Skip to content
9 reacties
3934 weergaves

Rare vraag van vriend

Ik heb een paar jaar een vriend en qua seks gaat alles wel fijn.
Open en eerlijk onze grenzen aangeven en stoppen wanneer een van ons dat wil.
Maar afgelopen week kwam mijn vriend met een rare vraag.
Hij wil dat ik zijn ballen in mijn mond neem en zijn anus lik.
Ik vraag me af wat het voor meerwaarde kwa sex heeft wanneer ik zijn ballen in mijn mond neem en ik ben dus ook niet van plan om zijn anus te gaan likken en daar was hij vrij boos over.
Hij mag verder alles. Ik pijp hem en hij mag in mijn mond klaarkomen, hij mag in mijn kutje spuiten, maar deze vragen vond ik wel vrij raar.
Wie doet deze dingen wel?

17 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Mocht je dit toch overwegen mag die regio inderdaad wel helemaal glad geschoren zijn. Zoals hierboven beschreven zijn haartjes wel storend en bij anaal likken een absolute must dat zijn kringspiertje helemaal smooth en zuiver is. Voordien samen een uitgebreid bad nemen in een tip. Ik begrijp zijn vraag wel want anaal likken is bijzonder lekker, maar ook wel erg intiem. Ik heb dan ook alle begrip als men dit niet wil doen en wat raar of extreem vindt. Hebben jullie trouwens al andere ervaringen met anaal? Weet dat zijn vraag niet zo raar is. De balzak, anus en zone hiertussen, het perineum, zijn bijzonder gevoelig voor stimulatie. Je kan misschien voor je overweegt hem anaal te likken net achter de ballen likken. Dit is ook een zeer gevoelige zone voor subtiele stimulatie, met de tong bijvoorbeeld. Praat hier met je vriend over en geef ook nu duidelijk aan waar jouw grenzen liggen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik lik mijn vriend zijn ballen ook, maar we hebben wel afgesproken dat hij wel zijn balzak moet scheren, anders doe ik het niet. Ik zorg ook dat mijn schaamlippen (en vaak ook mijn poes) glad zijn.
    Wat zeker lekker is voor hem, is dat je zijn ballen zuigt en hem tegelijk aftrekt. Mijn ventje gaat dan door het plafond. :-)
    Zijn anus likken doe ik ook niet. Zoiezo vanwege de haren en die bacteriën zijn ziektekiemen. Een vinger in zijn anus terwijl ik hem.aftrek dan weer wel.
    Ook dat is garantie op succes.

    Praat er samen over, wat wel of niet lekker is en waar de grens ligt. Daar heb je een relatie voor.
    Succes!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik hoor wel vaker dat jongens het fijn vinden om hun ballen in de mond te hebben. Aan de anus heb ik nog nooit gehoord. Praat erover en Doe het alleen als jij het ook wil

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het wel degelijk een rare vraag. Griezelig zelfs. Ik mag er niet aan denken dat iemand mijn ballen in de mond zou hebben. Daar kunnen afgrijselijke ongelukken mee gebeuren. Alleen al een plotse kaakkramp kan catastrofale gevolgen hebben.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben eigenlijk best wel verbaasd dat je zijn ballen niet allang zelf bent gaan likken. Mijn vriend vindt het echt heerlijk als ik zijn balzak lik en zijn ballen in mijn mond zuig. Hij scheert zijn balzak trouwens wel elke ochtend glad, tegelijk met zijn kin dus. Een behaarde balzak zou ik niet willen likken, echt niet, net zo goed als hij mij graag beft als ik me net geschoren heb.
    Anaal likken ligt toch anders. Ja, mijn vriend vindt het heerlijk als ik het doe, net als het gebiedje tussen zijn balzak en anus. Maar het kan zijn dat zijn anus wat bitter proeft, ondanks pal ervoor wassen. En ik ga nooit met mijn tong daar naar binnen, darmbacteriën zijn nu eenmaal ziekteverwekkers.
    Oh, wie weet wil je vriend binnekort ook iets met plasseks. Pis is niet lekker, maar vers is het steriel. Plasseks doen wij soms, onder de douche. Soms drink ik een slokje ervan, vindt mijn vriend geil. En heel soms kom ik spuitend klaar terwijl hij me likt, volgens mijn vriend smaakt dat naar plas, maar hij vindt het heel opwindend, dus slikt hij ook dan.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je gaf aan een goede relatie te hebben dus praat hier met je vriend over. Als jij iets niet wil doen hoef je dit ook niet te doen. Jij wil misschien weten waarom je vriend deze dingen graag wil en jij kan hem ook vertellen waarom je dit niet wil. Het zijn beide wat aparte en intiemere wensen van hem, dus ik begrijp uw reserves.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M17, bij seks met je eigen partner is er niets raar. Dus als je vriend bij zoiets een bepaald gevoel heeft moet hij die vraag ook kunnen stellen. Maar in de seks geldt ook dat je nooit iets moet doen wat je zelf niet wilt. Dat heb je dus goed gedaan. Hij heeft ook geen enkele reden om daar boos over te worden, want seks beleef je samen en moet voor allebei fijn zijn. Ik heb zelf met mijn ex ook iets gehad. Hij wilde dan een slipje van mij aan, daarin klaar komen en dan wilde hij dat ik het daarna aantrok. Nu mocht hij best eens een slipje van mij aan en het vol spuiten maar ik ging dat toch echt niet aantrekken. Dat begreep hij wel en toen was de lol er voor hem ook weer snel af.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, de vraag is zo gek nog niet, voor jongens zijn dit erg gevoelige plekken en ik neem aan dat hij dit wil uitproberen.

    Moet geen probleem zijn, maar hij moet het niet directief bij jou neerleggen, maar eerst in alle rust met jou bespreken, want seks moet voor beide fijn zijn!

    Succes.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Blijkbaar zijn zijn ballen en anus erogene zones van je vriend, en geeft het hem een lekker gevoel als je daar likt. Ik denk dat het belangrijk is dat er goed gecommuniceerd wordt in een relatie. Dus gelijk keihard nee zeggen omdat je het raar vind is niet zo handig (ik weet niet of je gezegd hebt dat je het raar vindt, maar dat zal hij vast gemerkt hebben). Ga in gesprek met hem erover. Waarom wil hij het graag? Hoe wordt de seks er beter van? Maak afspraken (als ik je ballen zuig dan wil ik wel dat ze kaal zijn, ik lik je anus alleen als die heel goed gewassen is bijvoorbeeld). En denk ook eens na over wat jij nog lekker zou vinden wat hij zou doen. Praat eerlijk over je seksleven met elkaar en het wordt nóg beter!

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten