Skip to content
9 reacties
1697 weergaves

Intimiteit bij obesitas

Zijn er hier jongens of meiden die obees zijn en iets kunnen vertellen over seks hebben met obesitas?
Ik heb zelf een bmi van 38+ en behalve dat mijn conditie slecht is heb ik ook last van mijn buik die in de weg zit en vooral de binnenkant van mijn bovenbenen.
Mocht je een relatie hebben met iemand die obees is, hoe ervaar jij dat? Hoe gaan jullie er mee om?
Wie heeft deze ervaring zelf of heeft tips?

17 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Succes vandaag met je vriend. Ik ben benieuwd of jullie seksleven hier door verandert en of het voor jou een positieve impuls is als je ziet dat je vriend afvalt. Misschien is het juist opwindend om hem naakt te zien of wie weet kom je er achter dat je hem dik leuker vindt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het probleem dat zowel mijn vriend als ik veel te zwaar zijn. Mijn vriend krijgt woensdag een gbp na een voorbereidend traject van een jaar. Ik niet omdat ik nog regelmatig eetbuien heb en het afvallen niet lukt en dat is wel een eis.

    Zijn bmi is momenteel 43,6 (167,4 kg) en mijn bmi 45,1 (121,2 kg)

    Toen ik dit topic las heb ik er de laatste 2x bewust op gelet.

    Wij lopen er tegenaan dat het tempo er wat uit is omdat er dat allebei niet volhouden.
    Het fijnst is als hij achter me zit maar mijn buik hangt dan wel erg en dat is niet fijn. Omdat zijn buikomvang vrij fors is komt hij lastig in mij.
    Als ik op hem zit komen onze buiken tegen elkaar en past het niet goed door mijn bovenbenen. Aan de binnenkant is het vrij dik

    Op mijn rug liggen terwijl hij een kleine vibrator gebruikt is de manier waarop het voor mij wel lukt om een orgasme te krijgen. Mijn vriend heeft DM2 en door zijn gewicht en DM2 ook erectie problemen. Vorig jaar was hij nog veel zwaarder.

    Wij moeten goed creatief zijn en ook mijn vriend vindt een vibrator tegen hem aan fijn. Daar moeten wij echt gebruik van maken anders is het echt lastig.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een relatie gehad met een meid die 110 kilo woog. Om overal goed bij te kunnen deden we vaak een kussen onder haar billen, zowel bij neuken in missionarishouding als bij beffen. Sowieso deed ik altijd wat meer werk in bed, mijn conditie was beter.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi ik herken het probleem. Door eetbuien ben ik behoorlijk te zwaar geworden. Sinds 10 dagen ben ik eetbui vrij en mijn gewicht is voor het eerst iets onder de 125 kg. Je moet dan aan een paar ons denken.
    Ik vind zowel seks met elkaar maar ook zelfbevrediging lastig. Ik ben niet zo groot en mijn bmi is 45+
    Ik krijg momenteel therapie en loop ik het ziekenhuis omdat ik nog vrij jong ben, nu al DM2 heb en daar is ook een psycholoog in het team waarbij dit wel een onderwerp van gesprek is.
    Helaas kom ik door de eetbuien niet in aanmerking voor een gastric bypass.
    Ik vind het conditioneel lastig maar ook dat je niet overal makkelijk bij komt en ondanks dat ik elke dag douche en poeder tussen mijn huidplooien die stinkt het altijd iets naar zweet. Daarom schaam ik me ook tijdens de seks

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18, je reactie slaat nergens op en hoort totaal niet bij het onderwerp.


    Ik heb de ervaring dat een van onze twee behoorlijk overgewicht heeft. Ik schrijf bewust niet of het over mij of mn vriendin gaat omdat dat er niet toe doet.
    De laatste keer dat diegene gewogen werd was het weer boven de 110 kilo en een bmi boven de 40.
    Er is hier ook hulp voor van een psycholoog omdat er vaak grote eetbuien zijn en hulp in het ziekenhuis want er speelt ook diabetes mee. Ik schrijf het erbij omdat we merken dat er anders vaak commentaar komt dat de een de ander af moet laten vallen

    Het gewicht is een tijdje onder de 10 kilo geweest en we vonden dat qua seks makkelijker. Bij erogene zones komen is lastiger omdat benen dik zijn en je ook rondom je schaambeen extra vet krijgt. Een vibrator helpt en wat creatiever qua derde persoon erbij maar we zijn beide wel heel eerlijk dat seks een stuk makkelijker was een half jaar geleden toen het gewicht rond de 90/95 lag.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18, wat heeft jouw reactie met dit onderwerp te maken?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik liever seks heb met een jongen die een dikkere/langere piemel heeft dan iemand die een kleinere/smallere heeft...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi meisje 17

    Ik heb zelf ook last van overgewicht. Mijn bmi is ongeveer 36. Ik herken wat je schrijft. Wat mij helpt is niet op mijn vriend te zitten omdat dan de binnenkant bij mijn benen pijn doet. Verder goed aangeven wat je wil.
    Een wat grotere vibrator zorgt ervoor dat je overal beter bij kan.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben zelf eerder slank, dus dit is van horen zeggen: jongens die met mollige of dikkere meisjes gevrijd hebben, zeggen dat het heerlijk zacht, warm en mals is. Geen knoken die op knoken stoten zoals bij heel magere meisjes en jongens samen.
    Als je buik in de weg zit, kan je misschien je bekken wat omhoog doen, een dik kussen eronder of zo? En misschien je benen wat verder open? Maar daar heb ik die jongens nog niet over horen praten, dat gaan ze niet rondvertellen, dus dat weet ik eigenlijk niet. Gewoon uitproberen.
    Voor tips kan je ook eens op internet zoeken: beste sex standjes voor dikkere meisjes

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten