Skip to content
7 reacties
2545 weergaves

Eerste keer en zwanger?

Hey, ik ben dus een meisje van 14 en ik heb een vriendje die over een paar dagen 16 word. Misschien een beetje jong, maar we willen het graag een keer doen (ik vind het nog wat spannend, dus we dachten om alleen even hem in mij te doen ‘for the record’ om te kijken hoe het is en dan zijn we ontmaagd) we vinden elkaar echt leuk dus het is niet zomaar. Alleen, we willen dus absoluut geen zwangerschap. We hebben een dag waarop ik minder vruchtbaar ben, condooms, en sws komt hij niet klaar in mij en we gaan het niet echt doen, alleen even erin. Natuurlijk is er wel voorvocht etc. Iemand nog tips? Advies?

14 jaar
10 maanden geleden

7 Reacties

  • En wat ga je nu doen konijntje, de baby vermoorden zodat jij door kan blijven gaan met je drug achtige seksverslaving? Beter dan dat kan ik het niet omschrijven.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • gewoon een spiraaltje zonder hormonen plaatsen.Als je een sex gaat bedrijven gebruik je de ac pil er bij.Lekker safe

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Aan M14
    Als hij alleen maar erin gaat om elkaar te ontmaagden vind ik jammer om sex met elkaar te hebben. Je kan dan toch nog wat gaan bewegen zonder dat hij klaarkomt. Maar als zij pijn heeft van de penetratie dan moet hij stoppen. Sex is fijn zonder pijn.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Hey ik herken het zo te lezen doe je het in je eigen tempo en veilig. Reactie op meisje 16 jaar, ik heb ook wel dat meer bewegen en dat het steeds heftiger wordt dan alleen even naar binnen alleen dat is na je ontmaagding.. waar ik mee deal en graag wil is ook pijpen en zelfs iets met zijn sperma en mij likken dat doet hij wel alleen gefocust op alleen m'n clit niet langzaam ofzo er omheen ik kan raad gebruiken .. ,an ik hier ook een profiel aanmaken wil mensen ook wel privé kunnen spreken liefs Ria

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • Als het alleen gaat om zijn piemel een paar seconde erin te doen dan vind ik dat erg jammer van het ultieme moment om sex te hebben.
    Waarom niet wat langer en ook wat te bewegen?
    Hij hoeft nog steeds niet klaar te komen (daar moet hij wel goed op letten) en jullie kunnen dan toch lekker genieten. Je wordt maar een keer ontmaagd en dat is heel speciaal. Ook al gaat het niet perfect, het is een super gevoel.
    Als hij uit je is, kan jij hem nog aftrekken of pijpen. Hij kan dan ook jou laten klaarkomen op de manier die jij wilt.
    Nogmaals...... genieten is het juiste woord

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Klinkt gewoon veilig hoor, hoe moet je het anders doen? Als je zo bang bent kan je even goed aan de pil gaan misschien? Maar goed, condoom is al veilig genoeg.

    Je bent indd een beetje jong, maar ik zie dat niet als schadelijk als je indd echt verliefd bent. Als je het doet puur en alleen zodat je dan ontmaagd bent, zou ik nog even wachten als ik jou was.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Weten dat je op bepaalde dagen wel/niet zwanger kunt worden gaat helaas toch wel geregeld fout. Voorvocht en zijn penis diep in jouw vagina, hoe kort ook, geeft kans op toch zwanger worden. Je vriend kan ook ineens toch klaarkomen diep in je. Je noemt het woord zelf al, condooms. En anders de pil, daarvoor kun je gewoon buiten je ouders om naar je huisarts. Hij is toch ouder dan jij, en allebei zijn jullie toe aan verder gaan, echt vrijen. Bescherm jezelf gewoon echt goed tegen zwanger worden, ga naar je huisarts, en dat kan gewoon buiten je ouders om. Seks is om van te genieten, angst voor een zwangerschap is dan niet fijn

    22 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten