Skip to content
16 reacties
5455 weergaves

Anaal

Wat vinden jullie als je partner tijdens de sex een vinger in je kont stopt?

15 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • Buttplugs winnen blijkbaar algemeen aan populariteit. Ook (hetero) jongens vinden het wel fijn om eens een plugje te gebruiken, al blijft er ook wel een zekere drempel. Anale stimulatie en penetratie heeft thans niets met geaardheid te maken. Iedereen die benieuwd is naar of liefhebber van anaal kan genieten van een plug of dildo. Als man je prostaat laten stimuleren door je partner of met een toy is echt heel erg lekker en vind ik een absolute aanrader als stel.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb nog niet anaal geneukt met mijn vriend maar hij vingert me wel en heb sinds kort een buttplug die ook lekker voelt. We gaan ook neuken maar doen gewoon rustig aan. Zijn pik in mijn kutje en de buttplug in mijn kontje voelt ook super

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Een ex-vriendin nam zelf dit initiatief. Dit was ook onverwacht want we hadden hier voordien nooit echt over gesproken, maar ik vond dit geen probleem. Mijn orgasme werd hierdoor intenser en dit vond zijzelf ook leuk. Na enkele keren vroeg ze me om dit toch ook bij haar te doen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriendje heeft het een paar keer gedaan. De eerste keer was onverwacht s tijdens een massage wel van genoten maar toch een beetje een schaamte gevoel. 2e keer vroeg hij het eerst of hij het mocht doen toen heb ik er meer van genoten. De laatste keer heeft hij mij met een anderen vinger ook gevingerd dat voelde heerlijk. We hebben het nu een paar keer gedaan en rustig opgebouwd ik zeg try it slow

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Als hij dit bij jou doet en jij dit niet wil is dit helemaal niet ok. Als jullie dit besproken hebben en hij doet bij jou, met het nodige glijmiddel ofzo, dan kan dit heel lekker zijn.
    Als je partner een man is kan dit bij hem ook een gunstig effect op zijn orgasme hebben. Je kan zo zijn prostaat stimuleren tijdens het vrijen en dit zal zijn orgasme veel intenser maken. Ook dit na wederzijds overleg uiteraard. Veel succes en genot.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • M15 als je het niet fijn vindt, gewoon zeggen. Als je het wel lekker vindt zou ik het hem laten merken.
    Velen vinden het idee vies maar hebben het nog nooit gedaan. Ik raad je aan goed na te denken wat je er zelf van vindt. Het is heel normaal hoor, sommige meiden worden nat van het idee dat er wat in hun kont gaat/zit.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad, iedereen heeft recht op een eigen mening. Je mag anale seks uiteraard afkeuren en/of zelfs vies vinden. Vele hier zullen al wel eens filmpje hebben gezien en dan ook gemerkt hebben dat anaal helemaal niet "vies" hoeft te zijn. Ik heb enkel positieve ervaringen met anale penetratie zowel als gever als ontvanger. Maar dit is ook een persoonlijke appreciatie natuurlijk.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j19, met Seat ene woord: bah, wat voeg jij hier toe aan deze discussie, je mag het dan niet willen of zelfs afkeuren, maar ik noem dit afzeiken, van nul komma nul waarde!!!!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Is echt niet vies hoor. Ik vind het echt bijzonder lekker en opwindend. Echt een aanrader om als koppel te proberen. Het orgasme word alleen maar intenser bij anale stimulatie en penetratie.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • bah

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit een onaangename ervaring gehad met anaal, al zou dit inderdaad wel eens kunnen voorvallen zonder voorbereiding. Ook met het gebruik van toys blijven deze vrij van onverwachte verrassingen, zelfs met wat grotere dildos met strapon.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij, man, is aftasten van de prostaat een extraatje bij anaal. Maar het met veel glijmiddel langzaam steeds verder geopend worden, met uiteindelijk meerdere vingers dus ook, dat is een intens lekker gevoel. Daarvoor maakt het niet uit of je man of vrouw bent. Als je opziet tegen wat poep kun je van die medische handschoentjes dragen, en bij een man dus een condoom om zijn penis. Maar rrrreken maar dat het langzaam opengerekt worden intens lekker voelt, voor jou en voor hem.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zomaar niet oké in overleg kan het naar raak er niet wild van

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als mijn kontje eerst wat wordt gestimuleerd en de vinger en mijn sterretje voorzien is van voldoende lotion mag er ook een vinger worden ingebracht. Ik vind anale stimulatie en penetratie echt wel een lekkere extra tijdens het vrijen. Een plugje of andere toy mag ook.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is lekker!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar strelen en gemasseerd worden vind ik heel spannend en opwindend. Een vinger erin vind ik dan wel niet leuk tenzij die vinger na de penetratie slechts heel stilletjes beweegt.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten