Skip to content
7 reacties
1789 weergaves

zij heeft het al met meerdere gedaan, help!

hey allemaal
ik zit met een kleine struggle
Mijn lief (meisje 17), zit in dezelfde klas als ik, heeft al zeker 3 partners gehad en ze heeft zelf gezegd dat ze al meer dan 5 keer naar bed is geweest met een jongen. Ik nog 0 keer naar bed gegaan. We willen binnenkort 'het' samen doen. Voor mij zal het een nieuwe ervaring zijn en mss wordt het heel spannend. Maar hoe moet ik haar zeggen dat ik nog nooit het heb gedaan. ik ben een beetje bang. Wat moet ik doen? en wat is jullie ervaring hiermee?

Groetjes

17 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Ofwel gewoon zwijgen ofwel eerlijk zijn.
    Bovendien denk ik niet dat je met een expert in bed zal belanden. Na 3 bedpartners zal ze waarschijnlijk zelf nog stuntelig en/of onzeker zijn.

    Ikzelf heb ook al meisjes gehad die meer dan 10 bedpartners hadden op hun 21ste. En eigenlijk is dat zo heel bijzonder niet.

    Gewoon gaan met die banaan zou ik zeggen.

    24 jaar
    2 jaren geleden
  • inderdaad gewoon tegen haar zeggen... dat werkt voor allebei het beste! Zo kan zij ook zeggen wat ze wel en niet lekker vind en kunnen jullie er allebei van genoeten!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, ze kan wel al met 3 verschillende jongens naar bed zijn geweest, maar vraag is, heeft ze daar al veel ervaring mee opgedaan. Hiernaast wel de vraag, hoe lang hebben jullie verkering en wordt jij niet gewoon nummer 4. Hoe lang had ze met de andere verkering en gebeurt het uit liefde. Het liefst zou ik willen zien dat jou eerste keer, ook een heel mooie ervaring mag zijn, maar het is aan jou om daar een beoordeling over te kunnen maken. Succes.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste jongen, Wat anderen je zullen adviseren weet ik niet, maar ik raad je aan gewoon eerlijk te zijn tegenover haar. Dat het jouw eerste keer is dat is niets om je voor te schamen. Als jij haar zegt dat jij het nog nooit gedaan hebt en wat nerveus bent dan zal haar dat ontwapenen. Zij gaat heel lief voor jou zijn en ze gaat jou leiden. Dan wordt het voor jullie allebei een heel fijne ervaring.
    In liefde en vriendschap is eerlijkheid altijd de enige weg naar een goede relatie. Zou jij gaan bluffen dan val jij gegarandeerd door de mand en lacht zij jou uit. Een ervaren meisje hou je niet voor de gek.
    Ben jij eerlijk dan zal zij respect hebben en heel teder naar jou zijn. Het is een voorrecht om iemand in te mogen wijden in de liefde. Zij zal dat heel fijn vinden.

    Ik wens jou een mooie ervaring, en denk er om, vrijen is meer dan alleen dat ene! kijk ook eens op sense.info/nl

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon aan haar zeggen, dan kan ze daarop inspelen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je niet eens eerlijk tegen haar durft te zijn dan ben je er nog niet aan toe. Seks hebben moet je over seks kunnen praten helemaal met je verkering. Waar ben je bang voor? Dat ze er niet goed op reageert, nou dan is ze niet aardig dus gewoon niet vlak ervoor maar los eerder moment even aangeven aan haar.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon goed je best doen, en vooral liefdevol zijn.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten