Skip to content
17 reacties
7575 weergaves

ouders en seks

Ik hoor mijn ouders geregeld seks met elkaar hebben (minimaal 1x per week). Dit was vroeger ook al zo, en dan ging ik maar 2 uur lang muziek luisteren in bed. En dan s’morgens opmerkingen krijgen waarom je zo moe bent…
Echter was er bijvoorbeeld laatst een vriendin blijven slapen en dan doen ze het ook gewoon. Best beschamend. Ik heb al vaker opmerkingen gemaakt dat ik ze vanuit mijn kamer kan horen snurken en praten enzo in de hoop dat de hint begrijpen, maar helaas. Ik vindt het gewoon vies om te horen. Als ik het met mijn vriend doe doen wij het ook gewoon zachtjes zodat niemand het hoort. Ik vindt het een beetje respectloos…, iemand tips?

16 jaar
1 jaar geleden

17 Reacties

  • Ik heb me moeder geregeld gehoord. Woon alleen samen met me zus en moeder. Ik ben de enige met een vaste relatie. Mn zus heeft vast fwb. Maar mn moeder heeft veel one night stands. Als we niet thuis geweest zijn kan je het al zien aan de lingerie in de was. Altijd iets van kousen met jarretels. Maar heb al paar keer gehad dat ik wel is vroeger thuis kwam dan de bedoeling en dan hoorde ik niet alleen het kreunen, maar ook het ketsen. Blijf dan beneden tv kijken. Eenmaal klaar en als ze beneden komt reageert ze geen eens verbaasd. Vind het zelf maar vies om je zomaar te laten neuken, maar goed wat kan ik er mee toch.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • ik snap wel dat je dit niet wil horen! Natuurlijk hebben je ouders sex maar dat wil je niet weten of nog erger horen! maar ja hoe stop je het... hints snappen ze kennelijk niet. Kloppen op de deur als ze bezig zijn is wel een goede tip, als je dat durft. Of harde muziek opzetten, dan komen ze vast vragen wat er is. Maar dan moet je het wel durven zeggen natuurlijk. Ook het genoemde briefje of het opnemen wat eerder genoemd is vind ik wel een grappige tip. SukSeks! :p

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Mijn ouders heb ik nog nooit gehoord, dat lijkt me ongemakkelijk maar niet vies. Ik heb wel het zusje van mijn vriendin eens gehoord, toen ik bij mijn vriendin thuis was. Wat later die avond, toen ik op de badkamer was, stormde haar zusje naakt de badkamer in. Haar vriend was over haar tietjes klaargekomen en ze wilde zich even opfrissen. Ze vond het niet erg dat ik er was, maar schrok wel want ze wist niet dat ik er was. De volgende ochtend hebben we er wel om moeten lachen, gelukkig zijn ze daar thuis niet zo preuts.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb mijn ouders nooit gehoord gelukkig maar wel van mijn zusje dat ze ons horen best beschamend.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • ik ben een jong meid van 10. en als mijn ouders naar bed gaan ben ik nog wakker, dus hoor
    ik gekreun geklapt en al. ik vind het niet perse vies. maar ongemakelijk om te horen, en stom dat ze er aan doen. ik doe de deur dicht en lig ben een or zegen de kussen en leid mezelf af met: lezen, muziek, dromen enzo. als jw het durft probeer het met je ouders er over te pratem. ze hebben vsst het zelf vroeger me gemaakt. groetjes meid van 10 jaar.

    10 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik hoor mn ouders soms ook wel is maargoed tis niet zo he we hebben nu kids nu stoppen we .
    Seks is denk ik tot ouders op een punt komen dat ze er zelf geen behoefte meer aan hebben .
    Goed teken toch dat ze het doen ze beminnen elkaar nog steeds en houden van elkaar .
    Stel ik heb kinderen wil ik denk ook gewoon seks met mn man bedoel verplaats je in hun .

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind het vaak lastig als mijn ouders seks hebben als ik thuis ben & ik weet niet zo goed hoe ik hiermee om moet gaan

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Mijn ouders hebben ook gewoon sex als ik thuis ben. We zijn bij ons thuis ook heel open over sex. Niemand doet er moeilijk over. Ook als ik een meisje meeneem en sex met haar heb in mijn slaapkamer vinden mijn ouders dat prima, zolang ik maar oplet met gebruik van condooms en zo.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Lekker gezonde ouders, maak je niet druk, jij gaat geheid hetzelfde doen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je ouders het weer doen moet je gewoon op de deur kloppen of op de muur

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • @TS
    Wat vind je precies er zo'n vies idee aan? Seks is een heel natuurlijk iets en is de reden dat jij bestaat.

    Ik zelf heb mijn moeder maar 1x gehoord en dat vond ik niet erg. Ik heb de moeder van mijn vriendin wel vaker gehoord als ik bleef slapen maar ook dat vond ik niet erg.

    Natuurlijk kan ik mij het voorstellen dat je het vies vind. Maar ik denk dat het ook wat moois is. Want inderdaad is het toch een teken hoeveel je ouders nog van elkaar houden.

    Met sommige dingen hier boven ben ik het eens en sommige dingen niet.
    Het feit dat vroeger het nog een groter probleem was dat klopt en dat is niet alleen iets van vroeger maar als je kijkt naar landen waar ze het minder goed hebben als hier bijvoorbeeld in Africa zul je dit ook nog wel zien dat er gewoon niet voor iedereen een kamer is waardoor ze nog meer mee krijgen van de seks van hun ouders dan jij. Maar maakt dat jouw situatie beter? Niet echt.

    Daarnaast hoor ik juist mensen die jou adviseren om je ouders voor schut te zetten als er visite is. Ik zal dit erg afraden! Ik snap dat jij het als respectloos ziet dat jouw ouders geluid maken maar zij zullen dit niet respectloos bedoelen. Ik zou dus proberen te voorkomen hun voorschut te zetten omdat je dan van iets moois(de liefste tussen je ouders) iets naars maakt.


    Als het je echt heel erg stoort zou ik doen wat @J19 zegt gewoon even op de deur kloppen en vragen of netjes vragen of het zachter kan. Maar tegenwoordig zijn er veel kinderen met gescheiden ouders ik denk dat het vooral mooi is dat jouw ouders nog samen zijn en nog zoveel van elkaar houden. De volgende keer als je het hoort zou ik gewoon lekker muziek gaan luisteren of Netflix gaan kijken en er aan denken hoe blij je bent dat je ouders nog van elkaar houden. Ookal uiten ze dat wat luidruchtig.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ze bezig zijn klopt je ff op de deur en vraag je of het wat zachter kan. Dat gaat echt wel helpen

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • wees blij dat je ouders nog sex hebben is een goed teken dat ze van elkaar houden ik ben thuis vrij opgevoed ik zag en hoorde me ouders sex hebben andersom hoorden ze mij ook nooit een probleem van gemaakt

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Neem het geluid op met je telefoon.
    En speel het af op volle sterkte liefst met een JBL box. En in het bijzijn van visite.
    Dan beginnen ze waarschijnlijk eerst te zeuren tegen je dat jij je telefoon geluid zachter moet zetten als je filmpjes kijkt. Of nog beter dat je geen porno moet kijken waar andere mensen bij zijn.
    En dan zeg jij gewoon glashard dat het hun eigen sex geluiden zijn waar jij wakker van ligt.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J22, onzinnige opmerking, je wilt je ouders geen seks horen hebben. Vroeger was alles anders he ouwe vent, wat geeft jou de rede vroeger erbij te betrekken. We leven in het nu en dit is haar probleem waar ze advies over vraagt. Denk je dat jou antwoord haar helpt?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Tja, wij horen onze buren ook wel eens. En zij ons ook sowieso. Sommige huizen zijn nu eenmaal gehorig. En ouders hebben nu eenmaal seks. Vroeger lag het hele gezin gewoon in 1 ruimte, dan had je er helemaal niet omheen gekund. Dus wees blij met je eigen kamer en stel je verder niet zo aan:)

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Schrijf het op een papiertje een geef het aan je moeder

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten