Skip to content
19 reacties
3063 weergaves

Vriendin doucht weinig

Mijn vriendin doucht, vind ik, bijzonder weinig. 1 keer per week. Ikzelf douch me ook niet elke dag, hangt er een beetje vanaf... Maar als we seks hebben stinkt haar poes altijd. En beffen is ook echt niet fijn... Als ik weet dat ze gedoucht heeft probeer ik dan ook seks te hebben met haar. Kan ik haar op een vriendelijke manier overbrengen dat ze zich wat beter kan verzorgen?

16 jaar
2 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik ben de TS. Ik zal sowieso nooit poepgaatjes likken. Dat zou ik echt afschuwelijk vinden??

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • gewoon haar eerlijk zeggen wat je denkt. Ik ga ook niet iedere dag douchen, dat is ongezond voor je lichaam. Maar basishygiene en iedere dag schoon ondergoed aan is wel het minimum.

    Eerlijk gezegt vind ik ongewassen poepgaatjes likken en zo super extreem, alleen al het feit dat je dat zou doen kan ik niet bij. Dus als zij nog een keer iets van jou zou verlangen wat gewoon vies is, dan hoef je dat zeker niet te doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon zeggen dat dat niet echt hygiënisch is. Zeker als ze ook nog schaamhaar heeft dan is dat een broeinest voor bacteriën en die gaan al snel ruiken. Ze moet zich gewoon iedere dag met water wassen daar beneden. Maar ook oksels en bilnaad moet je goed schoonhouden. Gwn iedere dag douchen is echt geen overbodige luxe hoor. En iedere dag schoon ondergoed.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Duidelijk, is het vies dan geen gebef en gebaf meer, als ze dat zo lekker vinden dan mogen ze er ook iets voor doen! Opvoeden heet dat.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat jongen 18 zegt klopt volledig ik ben zelf lesbisch maar zowel mijn vriendin als ik vinden een plasgeur erg geil bij elkaar.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hebt geil ruiken en je hebt stinken natuurlijk ik vind het zelf bv heel geil als een meisje haar kutje ruikt naar haar plas om haar dan te beffen maar als er aarsgeur bij is vind ik het echt degoutant en is mijn zin in een keer over dus snap topicstarter wel.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik woon gedeeltelijk apart en als ik niet moet gaan werken dan douche ik mij ook niet omdat ik mij meestal s’middags douche na het werk

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Wie nauwelijks zweet hoeft echt niet elke dag uitgebreid te douchen, maar het hangt van de persoon af wat dan wel nodig is en hoe vaak. Als zij wil dat jij haar kontje likt, ja, dan is het wel noodzakelijk dat het daar goed schoon is anders is het voor jou simpelweg een risico. En haar kut, tja, dat hangt er van af hoe het ruikt. Ik vind het bijvoorbeeld wel geil als het een beetje geur heeft in plaats van dat het pas gewassen is en niet ergens naar ruikt, maar ieders voorkeuren zijn anders. Hoe dan ook, als jij het vindt stinken en het niet opwindend vindt, dan is het duidelijk dat het zo niet gaat werken. Seks moet voor beide partijen prettig zijn en als jij last hebt van haar geur omdat ze zich te weinig wast, is het echt geen rare vraag om haar te vragen of ze daar beneden op z'n minst even met een washandje de boel daar beneden wil wassen voor jullie seks gaan hebben. Ik bedoel, zij zit waarschijnlijk toch ook niet te wachten op een lul die al dagen niet gewassen is?

    Mijn vriendin wast zich ook niet iedere dag, maar ze zweet dan ook nauwelijks. Een paar dagen zonder douchen komt wel voor en ik heb er geen last van als ik haar bef, maar zoals gezegd, een beetje geur kan ik wel waarderen. Ik vind het in ieder geval nooit stinken. Haar kontje likken doe ik bijna nooit, maar dat heeft niet met hygiëne te maken, ze is er simpelweg niet zo weg van. En ze scheert haar kut ook nooit, maar ze is ook niet heel harig, en ik vind dat haar juist wel leuk, ook bij het beffen. Ik heb er zeker geen last van.

    Er zijn overigens anticonceptiepillen met stoffen die overmatige haargroei tegengaan, al worden die niet veel meer gebruikt vanwege andere bijwerkingen. Maar als je vriendin er last van heeft zou ze naar de huisarts kunnen gaan om te kijken of er wat aan gedaan kan worden. Overmatige haargroei of hirsutisme is overigens niet schadelijk en levert geen psychische problemen op. Het is hooguit minder mooi, al is ook dat een kwestie van smaak. Blijkbaar maakt het jouw vriendin niet echt iets uit. Dan is het de vraag of je dat kan accepteren, of dat je het echt vervelend vindt. Dat ze zich verder niet zo goed verzorgd heeft niet met haar hirsutisme te maken. Ook met haar kun je een goede hygiëne houden als je je regelmatig wast. Haar zegt niks over hygiëne, maar als de hygiëne slecht is kan dat in combinatie met veel haar alles wel een stuk onaangenamer maken.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Maar ze wast zich beneden ook maar 1 keer per week?
    En wanneer ze dan ongesteld is?
    Ik was me kutje minimaal 1 keer per dag en wanneer ik ongesteld ben zeker 3 a 4 keer per dag. Ook voordat mijn vriend en ik gaan seksen zorgen we dat we gewassen zijn. Ik ga geen vieze pik pijpen en wil.dus ook niet dat het bij mij vies is.

    Heb het er een keer met je meisje over voordat jullie intiem worden. Vraag gewoon of ze zich wil wassen voordat je haar gaat beffen. Of ga samen lekker douchen. Is zowiezo opwindend en jullie zijn allebei fris en schoon beneden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • hoi ts,hier moet ik ff op reageren, ik ben 18 en mijn meisje is 16. Maar nu zeg jij precies wat mijn meisje dus ook heeft.Ze doucht sowieso meestal niet of 1 keer in de week, maar ze vindt het ook heel normaal om 2 weken haar niet te douchen.Ben echt gek op mijn vriendin, maar behalve niet douchen doet ze ook niks aan dr intieme plekken en dr lichaams beharing. Ik heb dr wel vaker voorzichtig proberen te zeggen dat ze zich toch echt beter moet verzorgen. Maar ja, ze luisterd niet en geeft er niets om lijkt het. Ik ben juist heel schoon, en ja, ze vind het erg prettig als ik haar bef en verwen, bijna zeker elke dag wil ze dat van me. Liever zeg ik dit niet over dr, maar....Ja, mn meisje dr kut is ook als bij jouw vriendin best wel vies, smerig soms, en er zit een hele boel zwart schaamhaar over, naast, boven, dr kut. Maar ik weet het echt niet wat ze heeft of zo, ze doet het gewoon niet. punt uit. Toch heb ik dr laatst toch duidelijk gemaakt dat ze echt wat moet doen aan al dat zwarte haar tussen dr billen, maar ze vind zelf van niet. Het probleem is dus dat ze eigenlijk altijd daar zeg maar `nogal ruikt`als ik haar poepgaatje aan het likken ben,baffen, en met mn vinger in dr anus. Ze veegt serieus dr achterwerk echt niet goed genoeg schoon, maar ze verwacht wel dat ik haar daar dan verwen. Mn meisje is dan wel een hippie meisje met dreads, maar een beetje hygiene is toch normaal?
    Maar ja, ze is sowieso erg harig overal, ook in dr gezicht, doet ze ook niks aan. en dat vind ik best wel heel lastig hoor, mijn meisje heeft dus een dun zwart snorretje, wat bekkebaardjes. Ik weet dat ze een hormonale stoornis heeft, een soort van hirsutisme en ze heeft dus overmatige haargroei. Ze heeft me dus uitgelegd dat ze zich er bij heeft neergelegd om elke dag dr haargroei bij te houden....Maar bijna nooit douchen, dr kut super onverzorgd en gewoon vies laten...Zou het misschien iets psychisch zijn door haar Hirdutisme?? Ik heb geen idee, en het ziet er niet naar uit dat mn meisje ineens elke dag douchen gaat, dr kut keurig bij gaat houden enzo. Weet iemand wat ik tegen haar kan zeggen, en hoe== Best een probleem hoor! graag reacties!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gatver, enige hygiëne mag je tegenwoordig toch wel verwachten!!!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Vind dat juist super geil.. zon lekkere ruikende kut

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben de topic starter. Nee, ik bef/neuk haar juist niet als ik weet dat het alweer even geleden is dat ze gedoucht heeft. Soms heb ik het niet door en is het te laat. Dan moet ik wel verder gaan...

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • idd. @jongen 17 had ik niet zo gauw aan gedacht een ruikend kut kan zeker gel zijn om lekker te beffen ga het misschien ook een keer proberen

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als jullie voor de seks samen douchen weet je dat ze schoon is;)

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb juist het tegeovergestelde, ik vind het beffen van een grondig gewassen kutje echt geen reet aan, het likken van een vochtig, en naar kutje ruikende vulva in de ochtend is super lekker. Je bent een mazzelaar ;-)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 16 jaar dat is zeker weinig 1 keer per week maar als jij haar een keer lekker wild beffen dan eerst ff lekker samen douchen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • neukt jij haar dan wel als haar poesje niet gewassen is ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Gadverdamme! Ik zou het toch even met haar bespreken. Ik moet er niet aan denken dat iemand maar 1x per week doucht.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten