Skip to content
8 reacties
4341 weergaves

Dirty talk

Mijn vriend en ik zijn al een tijdje samen en we neuken ook.
Nu wil mijn vriend dat ik hem nog geiler maak tijdens het neuken en dat hij dirty talk wel opwindend vindt.
Maar ik ben vrij introvert en weet niet hoe te beginnen en wat moet ik dan zeggen?
Wie doet dit nog meer en kan me op weg helpen?

17 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • bij ons is het langzaam er in gegroeid om dingetjes tegen elkaar te zeggen. ik merk gewoon aan hem dat hij het erg leuk vindt. ik ben er langzaam mee begonnen om wat te zeggen, wat hij moest doen en dan directer zoals sneller harder en ik wil je diep voelen. nu begint hij ook langzaam dingetjes te zeggen. In het gein vond ik het apart nu ook steeds leuker. gewoon proberen rustig

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zie dat je nog reageert, dus ik plaats men reactie er nog bij.

    Je moet je niet geforceerd voelen voor iets wat met seks te maken heeft. Maar je kunt het langzaam proberen als je er open voor staat. Communicatie is belangrijk! Vraag wat hij interessant vindt en probeer het langzaam uit. Als je het niks vindt, dan moet je dat aangeven . Hopelijk respecteert hij dat gewoon.

    Persoonlijk hou ik alleen van dirty talk tijdens de seks en niet tijdens foreplay & moet je in de ‘mood’ ervoor zijn. Wat ik super geil vind als ik een meid domineer, is als zij dingen zegt zoals “ahh yes, dit voelt zo goed!” Of “kom in me klaar schatje”. Wat ik niet chill vind persoonlijk is het volgende: “ik wil je zo graag”. Dat laatste vind ik cringe.

    Hoe dan ook, have fun :)

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee natuurlijk niet, daar hebben we afspraken over gemaakt. In bed is anders dan daarbuiten. In bed vind ik het best lekker om een beetje onderdanig te zijn en voel ik me heerlijk als hij me neemt als een hoer.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit kan heel lekker zijn maar als je een drama queen bent die achteraf gaat zeuren dat hij je een hoer genoemd heeft, dan beter niet.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij vinden dat ook heerlijk. als je het moeilijk vind in het begin moet je gewoon gaan beschrijven met wat er gebeurt en dan in zo grof mogelijke woorden. Dan is het helemaal niet zo moeilijk, als je tenminste geen moeite hebt met die woorden. Als mijn vriend me op zijn hondjes neukt dan zeg ik gewoon "oh wat lekker als je me zo achterlangs neemt met je stijve lul in mijn kale kut en je vinger in mijn kontje" en dan noemt hij mij ook gewoon zijn hoertje. We worden daar allebei extra opgewonden van en daarna zijn we weer gewoon normaal virndje en vriendinnetje.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zeg het wel tegen mijn vriendje . Van "" neem me / pak me "" als.tie mij neukt . En als tie in mij klaar komt spuit me vol mmm oid . Hij vind dat heel lief en niet erg dat ik dat zo tegen hem zeg.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • fluister gewoon met zachte zwoele stem in zn oor dat je zijn dikke lul lekker diep in je voelt en dat hij je hard moet neuken..... Jongens vallen daar op.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat moet je zowiezo niet geforceerd doen en echt voor in de mood zijn.
    Een van mijn exen vond dat ook geweldig als ik zo tegen hem praatte.
    Niet te netjes ook, gewoon echt dirty dus.
    Als mijn ex hem stijf had zei ik bijvoorbeeld dat ik zijn dikke lul in me wilde voelen. Als hij bijna kwam zei ik bijvoorbeeld hij zijn zaad in mijn kut moest spuiten.
    Het is in het begin misschien wel wat raar, maar ikzelf vond het op den duur ook wel geil om zo te seksen.

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten