Skip to content
10 reacties
3653 weergaves

Saai tijdens seks

Ik heb sinds een maand of 4 seks met mijn vriend.
Een hele lieve, leuke jongen, maar zeer saai in bed.
Eigenlijk is het iedere keer hetzelfde. Voordat we gaan neuken is het zoenen en hij vingert mij en ik trek hem af tot zijn piemel helemaal stijf is.
Wanneer we zover zijn, steekt hij zijn piemel in me en gaan we neuken. Voornamelijk missionaris en heel af en toe zit ik bovenop.
Ik hoor hem ook niet hijgen en kreunen wanneer hij klaarkomt. Ik voel aan het kloppen van zijn piemel wanneer hij komt. Verder niks. Geen kreunen, geen dirty talk. Niks.
Nadat hij in me heeft gespoten zoenen we nog even en dan is het klaar.

Mijn vorige vriend was op dat gebied wel wat gevarieerder en hij nam er ook echt de tijd voor om het voor ons beiden lekker te maken. Uitgebreid experimenteren, duidelijk onze grenzen opzoeken.
Ik heb het er met mijn vriend over gehad, maar op een of andere manier is hij geremd wanneer het op seks aankomt. Laat staan dat ik erover praat.
Hoe kan ik dit eigenlijk het beste oplossen? Ik houd veel van hem, maar de seks staat me echt tegen op deze manier.

18 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Wat je ook kunt doen is volledig het initiatief nemen. Jij bepaalt wat er gebeurt en wanneer het gebeurt. Misschien heeft hij dat nodig om los te komen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Praten is idd belangrijk, ik had ook t idee da ik alleen hem pijpte en ik wilde ook wel da hij mij ging beffen
    Ik vond da moeilijk hem dat te zeggen maar heb t wel gedaan en hij beft mij nu vaker

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Goed dat je hierover uitspreekt.

    Communiceer en praat met elkaar over sex. Leer elkaar grenzen kennen.

    Beide eerlijk aangeven wat je wel lekker vind en wat je niet wilt en waar je eventueel voor openstaat.

    Tease elkaar, wees creatief en probeer nu en dan wat anders.

    Zelf heb ik veel variatie in standjes, plekken. Veel enthousiasme omdat ik eerst helemaal niet in haar kon komen nu voor 3/4

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Knijp hem anders maar even in zijn ballen.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Er over praten op een niet-geladen en niet-sexueel moment? Niet tijdens de sex zelf, en niet tijdens ruzies. Je moet beiden rustig en opgewekt zijn.

    Verder, misschien kan jij zelf wat meer initiatief nemen, vb. als je ergens door een bos wandelt, in de cinema, in een pashokje, 's nachts in het donker in de tuin, in de keuken, de living, de kelder,... Al dat soort dingen?

    Geen garantie dat het gaat werken, maar misschien komt hij los?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Is het gelukte praten of heb je hem nog niet gesproken. Wat ze hier al boven hebben gezegd misschien moet hij nog losbreken. Wie weet

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan gaat iedereen zeggen dat je erover moet praten met je vriend, maar je klinkt alsof dat ook niet erg wil lukken. Heb ik daar gelijk in? De vraag is hoe je zijn rem los krijgt en daarmee ook hoe het komt dat die rem er bij hem op zit. Is het de omgeving waarin hij is opgegroeid en waarin seksualiteit niet erg bespreekbaar is? Of is hij misschien bang de fout in te gaan en kiest hij daarom de veilige manier waarin hij weinig verkeerd kan doen maar je dus wel teleurstelt? Seks is een kwestie van vallen en opstaan. Elkaar uitvinden en zo je weg samen vinden. Daarbij mag best eens iets fout gaan of gebeuren wat minder geslaagd is. Mijn idee is om niet voor of na, maar tijdens de seks dingen aan te geven. Te praten en hem proberen te sturen naar dingen die jij graag wilt. Als hij het initiatief niet neemt zul jij het moeten doen. Wie weet maakt dat het bij hem los.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @M18 Idd wat J20 zegt.. is idd ni heel lang, en miss moet je hem nog beter leren kennen. Het kan ook zijn dat hij nog open moet breken. En uhh.. ik wil t ook wel voor je doen.. dan weet ik zeker dat je geniet hihi.. grapje :p

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik gewoon is op een rustig moment, eventueel na de seks, bespreken wat je dwars zit. Probeer dat is op een manier door te zeggen wat jij lekker zou vinden of dat je wat meer zou willen proberen. Wellicht is hij nog erg zenuwachtig , 4 maanden is ook nog niet heel lang. Het zou best kunnen dat hij nog open moet breken en barst van de fantasiën, bewijzen van. Het kan inprincipe alle kanten op, alleen moet je nog even uitzoeken hoe hij in elkaar zit op dat gebied.

    Hopelijk wordt je seks wat beter en gaat hij je beter verwennen.
    Succes ermee en als je er niet uitkomt wil ik het wel voor je doen haha.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Lieve TS,

    Vervelend om te horen, seks kan heel belangrijk zijn in een relatie.

    Als ik het zo hoor klinkt het voor mij als 1 belangrijk issue:

    Communicatie. Ideaal zou een koppel prettig en vrijuit praten over de seks, zowel van tevoren als tijdens als erna.

    Het klinkt alsof hij hier niet open voor staat. Ik denk dat hier het probleem ligt. Probeer het voor hem bespreekbaar te maken, zorg dat hij zich op zijn gemak voelt en dat je hem niets kwalijk neemt. Leg duidelijk uit waar jij vandaan komt, hoe jij je voelt en dat jij graag met hem hierover praten zou.

    Als je namelijk samen erover kan praten kunnen jullie er ook samen achterkomen wat werkt voor jullie.

    Veel succes, hoop dat dit helpt!

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten