar af voor een nieuw nachtje stappen en zorg deze keer dat je zelf een bed achter de hand houdt voor het geval dat. Bij jou thuis, bij een vriend of desnoods een hotelkamer. Zonder planning gaat een one-night stand onherroepelijk de mist in. Maar dit is lang geen verloren zaak.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Nodig haar uit voor iets l er als, de stad in gaan, ergens gaan eten, dagje fietsen of naar het strand. Werk eerst aan de relatie, de sex komt dan vanzelf, succes!

    20 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten