Skip to content
10 reacties
6884 weergaves

Betaalde sex

Hoi iedereen, ik fantaseer al langer erover om betaald te worden voor sex met een oudere man. Echter heb ik er toch nog wat schrik voor dat ik er achteraf spijt van zal krijgen, ik weet ook totaal niet waar ik zo iemand moet vinden.. Iemand tips, ervaring?

22 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Voor een meisje kan ik me voorstellen dat seks met een oudere man heel aantrekkelijk kan zijn. De ervaring, de rustigheid van een oudere man in tegenstelling tot de jongens die eigenlijk nog helemaal geen ervaring hebben. Ik fantaseer er ook over om seks te hebben met een volwassen vrouw die het al heel vaak gedaan heeft. Die zou mij natuurlijk heel veel kunnen leren en mij bij haar naar binnen begeleiden. Lijkt me heeeeeerlijk. Maar ook bij mij blijft het bij fantaseren haha.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben homo en heb wel eens betaald gekregen voor seks. Ik was om homo chatsite aan het kijken of er een leuke man online was. En kwam zo in contact met een leuke man. We bespraken wat we fijn vonden en vroeg of ik lang wilde komen en dat hij me wel wilde betaalde. Omdat het leuke man was dacht ik waarom niet. Toen ik bij hem was hebben we fijne seks gehad en toen ik wegging zei ik heb nog iets voor jou en kreeg een envelop mee waar geld in zat. Sinds dien heb ik nog een paar keer gedaan maar eigenlijk wel omdat ik zelf al wou en het geld meer bijkomstigheid is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18: en wat doe je daarna dan? spreek je nog meer af en zo jah wat doe je dan? of ga je dan gewoon weer weg en is het helpen met fietslot (bijv) al genoeg opwindend voor je?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb geen ervaring met betaalde sex maar val wel op oudere mannen. Ik ontmoet ze meestal gewoon op straat of in de winkel, ik doe dan onhandig bijvoorbeeld tegen aanlopen of vragen of hij helpt met mijn fietsslot, werkt altijd als je onhandig doet, vinden ze leuk en dan willen ze je wel helpen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb geen ervaring met betaalde seks maar wat ik wel doe is strippen voor geld. En daarbij merk ik dat dat toch anders is dan voor de lol voor vrienden uit de kleren gaan. Als ervoor betaald wordt verwachten mensen ook dat je levert waar ze voor betalen. Soms verwachten ze zelfs meer. De portemonnee bepaalt welk soort optreden, outfit, hoe lang mijn tieten te zien zijn, of de string ook uit moet enzovoort. Als je iets niet wilt moet je dat duidelijk van te voren aangeven. Meestal wordt dat geaccepteerd, soms haken mensen ook af, maar soms ook proberen ze je over te halen, waarbij ze je dan meer willen betalen. Dan moet je sterk in je schoenen staan om niet verleid te worden dingen te doen die je eigenlijk niet wilt en waar je spijt van krijgt. Maar wat ik vooral wil zeggen is dat je door je te laten betalen aan verwachtingen moet voldoen en dus niet meer zelf de gehele regie hebt. Denk dus goed na voor je er echt aan begint want je fantasie zou weleens een stuk minder uit kunnen pakken dan je denkt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga je mijn eigen ervaring meedelen.

    Ik ben op mijn 16de begonnen met jongens aftrekken en pijpen. Dikwijls gebeurde dat op of na school achter de fietsenstalling of op het toilet. Soms ook ergens achter een struik of gwn bij de jongens thuis. Op mijn 17de ongeveer heb ik ook seks gehad met een aantal jongens voor geld. Ik ben ook 1 keer mee geweest naar een fuif met een jongen en daarna een hete nacht beleefd. Daarna heb ik gwn nog een x aantal bedpartners gehad en sinds enkele maanden ben ik ermee gestopt. Ik heb nu een vaste vriend

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo meisje van 22.
    Ik heb ervaring en tips, maar ik wil je vooral een paar vragen stellen waarvan ik denk dat ze voor jou belangrijk zijn om te beantwoorden. Er zijn namelijk best wel meiden van jouw leeftijd die zo'n fantasie hebben en ook meiden die met seks geld verdienen.
    Het is alleen wel goed voor jezelf om te weten wat je het meest opwindend vind aan die fantasie?
    Dat je betaald wordt voor sex of dat hij ouder is?
    Wil je met seks bijverdienen of vind je het opwindend dat je voor seks betaald wordt?
    En hoeveel ouder moet de jongen/man zijn en waarom?
    Wil je iemand met ervaring of vind je het leeftijdsverschil opwindend?
    Daar ben ik wel benieuwd naar en ik denk dat die dingen ook goed zijn voor jou om te weten.
    Ik betaal zelf wel eens meiden van ongeveer jouw leeftijd voor een nachtje, maar ook wel eens een vrouw van 38.

    Wees altijd voorzichtig met afspreken en doe dat via betrouwbare sites enzo want ik heb ook best wel vervelende verhalen gehoord, maar misschien kan de admin onze gegevens uitwisselen ofzo dan kunnen we misschien mailen en dan kan ik je wel meer vertellen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Er bestaan denk ik wel websites over advertenties voor seks. Als je je daar aanmeldt en wat pikante fotos plaats scoor je zo veel mannen

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat maakt dat je daarover fantaseert? Gaat het je om de spanning om een oudere man door jou te laten klaarkomen, leuk toch? Gaat het je vooral om het geld dan loop je de kans dat je het maar al te graag vaker wilt doen, want het betaald lekker. Maar, of je wilt dat mensen uit jouw omgeving ervan komen te weten...? En ja, een escort-bureau waar je verteld wat je wilt kan zorgen dat je een vertrouwde klant krijgt. Kan zomaar zijn dat een klant die jou als eerste betaald mag neuken daar best wat extra voor over heeft. Maar, bedenk goed hoe erg je het zou vinden als het bekend wordt dat je oudere mannen voor geld seks geeft.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Via een betrouwbaar bureau anders zeer onveilig en geen garantie op geld

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten