Skip to content
16 reacties
8280 weergaves

Penis tussen borsten

Mijn vriend en ik hebben al een hele tijd verkering en kwa seks en alles geen klagen.
Ik heb D85 als cupmaat en mijn vriend wil een keer zijn stijve tussen mijn borsten steken en ook daar klaarkomen. Ikzelf zit eerlijk gezegd niet te wachten op zijn zaad in mijn gezicht of mijn haren..
Wie heeft er hier ervaring mee en waar laat jij/jouw vriend zijn zaad wanneer hij komt tussen borsten?

16 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • ik hier ook zeer veel ervaring in als ik neukt met een meisje of vrouwe dat kan zo zijn neuk ik alltyd tussen haar borsten en elke meisje of dame vind dat lekker ik praat uit ervaring

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Vergeet de ballen niet: zachtjes vastgrijpen en een beetje mee spelen

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ieder zijn voorkeur, maar ik heb hier helemaal niets mee.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kunt hem op voorhand al even 'melken' zodat het meeste zaad eruit is. Veel plezier

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor 16 jaar heb je best volle borsten!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jij ligt op je rug en hij zit op je buik en dan zijn stijve tussen jouw borsten. Hij zal misschien wat voorover moeten buigen omdat hij zijn stijve niet makkelijk kan buigen.
    Of jij zit en hij staat voor je tussen je benen. Dan is zijn piemel op dezelfde hoogte als jouw borsten.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien een rare vraag, maar hoe moeten wij dan liggen om dit te kunnen doen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ook heerlijk is als je hem klaar laat komen niet tussen je borsten maar tegen je tepels die dan normaal ook hard zullen zijn door de opwinding. en als hij klaarkomt is dat voor jullie beiden een lekker geil gevoel. Je kunt ook tijdens zijn stoten de penis mee aftrekken en dan als ie klaar gaat komen zeggen dat je zijn penis tegen je tepels duwt zodat hij daar tegenaan kan stoten/duwen. Vraag hem om zijn stijve penis langs je borsten en vooral langs je tepels heen en weer te wrijven!! Ik heb dat ook wel'ns gedaan en daar is geen enkele penis tegen bestand!!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Afhankelijk hoe het zou gaat zit het gooral onderop je kin maar zoals altijd alleen doen als he het allebei ziet zitten

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je niet van sperma in je gezicht of haren houdt moet je de stijve van je vriend niet tussen je borsten laten klaarkomen. Hij spuit dan zeker recht in je gezicht in je haren. Mijn vriendin is 13,5 en als ik mijn stijve tussen haar (kleine) borsten leg en dan klaarkom zit haar hele gezicht en haren onder. Ik begrijp wel dat jouw vriend dat wil als je zo'n grote borsten hebt. Vind je sperma in je mond dan wel lekker ?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Als hij begint te spuiten moet je je borsten samenduwen zodat zijn zaad niet verder vliegt

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe dit vaak met mijn vriendin en ik spuit gewoon tussen haar borsten of het komt iets daarboven terecht. Je hoeft echt niet bang te zijn dat het in je gezicht komt en helemaal niet in je haar. Gewoon doen, het is supergeil.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS. Logisch hoor, mijn vriendin wil dat ook niet. Je kunt de zaadlozing wat opvangen/tegenhouden met een hand. Ik vermoed dat hij wel op of tussen jouw borsten mag spuiten, maar niet verder naar boven. Hij kan zijn penis iets terugtrekken tussen jouw borsten als hij voelt dat ie komt. Succes ;-)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Neuken op z'n Russisch heet dat. Mijn vriendin wil ook absoluut geen sperma op haar gezicht of haren dus als wij dit doen kom ik altijd klaar op haar borsten. Je vriend moet wel opletten dat hij z'n pik op je borsten richt als hij komt anders kan het nog in je gezicht komen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen ervaring, maar niets tegen je wil doen, jou vriend moet dat respecteren!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • In je haren is inderdaad niet fijn, maar op zich is het idee van zijn erectie tussen jouw volle zachte borsten heerlijk. Ja, er is een kans dat hij zijn pik opwaarts stoot als hij klaar komt, maar wellicht spuit hij dan over je decolleté of tegen je kin. Dát is niet erg, en met bv een handdoek simpel op te ruimen, toch. Als je je hoofd wat omlaag houdt spuit hij misschien wel tot je mond. Nou, prima toch, als hij dan jou ook klaarlikt en jouw kutgeil slikt.En tip, laat hem eerst gewoon klaarkomen, en pas daarna nog een keer tussen je borsten. Hij zal dan al minder zaad spuiten, terwijl het geile gevoel voor jullie allebei er helemaal zal zijn. Geniet van nieuwe ervaringen, maar trek ze naar je toe zodat iets je niet overkomt maar dat het gaat zoals jij wilt.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten