Skip to content
9 reacties
2785 weergaves

Seks in de zomer

Het is nu al een aantal dagen behoorlijk warm geweest. Op mij heeft dat zo zijn invloed, want ik loop bijna de hele dag opgewonden rond. Maar als het dan op seks aankomt vind ik het vaak te warm en plakkerig. Gelukkig is mijn vriend het daar wel mee eens, maar het gevolg is dus dat we minder seks hebben dan anders, terwijl we doorgaans wel heel erg in de stemming zijn. Natuurlijk kijken we wel voor plekjes waar het minder warm is, maar die zijn niet altijd bij de hand. Ik vraag me dus af hoe dat bij jullie gaat als het zo warm is. Hebben jullie hetzelfde of juist niet?

21 jaar
10 maanden geleden

9 Reacties

  • @TS ik zweet ook altijd veel in de zomer en het zorgt er voor dat ik inderdaad iets rustiger aan moet doen. Ik heb al een paar jaar geen relatie maar maar de relatie die ik toen had deden wij het eigenlijk even vaak alleen dat soms wat rustiger aan. En ja zweet hoort er bij. Tijdens seks kom je met sperma in aanraking wat ik persoonlijk viezer vind dan zweet. Dus over zweet maak ik mij niet zo'n zorgen! Gewoon na de seks onder de douche en je bent weer fris en schoon.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi TS, dankjewel voor antwoord. Ik hou er ook wel van om stiekum dingen op spannende plekjes te doen. Mss een keer in een zwembad, of in de kleedhokjes, of snachts in ons parkje in t dorp. En ja als het warmer wordt heb ik juist steeds meer zin. Ben dan ook supersnel nat en geil, maar dat is mss ook een beetje zweet haha. Nu ik er over nadenk: lekker sexen op t strand en dan afkoelen in zee. Liefst wel in Frankrijk wat in nl is het water niet zo blauw. Kusje P.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Ts weer. M15, niet helemaal het onderwerp, maar ik zal je antwoord geven. Ik ben niet erg bang om betrapt te worden. Wat verder het bos in komen later op de avond eigenlijk geen mensen meer, dus was de kans erop ook erg klein. Maar ik kick wel op spannende dingen doen en dus ook op het doen op een ongewone plaats, al gebeurt dat maar zelden. Nog een keer de vraag dan maar: als het zo warm is, hebben jullie dan ook minder seks? Of maakt het niet uit, of misschien wel meer? En hoe lossen jullie dat op met die warmte?

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi TS, zo te lezen hou je wel van spannende plekjes, in het bos? Ben je niet bang om betrapt te worden, of is t juist de kick? Ik droom er ook vaak over om op een spannende plek genomen te worden. Al een keertje na een schoolfeest in de fietsenstalling gedaan. Echt was een heerlijke kick! En het was toen ook best warm dus we waren kletsnat van t zweet en de sex. Gr P.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Ts hier. Het is niet zo dat ik minder zin heb j23. In feite is het zoals m19 zegt. Je staat continu aan, maar het resultaat van de uitvoering houdt je tegen. Natuurlijk hebben we wel een paar keer een plekje opgezocht, maar die zijn niet altijd bij de hand en ook niet altijd ideaal. In de stad is er altijd het risico op gezien worden en afgelopen weekend moesten we in het donker onze weg uit het bos terug zien te vinden. Maar ik ben blij te horen dat ik niet de enige ben waarbij het zo gaat als het warm is.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Zo herkenbaar, sta ontzettend aan maar pff die hitte het daadwerkelijk uitvoeren is zo plakkerig haha

    We doen meer handwerk nu

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb in de zomer altijd minder zin dan in de winter omdat ik het dan veel te warm heb

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Onder de douche is lekker als het zo warm is. Of snachts naar buiten en dan ergens stiekem op een stil plekje.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Voor mij is het ook te warm. Daarnaast heb ik het van mijzelf al heel snel bloedheet dus dit weer zit niet mee nee. Hoe mijn vriendin hier in staat weet ik eigenlijk niet, het gebeurt namelijk toch altijd wel. En ja dan is het gevolg een natte plakzooi

    18 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten