Skip to content
15 reacties
5982 weergaves

Peggen

Ik vindt het super fijn om mezelf anaal te bevredigen en heb al een paar keer een anaal orgasme ervaren wat echt super lekker was. Nu heb ik de droom om door een vrouw gepegd te worden. Alleen ben ik wel bang dat niet veel vrouwen hier voor open staan. Hebben jongens of meiden hier ervaring mee?

22 jaar
2 jaren geleden

15 Reacties

  • Tja, misschien ligt de gemiddelde leeftijd van koppels die samen een strapon gebruiken gewoon wat hoger dan die
    van de forumleden hier? Het is ook niet meteen wat je doet als de relatie nog heel jong is. Voor koppels die voor anale seks openstaan is het zeker een alternatief, een aanrader zelfs. Echt heel intiem om dit samen te kunnen doen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier, had inderdaad ook wel op wat meer reacties gehoopt, ook van vrouwen. Ben wel heel benieuwd hoe de vrouwen op dit form er over denken als hun vriend peggen voorsteld.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik had toch iets meer reacties op uw vraag verwacht. Anale seks zou toch geen taboe meer mogen zijn ook binnen een (hetero) relatie en ook steeds meer jongens /mannen durven aangegeven dat ze anale stimulatie en eventueel penetratie wel lekker vinden. Er worden blijkbaar ook steeds meer buttplugs gekocht en gedragen bijvoorbeeld.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vrees dat et niet zo veel meisjes voor te vinden zijn. Je zal je hierbij kwetsbaar moeten opstellen en eerlijk zijn over uw voorkeur. Je vriendin uitleggen waarom jij dit graag zou willen doen samen met haar kan misschien helpen?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi Ts, ik wens het je alvast toe. Het is inderdaad een erg fijne ervaring en fantastisch om met je vriendin te kunnen delen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier,
    Klinkt wel echt als een super ervaring man, ben jaloers! Ik hoop echt dat ik ook een vriendin tegen kom die peggen wel ziet zitten. Kan echt niet wachten hahaha

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals gezegd gebruikte mijn intussen jammer genoeg ex-vriendin inderdaad een voorbinddildo bij me. Dit was best wel een stap in onze relatie en toch nog wel wat anders dan samen een plug en dildo gebruiken. De aankoop van een strapon was - zoals in een ander topic verteld - best wel een stap, het gebruik, de handeling was ook heel intiem. Me op deze manier door mijn (ex-) vriendin laten verwennen was echt heel bijzonder en opwindend. Zij genoot hier ook intens van, al had dit voor geen van ons beide iets te maken met rollenspel of onderdanigheid. Het was een andere manier van samen intiem zijn. Het feit dat door het gebruik van een voorbinddildo de rollen toch werden omgedraaid was geen item voor ons maar hield het wel spannend. Het vroeg van beide wel een open visie op intimiteit. Anale seks was voor ons sowieso geen "onbekend terrein ". Voor koppels die hier interesse in hebben kan ik het zeker aanraden om dit gesprek aan te gaan en de stap te zetten. Een goede kwaliteit van strapon is belangrijk, zowel voor het draagcomfort voor de vrouw als voor het vlot kunnen bewegen. Er zijn veel soorten en modellen ol de markt en wij hadden goede ervaringen met een strapon van vac-u-lock. Dit is een harnas met opklikbare uitwendige dildo. Voor de liefhebber bestaan er ook modellen met een of twee inwendige dildo's. Deze inwendige dildo(s) zijn niet enkel stimulerend voor de vrouw, ze zorgen er ook dat het harnas beter vast zit om te bewegen in de partner.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen 22 heb je zelf ervaring met pegging? Hoe reageerde je vriendin hier op?

    Van ts starter.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wow, dit komt blijkbaar echt wel heel weinig voor bijbde forumleden. Misschien zijn we hier nog wat jong om deze stap te zetten, al vind ik dit toch wat een misvatting. Samen met je vriendin een strapon gebruiken is heel intiem, maar ook ontzettend opwindend voor beide om te doen. Uiteraard vind niet iedereen hetzelfde leuk en lekker om te doen. Maar toch het proberen zeker waard. Een echte aanrader.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij-vraagje aan de M-forumleden misschien? Hoe zou je reageren als jouw vriend je voorstelt om samen een strapon te gebruiken? Sowieso een no-go of wil je hier wel over praten met hem waarom hij je dit voorstelt?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • We hadden beide al ervaring met anale seks, bij mij met oa plugs en dildo's. De aankoop van de eerste strapon was mijn toenmalige vriendin haar initiatief. Die voorbinddildo was toch nog wat anders dan een gewone dildo, maar al snel vond ik het toch een goed initiatief van haar. Als jij hier ook interesse in heb zou ik dit zeker met je vriendin bespreken.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier, jongen 22 was het jou idee om een strapon te gaan gebruiken? Zo ja hoe reageerde je ex-vriendin hier op?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn ex-vriendin en ik gebruikten samen een strapon. Dit was niet meteen in het begin van onze relatie, maar na een hele tijd samen. We vonden een strapon beide erg opwindend en dit maakte onze relatie zeker intiemer en sterker.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Best leuke hoor maar idd niet iedereen is voor

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet invullen voor een ander, er zijn gewoon heel veel jongens en meiden die genieten van anaal. En dan hebben jongens ook nog eens hun P-plek, de prostaat. Mooiste is er samen van te genieten.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten