Skip to content
13 reacties
3905 weergaves

Morgen 1e keer

K ga morgen voor het eerst neuken hebben mensen nog tips voor de 1e keer je zou me heel erg helpen

12 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • Sucses

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Als de pijn te lang duurt zal je toch langs je huisarts moeten gaan denk ik. Heb je ook nog gebloed toen hij in je ging/was?
    Als zijn piemel iets te groot was en jij niet nat genoeg, dan doet dat goed pijn in je vagina.
    Ik ben blij dat je nu weet dat je had moeten wachten en doe dat nu ook. Zeker nog 2 jaar. En laat je niet onder druk zetten om het te doen. Er zijn nog andere leuke dingen om samen elkaar te ontdekken

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ja k heb nog veel pijn aan me onderbuik en k had denk wel moeten wachten

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, hoe gaat het nu met je? Heb je nog pijn en nagedacht over de reacties hier?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je vraagt hier of wij tips hebben en iedereen zegt dat je te jong bent. Maar voordat je het gelezen hebt doe je het toch. Natuurlijk doet het pijn omdat jij er nog niet klaar voor was.
    Heeft hij wel een condoom gebruikt? En glijmiddel? Anders kan je ook nog zwanger raken. Wees verstandig en wacht nog een paar jaar

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Geloof dat je twee topics hebt

    Omdat je nog zo jong bent en hij ook waarschijnlijk onhandig bezig geweest. Er zomaar in gaan daar loop je inderdaad dikke kans dat het onprettig gaat zijn. Hij stopte pas toen hij zag dat je echt pijn had, durf je wel zelf dat ook aan te geven zo niet ben je er gewoon mentaal ook niet aan toe. Door de spanning, geklungel etc mogelijk niet nat en lichamelijk opgewonden genoeg dan is je lichaam helemaal onervaren gewoon niet in de juiste staat om penetratie fijn laat staan pijnloos te laten verlopen. Nee er is niks mis met jou jullie waren zeer waarschijnlijk gewoon te vlug met erin

    Was het wel veilig gedaan en ben je daarna ook wezen plassen (tegen blaasontsteking)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • K heb net mn 1e keer gehad en het was meer pijnlijk dan fijn uiteindelijk zag hij dat ik echt pijn had en toen stopte hij en hij zei srry en we hebben toen nog een poos geknuffeld maar hoort het pijn te doen want k denk nu dat er wat mis met me is

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Twaalf jaar oud is inderdaad nog erg jong (onder de legale leeftijd zelfs), dus misschien is wachten wel een goed idee. Je moet je vooral zelf de vraag stellen: ben ik hier klaar voor? En ook: is dit wat ik wil? Ik weet niet met wie je dit gaat doen, mar als die persoon ouder is kunnen gevoelens wel erg verschillen. Ben je zelf al op onderzoek gegaan naar wat je leuk vindt? Het is altijd belangrijk om eerst te weten wat je zelf denk en voelt voordat je toegeeft aan een ander. Bovendien is de eerste keer een ervaring die je wel gaat meedragen, en wellicht wil je niet dat dit gewoon een misgelopen experiment wordt. Onthoud dat je mag weigeren, zelfs als je al ja gezegd hebt. Je mag op het laatste moment stop zeggen tegen je partner. Ik hoop gewoon dat je dit niet doet omdat het "cool" lijkt of omdat je zo volwassener lijkt, want de mening van anderen over jou gaat veranderen als ze hier achter komen, misschien niet in de meest positieve manier. Ik hoop ook dat je je partner goed kent en dat je dit niet halsoverkop doet om volgende week een breuk te zien in de relatie en dan je eerste keer als een slechte ervaring herinnert. Met andere woorden: ik raad je sterk aan nog wat te wachten. Dat klinkt cliché en een beetje stom gedrag van één ouder persoon, maar het is wel de waarheid.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou als tip willen geven om het niet te doen. Je bent nog maar 12, ik denk dat je hetzelfde meisje bent als van dat andere topic, dus ben je nog maar net samen. Genoeg redenen om het nog een poosje uit te stellen. Bovendien is neuken geen wedstrijd. Er zullen vast wel een paar meisjes van jouw leeftijd het al doen, maar verreweg de meesten denken er nog niet eens over. Zelf was ik 16 en toen had de meerderheid van mijn vriendinnen het nog niet gedaan. Dus waarom al op je 12e? Je kunt het nog lang genoeg doen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent erg jong en noemt het neuken hoop dat je niet te ver en snel gaat. Is het met iemand die je al goed kent, vertrouwd voelt en kan jij je grenzen bij die persoon aangeven?

    Inderdaad altijd veilig doen zwanger en soa kan ook bij de eerste keer al mis gaan

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ie hierboven: je kent mekaar vast nog niet zo lang, dus wachten. Wrrm wil jij al meteen? Eerst maar eens kijken of hij de ware is, de 1e keer is best speciaal (en niet altijd fijn) dus wel fijner als het met een lief gebeurt.
    Je bent pas 12, op deze manier ben je al snel de slet van school of de buurt Moet je ook niet willen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Zorg ervoor dat je condooms gebruikt! Ik weet niet of je ook aan de pil bent, maar een condoom is altijd een goed idee.

    Verder is het belangrijk om gewoon ontspannen te zijn, maak het een leuke ervaring. Als er iets niet gaat zoals je wilt, dan is dat helemaal niet erg, maar zeg het dan tegen je vriendje!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Wacht nog een paar jaar en doe het dan veilig. Je bent nu nog erg jong

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten