Skip to content
7 reacties
2821 weergaves

Vriend prop hem zo erin

Hallo ,
Ik heb sinds een paar maanden een vriendje (17).
En hij blijft weleens slapen bij me . Ik slaap 9 van de 10 x naakt vind ik heerlijk. Maar als wij gaan knuffelen en hij komt op mij liggen dan stop hij zijn piemel in me zonder voorspel of wat dan ook .
Dit doet bij mij pijn . Heb al een paar x gezegd dat hij dat niet zomaar moet doen .
Weten jullie misschien iets dat dit niet meer gebeurd ??

17 jaar
11 maanden geleden

7 Reacties

  • Aan ts: dat is natuurlijk heel vervelend, onprettige seksuele ervaringen. Maakt het er niet gemakkelijker op ook, wellicht in de toekomst ook niet. Ik denk dat je er goed aan doet om jongens waar je op zich graag seks mee wilt te vertellen dat je eerder onprettige ervaringen hebt, en dat je dus respectvolle seks wilt. En het is écht niet gek om te 'eisen' dat je vriend, of het nu deze of de volgende is, er eerst voor zorgt dat je klaarkomt, dat ie pas dan verder mag. Tuurlijk mag je hem verwennen, maar hem laten klaarkomen, no way. Spelen met zijn pik en ballen is heerlijk, kan in 69 tegelijk ook. Maar, jij wilt als 1e klaarkomen, daar heeft hij maar voor te zorgen. Vindt hij vast heel geil, jou zien krampen. Oh, vergeet samen klaarkomen, een orgasme is voor jou, dan vergeet je hem echt even. En wat ik las over hem een dildo in zijn aars persen, seks kan nooit straf zijn.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik denk dat jij voor jezelf moet kiezen en tegen hem zeggen dat, als hij het niet anders gaat doen, hij beter en andere vriendin kan gaan zoeken. Oftewel jij dumpt hem.
    Dat jij al eerder slechte ervaringen hebt meegemaakt is al erg genoeg en je wilt niet dat dit je hele leven gaat beheersen. Jij hebt ook recht op plezierige sex en dat gaat hij je nooit geven op deze manier.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Hallo ,TS Hier , nee hij is niet mijn eerste ( m16 ) maar ik heb in het verleden al vervelende dingen mee gemaakt op sexueel gebied .

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Dildo klaarleggen en bij hem er plots insteken en zeggen kijk leuk he dit blijf jij ook doen ook al geef ik aan wil in niet

    En dan dumpen

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Is ook een beetje een kwestie van je vriend verleiden, door hem met je mond te verleiden, pijpen dus, en zijn zak ook daarin mee te nemen. Dan zal hij vast te verleiden zijn om jouw tepels te likken en meer. Zijn tepels zijn vast ook heel gevoelig.
    En natuurlijk probeer ik hem zo gek te krijgen dat hij me gaat beffen ook. Daar wordt ik druipnat van, en ik kom er gemakkelijk door klaar ook. Terwijl, als hij me dan neukt is mijn kutje daarna glad zát, slopend nat vaaak, door het vrijkomende kutgeil. Soms zelfs zo nat dat mijn vriend, zegt ie, weinig meer voelt met zijn pik van mijn kutje. Waardoor het neuken ook weer langer duurt, en dat vind ik helemaal niet erg ;-)

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Misschien moet jij je benen strak tegen elkaar houden. Ik vind hem wel een hork als hij dit blijft doen. Eigenlijk wordt je een beetje verkracht omdat hij nog geen toestemming hebt gegeven tot penetratie. Jij bent nog erg droog op dat moment.
    Heb jij weleens nagedacht om hem te dumpen als hij zo door blijft gaan?
    Sex heb je samen, maar hij wilt zo snel mogelijk zijn piemel in je hebben. Jij wilt toch ook genieten met misschien al een orgasme voordat hij erin gaat? Een jongen is zo snel opgewonden (een stijve) om te penetreren, maar hij moet ook aan jou denken.
    Waren jullie elkaars eerste of was er al wat ervaring? Sex moet je ook leren, dus dat kan ook een probleem zijn bij hem.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • @TS: Dat is niet oké. Zeg hem dat als hij het nog een keer flikt, dat je het dan uitmaakt. Ongevraagd hem erin proppen is volgens de wet verkrachting.

    23 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten