Skip to content
15 reacties
10978 weergaves

sekssauna

hey,

Heeft er iemand hier ervaring met een sekssauna? Wat is het gemiddelde publiek qua leeftijd?
Ben zelf een keer in een sekssauna geweest tijdens een jongerendag, maar die was alleen voor mannen. In diezelfde sauna hebben ze ook gemengde dagen en daar wil ik misschien een keer naartoe, maar ben benieuwd hoe het op zo'n dag zal gaan zijn.

Iemand die me hiermee verder kan helpen?

23 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik ga in Rotterdam naar gay sauna. Leeftijden verschillen per keer is niet te voorspellen. Gaat er stevig aan toe op sex gebied. Hou daar wel van. Zit soms tegen aanranding aan. Safe sex hebben ze volgens mij niet van gehoord :-)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Bem ook wel benieuwd,.loop al een tijdje rond met het idee om er heen te gaan

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Is er pas nog iemand naar sex (gay of mix) sauna geweest? er zijn er best een paar weg nu na corona lijkt wel.. ben benieuwd welke nog open zijn en waar wat leuks gebeurd...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga alleen maar naar de mannensauna. Vaak jongens vanaf 18, maar natuurlijk ook veel oudere, dus gemengd publiek.

    Daar waar ik naartoe ga is er een klein fitness center bij, waar ik ook naakt kan trainen. Sauna en stoombad, een videozaaltje, "kleedkamers" voor prive vergenoegen. Dan is er ook een groot darkroom-stoombad, voor action met meerdere.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben diverse keren naar een sekssauna geweest. Meestal op mannen dagen maar ook paar keer op gemengde dagen. De vrouwen komen dan meestal met hun partner en als je geluk hebt mag je meedoen maar ga daar niet vanuit.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • voor corona ben ik ook wel eens in sexsauna's geweest. Azzuro was op zaterdag geloof ik gemengd inderdaad wel leuk maar reken niet op teveel vrouwen, merendeel is man en bijna allemaal ouder. In Tilburg (ik geloof Tivoli maar kan ook anders heten) ook een keer op een gemengde dag geweest, zelfde verhaal 2 vrouwen en de rest oudere mannen. Zijn ook best wat sauma's dicht gegaan dus weet niet hoe het er nu voor staat...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M15
    TS wilt sex in een sauna hebben. Dat doe jij toch zeker niet in jullie sauna? Of misschien wat vingeren als je alleen bent ;)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • wij hebben thuis een eigen sauna.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan ook naar Azurra in Beuningen. Die heeft meer bubbelbaden en sauna's.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Zo'n sauna zit in Arnhem. google maar een keer op gay sauna arnhem dan vind je het wel. Laatste vrijdag van de maand is er jongerendag dus dan zijn er veel jongeren

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier.
    Thanks voor je reactie. Ik ben zelf ook al vaker geweest met Youngsters daar. Maar was toch ook wel benieuwd naar de gemengde dagen. Moet er nog steeds een keer naartoe haha.
    Misschien kom ik je ook ooit nog wel tegen daar

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben een paar keer geweest in Arnhem is een leuke sauna ben overigens wel op de gay dagen geweest. Over het algemeen zijn wel meer oudere mannen maar ik vind dat juist wel fijn.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier.
    Bedankt voor de reacties tot nu toe.
    De sauna waar ik naartoe wil is in Arnhem.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben diverse keren in een sekssauna geweest meestal alleen tijdens mannen dagen en keer op een gemende dag. Op de gemende dag waren er een paar vrouw maar over grote deel was gewoon man. De vrouwen die er waren volgens mij allemaal met hun partner en als je geluk had mocht je als man met hun meedoen. Maar meeste mannen deden het met elkaar.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Lijkt me wel een keer leuk, waar is zn sex sauna dan TS

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten