Skip to content
22 reacties
7147 weergaves

buiten sex

hey wat is jullie meest bijzondere plek voor sex?
binnen of buiten en wat was het verhaal er omheen?

21 jaar
2 jaren geleden

22 Reacties

  • In het voorjaar gaan mijn vriend en ik een paar keer picknicken tussen de bloesems in een fruitboom gaard. En daar is meestal ook seks mee gemoeid, gewoon omdat we het zo romantisch vinden...

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • bij het strand op mallorca , in het park , bij vanaktie huisje buiten toen de ouders even boodschappen waren doen en op een erotica event binnen in de drukte .

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik moet er om deze tijd van het jaar toch niet aan denken om buiten seks te hebben. Maar een paar weken geleden was het nog aardig weer en was ik met mijn vriend in het bos. Hij wilde weer foto's van me maken en zoals wel vaker gebeurt had ik daarbij op een gegeven moment geen kleren meer bij aan. Dat is natuurlijk reuze spannend en opwindend dus heb ik daarna nog met hem in de bladeren gelegen en seks gehad.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb mijn vriend en een vriend van hem pas in het park in de struiken afgezogen en zij mij gevingerd. We hielden allemaal onze kleren aan want het was best koud, maar echt heel geil en spannend.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik hadden in het begin van onze relatie vaak seks op spannende plekken. Zoals steegjes, op school, in het tuinhuisje, in pashokjes, op wc’s in restaurants, noem maar op. Er zit niet echt een verhaal achter, ik vond het toen gewoon geil, dan stelde ik het voor en dan gingen we ervoor. We zijn er nu wel mee gestopt, maar ik weet eigenlijk niet waarom.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j18, ook een mogelijkheid, maar wees gerust, ik kom niets tekort.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • jongen 19 jaar je kunt ook wachten tot het donker is hebben wij ook een keer gedaan ouders waren nog weg dus toen heb ik mijn vriendje ff diep geneukt nu maar hopen dat ook ander mensen het niet gezien hebben

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • In de camper van mijn ouders tijdens de vakantie, niet meteen de spannendste plek, maar je moest het zo verdomd rustig doen dat mijn ouders het niet merkte. Bleef wel bij rukken en pijpen, van de rest gaat de camper schudden!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • buiten achter de school

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn gekste plek was met m'n vriendje op de fiets. Hij zat achterop met z'n hand in mijn broek te trekken tot ik klaar kwam. Het was daar niet druk, maar kan best dat iemand het gezien heeft. Was echt supergeil.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben als puber ook een tijdje gaan rukken in bosjes in de buurt. Al snel vond ik het spannend om in bos helemaal uit de kleren te gaan. Na een tijdje verstopte ik mijn kleren en wandelde naakt rond in de bosjes. Dit vond ik ontzettend spannend om te doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het een keer gedaan in de trein. Er was basically niemand dus ik ben met mijn vriendin de wc in gegaan, en daar de daad gedaan. Het was wel een spannende ervaring.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou vooruit dan m21. Met mijn huidige vriend nog niet, maar met mijn vorige vriend deden we het wel vaker op spannende plekjes. Een van de gekste was wel op de middenstip van een voetbalveld. Waarom? Toen we laat in de avond op weg naar huis waren zagen we dat er een hek open was blijven staan en toen kregen we het idee om het daar te gaan doen. Hoewel er om die tijd echt niemand meer te verwachten was was het reuze spannend en in mijn verbeelding hoorde ik zelfs gejuich van de tribune toen ik klaar kwam.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • hey TS hier, ik was inderdaad benieuwd wat anderen hebben beleeft m20. Zelf heb ik het een keer gedaan langs het water op de camping in Frankrijk, samen met mijn vriendje. Beetje een inham tussen de bosjes waar wij het samen hebben gedaan.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom die vraag ts? En waarom vertel je zelf niets over jouw eigen favoriete of bijzondere plek? Zo lijkt het toch een beetje alsof je op zoek bent naar een aantal pikante verhalen. Daarom geef ik liever geen antwoord.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb met een jongen in het bos geneukt helemaal naakt we hebben een relatie

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij ons in de bossen tussen de stad en het dorp waar ik woon.
    Ik meestal bovenop, zodat ik de boel in de gaten kan houden terwijl we neuken, aangezien er regelmatig mensen hun hond daar uitlaten.
    Lekker spannend en ik word er super geil van.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • In de bosjes bij ons in de buurt. De bosjes zijn daar aan het pad zo dicht dat je echt moet bukken om er te komen en dan kom je op een open plek. Daar komt echt nooit iemand. Ik heb daar echt al heel vaak afgetrokken, maar nog nooit iemand meegenomen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • In de duinen is en blijft inderdaad altijd bijzonder. Toch wel opletten met waar en wanneer ... je mag andere badgasten hier niet mee lastig vallen, vind ik.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals alle jongens die aan zee wonen: in de duinen. De meesten beginnen er dan ook al vroeg mee. En altijd doggy of cowgirl. Het verhaal er achter is dat met die twee standjes de jongen of het meisje de omgeving in de gaten kan houden. Want gluurders kennen natuurlijk ook de geschikte plekjes. En de politie ook en helaas zijn er iedere zomer weer jaloerse voorbijgangers die het nodig vinden ze te bellen. Maar ondanks de risico's blijft het voor de meeste kustjongens hun favoriete plek.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten