Skip to content
14 reacties
3969 weergaves

Sperma slikken

Hoi girls en gayboys
Gisteren ging ik mn vriend pijpen en hij kwam klaar ik me mond en ik schrok omdat het de eerste x was dat hij ik me mond kwam met pijpen en slikte maar meteen door en ik dacht na vele verhalen gelezen te hebben dat het echt goor zou zijn .
Maar vond het best goed te doen maar verschillen alleen jongens of mannen van smaak of overdrijven de meesten als ze het in hun mond krijgen?

13 jaar
11 maanden geleden

14 Reacties

  • Sperma slikken hoeft inderdaad helemaal geen probleem te zijn. Zeker binnen een relatie kan dit veilig. Mijn ex-vriendin liet me soms ook bewust op haar borsten komen en dan mocht ik deze zuiver likken en slikken of nadien met haar zoenen.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind het wel lastig om het door te slikken als ik het niet gelijk doe. Als ik er even mee wacht dan lukt het me niet altijd goed. Dan ga ik er over nadenken ofzo.

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Meestal als ik zelf erg opgewonden ben ga ik míjn vriendje pijpen en dan slik ik Meestal zíjn spul. Heel af en toe trek ik hem nog verder af en dan mag hij op míjn borsten komen. Ik merk Heel goed wanneer hij bijna gaat komen. Persoonlijk vind ik het geen probleem om zijn sperma in míjn mond te laten komen

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Toch voorzichtig zijn als je zelf aangeeft er niet zo veel te weten. In de mond laten komen en slikken hoeft geen probleem te zijn, maar je partner moet sowieso wel soa- vrij zijn. Op jullie leeftijd is dit wellicht zo, maar bij wisselde contacten bijv toch voorzichtig zijn en vooral ook steeds voordien bespreken met je sekspartner. In de mond laten komen en eventueel slikken is iets wat je zelf beslist te willen doen en zeker niet mag laten opdringen. Dit is iets wat heus niet iedereen wil of doet. Wil je dit zelf, is het safe en vindt je dit opwindend en lekker om te doen ... enjoy.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi ik heb er niet zoveel verstand van . Ik heb van me vriend nu al denk 5 x in me mond gehad en geslikt maar vind het niet echt super lekker maar ook echt niet vies maar de smaak verschilde per keer wel dus heeft denk ik met voeding te maken ofzo

    13 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind sperma ook niet vies smaken en heb dus ook geen probleem met in de mond komen en slikken. Voedsel en drank kan wel een invloed hebben op de smaak van sperma. Bier bijvoorbeeld heeft geen goede invloed op de smaak. Ieder moet voor zich kunnen en mogen beslissen of ze in de mond willen laten komen en sperma willen slikken. Sommigen zullen in de mond laten komen al een wat vieze gedachte vinden en dus niet willen proberen/doen. Andere zullen dit net opwindend vinden. Iedereen is anders en de smaak is telkens misschien ook lichtjes anders.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Slik wel is vaker sperma en heb het tot nu toe van 4 boys geproefd maar proef bijna geen verschil in smaak eingelijk .
    Heel lekker nee en heel vies nee maar als je geil bent doe je meer dingen dan als je niet geil zou zijn denk ik

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik slik van me vriend wel en gisteren ook maar echt vies vind ik het niet maargoed hij is ook de enige bij wie ik het gedaan heb

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Er gaan veel fabeltjes rond over de smaak, maar mijn ervaring is dat sperma per persoon niets kan afwijken, maar dit is maar marginaal!

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind sperma altijd goed te doen om te proeven en slikken. Het verschilt wel per jongen en wat die eet. Het kan wat zuurder zijn soms, maar vaak smaakt het ongeveer hetzelfde.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Smaken van sperma verschillen echt.
    Het ligt er sowieso aan wat de jongen heeft gegeten en of hij rookt.
    Ik slik niet altijd. Het ligt eraan in welke mood ik ben en of ik zin heb om zijn sperma door te slikken.
    Vaak hoor ik aan zijn kreunen of voel ok aan zijn stijve pik dat hij bijna gaat komen en dan maak ik het met de hand af. Als hij ligt, dan spuit hij zijn kwak op.zijn buik. Als ik op mijn knieën zit, dan spuit hij op mijn tieten of in mijn hand.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Sperma smaakt bij elke jongen anders, maar meestal zijn de smaken wel hetzelfde. Het ligt ook aan wat die jongen eet of drinkt.
    Als jij niet wilde dat hij in je mond klaarkwam, dan had hij je moeten waarschuwen wanneer het zover was. Jij moet nu niet elke keer zijn sperma doorslikken omdat hij dit verwacht. En ik hoop dat hij ook wat bij jou doet, want voor wat hoort wat. Jij wilt ook genieten.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Het verschilt wel een beetje van smaak, maar ze smaken allemaal zoutachtig en het ruikt wat naar chloor zoals gebruikt voor onstsmetting in een zwembad.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik dacht ook dat het viezer zou zijn maar het valt mee. En per keer kan het wat anders smaken.

    14 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten