Skip to content
21 reacties
1732 weergaves

Hoelang is jou voorhuid / hoelang zou deze moeten zijn?

Ik heb eigenlijk 2 vragen.
Om over hetzelfde te praten vraag ik jullie om te vergelijken op deze website:
https://www.restoringforeskin.org/coverage-index/CI-chart.htm

Jongens: hoelang is jullie voorhuid? Welke lengte heeft jullie voorkeur?
Meiden: hoelang is de voorhuid van jou vriend? welke lengte heeft jullie voorkeur?

Ik ben besneden en heb een CI2 dekking mijn voorkeur is een CI1.

19 jaar
11 maanden geleden

21 Reacties

  • @J16, ik heb tot mijn 18de een lange voorhuid gehad
    Ci10. Zelfs stijf was ik volledig bedekt. Op de sportclub deed ik deze ook nooit terug trekken om te wassen alleen thuis deed ik dat. Hoewel het wassen van je eikel niks met seks te maken heeft kan het terugtrekken van je voorhuid wel een fijn gevoel veroorzaken. Mijn blote eikel was zo gevoelig dat als het water uit de douche deze een langere tijd aanraakte ik wel een stijven kon krijgen. Alleen al voor die rede hield ik mijn eikel graag bedekt.

    Nu heb ik een ci 2 dekking. Zelf voor gekozen en ben er heel blij mee.

    @m17, ik ervaar zelf ook dat ik veel vaker stijf ben dan voor mijn besnijdenis. Ik denk dat dit komt doordat mijn blote eikel nu 24/7 door mijn onderbroek gestimuleerd word. Voor mijn besnijdenis trok ik mijn voorhuid over mijn eikel en weg was die, 0 gevoel, 0 stimulatie. De buitenste voorhuid die over mijn eikel zat voelde net zo veilig als mijn schachthuid. Het maakt niet uit of ik nu stil zit, wandel of sport, ik voel nu duidelijk het verschil tussen mijn blote eikel en mijn schachthuid. Mijn eikel is veel gevoeliger dan mijn schachthuid en daardoor denk ik dat je als jongen ook sneller een stijven krijgt en ook vaker zin hebt.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • mijn vriendje heeft als ik het zo vergelik denk ik CI 2 omdat hij besneden is. ik vind dat fijn, ik denk zelfs beter dan met een voorhuid. mijn vriendje is altijd lekker schoon en geen geurtjes... wel denken wij (we praten daar wel eens over) dat mijn vriendje sneller en vaker stijf is dan niet besneden vrienden van hem. Wij denken dat dat misschien komt omdat zijn toompje wat natuurlijk super gevoelig is, altijd iets strakker staat omdat hij besneden is en ook altijd ergens tegenaankomt en zo een beetje gestimuleerd word. Ben benieuwd wat andere (jongens en meiden) hiervan denken? Ik ben er trouwens wel heel erg blij mee natuurlijk ook dat hij vaak stijf is :).

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • ik heb Ci3, besneden. daarom niet heel veel over, maar gelukkig nog genoeg om mee te spelen. 2 weken geleden ging ik zwemmen met een paar vrienden en zag wel dat ze allemaal veel meer hadden, ik denk Ci8 tot CI10. slap natuurlijk. we gingen met een bootje het meer op en hebben allemaal in ons blootje gezwommen en daarna zonne, zo konden we alles goed zien. dus slap was ik echt de enige met me eikel helemaal bloot, maar stijf hadden de meesten ook een blote eikel, zag er heel gaaf uit als ze stijf worden en hun voorhuid terugschuift dat had ik nog nooit echt gezien.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • @J19, ik was die J16: ik denk daar wel eens over na: waarom vinden niet besneden jongens het lastig om hun eikel te laten zien, terwijl ik mijn eikel niet eens kan bedekken. Zei kunnen mijn eikel dus altijd zien, ik die van hun nooit. zoiets. Een eikel is toch een eikel iedere jongen weet toch hoe dat eruit ziet? of is het meer schamen voor het terugschuiven van hu velletje, dat ze denken dat dat er raar uitziet? Terwijl ik dat best wel eens wil zien, ik zie dat anders nooit namelijk :).

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • @j16
    Grappig dat jij het benoemt dat onbesneden jongens zich vaker schamen om hun voorhuid terug te trekken.
    Bij mij op de voetbalclub was dit dus ook het geval, ik heb nooit begrepen waarom.
    Zelf had ik natuurlijk geen keuze want die van mij was altijd bloot.
    Veel jongens in mijn team deden alleen thuis wassen achter hun velletje omdat ze zich daarvoor schaamde.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • CI9

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • CI 3 slap CI 2 stijf. Ben er blij mee, ziet er mooi uit en lekker makkelijk met schoonhouden. Heb wel best uitgebreid vergeleken met vriendjes. Dat is leuk want dan zie je dat ik meestal veel sneller een stijve krijg, maar dat anderen die niet besneden zijn sneller klaarkomen. Slap zie je de verschillen het beste en dat is het leukste natuurlijk. Ik vind persoonlijk een lange voorhuid echt niet mooi, zeker een slurfje niet. Geen of een korte voorhuid vind ik t mooist, dan zie je lekker goed je eikel. Maar veel vrienden vinden het terugdoen van hun velletje toch lastig daar schamen ze zich soms een beetje voor merk ik. Maar de mijne is ook altijd bloot, dusss

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Mijn vriend had vroeger een ci10 met een te strakke voorhuid. Vorig jaar is hij besneden wat best wel even spannend was. Nu heeft hij een ci3. Ik wist niet eens dat er zoveel verschillende manieren zijn om een jongen losser of strakker te besnijden. Ci3 was even wennen maar nu dik tevreden.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • C1,in alles posities geheel blote eikel.
    Ben er erg gelukkig mee

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • CI1. Ben vanwege geloofsovertuiging besneden, maar zal dit later bij mijn eigen kinderen nooit doen. Heb er opzich nooit last van gehad, maar vind toch dat dit een eigen keuze moet zijn.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • CI-4

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • C1-10, ben er heel tevreden mee, geniet van voorhuid altijd om mijn eikel. Kan er ook sperma in opvangen als ik klaarkom, best handig.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben enkele keren intiem geweest met een jongen die een slappe CI 9 had en een stijve CI 8. Heerlijk om hem te laten klaarkomen zonder eigenlijk af te trekken. Ik kon zijn eikel masseren door de voorhuid heen.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Slap heb ik c10 en stijf tussen c10 en c9

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • CI-10 heb ik en 4 cm slap en 7 stijf :(

    13 jaar
    11 maanden geleden
  • Tussen C-9 en c-10 in denk ik. Soms is mn eikel nog helemaal bedekt, soms is er een klein beetje zichtbaar

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • C1-10

    12 jaar
    11 maanden geleden
  • CI9, vind dat prima

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • De mijne is nu CI 6 slap en CI 5 hard.
    Vroeger, voor de puberteit was er een tuitje zoals bij CI 9, maar toen mijn piemel begon te groeien is de voorhuid vergeten mee te groeien, wel jammer want ik vond het heel leuk om met het tuitje te spelen

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • C-10, helaas. En nog klein ook

    17 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten