Skip to content
7 reacties
2145 weergaves

Durven te proeven

Hoi ik ben een jongen van 15. Als ik me aftrek vind ik het spannend om van me eigen te proeven. Alleen als ik klaar kom durf ik het niet.
Is er iemand die tips heeft en zijn er jongens en meisjes die ook zich zelf proeven en wat is jullie ervaring?
#beetje onzeker

15 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • herkenbaar voor velen denk ik dan, ook voor mij... als ik bezig ben dan zeg ik tegen mezelf, ja... vandaag doe ik het sowieso, maarja dan kom je en nog voor alles er uit is zeg je al tegen jezelf nee toch maar niet... herkenbaar, net om die reden, toen ik in mijn puberteit was en zo oud was als jij toen kwam ik af en toe op mijn bureau klaar(tafel), in mijn puberteit rukte ik 2 a 3 x per dag dus toen het op mijn bureau was liet ik het liggen en zette ik er iets over zodat niemand het kon zien, en als ik dan terug geil was een uurtje nadien toen likte ik het wel van mijn tafel af...

    helaas ben ik mijn puberteit nu al voorbij en ruk ik zoveel niet meer, 1x per dag of soms een paar dagen niet, als ik het nu nog op tafel moest doen ja tegen dat ik de volgende dag geil ben ik het al opgedroogd natuurlijk dus dan gaat dat niet meer, om die reden doe ik nu af en toe een condoom aan, als ik dan klaar ben stop ik de condoom in de diepvries, en als ik dan de volgende dag of paar dagen later terug geil ben haal ik hem terug uit en laat ik hem ontdooien en dan giet ik 2/3de over mijn hand, lul, buik enzo en 1/3de lik ik dan op, soms spaar ik hem op en spuit ik er altijd maar bij, als er dan 10 ladingen inzitten zit hij half vol en dan heb je echt kei veel, maarja je bent nog jong dus opletten met die dingen... niet zomaar je sperma in de diepvries van je ouders bewaren natuurlijk want vroeg of laat vinden ze dat, ik woon alleen dus hier is niemand die het kan zien

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Het punt proeven ben ik voorbij ik lik/drink vaak mijn eigen sperma. Het makkelijkst om het te proberen is een soort koprol te maken zodat je pik boven je mond hangt en je dan aftrekken. Maar tegenwoordig doe ik dat zelfde ik spuit tegenwoordig vaak in mijn hand en lik het op maar in begin vond ik dat net als meerder hier lastig.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Tips heb ik niet. Doe het zelf ook wel soms.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS, gewoon doen, andere j18 schrijft het correct. @j17, vanwaar de vraag?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het zelf ook nog nooit gedaan omdat ik daar geen zin in heb, dus ik snap je behoefte niet echt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Logies dat je dat een keer wilt proeven, hebben we allemaal wel een keer gedaan denk ik. gewoon een keertje op je rug liggen en benen achterover zodat je in je mondje kan spuiten... gewoon een keer doen. sperma is echt niet vies. anders gewoon een keer van je hand likken, dan weet je het gewoon. Doe ik zelf allebei ook nog steeds wel eens...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom heb je die behoefte

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten