Skip to content
28 reacties
2718 weergaves

Vraagje aan redactie over onderwerp Hoorndrager

Hoi, ik kan mijn stukje over hoorndrager / cuckold niet vinden. Dat is jammer want ik kijk er bijna elke dag naar naar nieuwe reacties. Staat die er nog tussen?

Van de redactie: Soms sluiten we een topic wanneer er geen nieuwe informatie meer op komt, soms omdat er al heel veel reacties op staan en het dan langzaam laad. Deze keer omdat er al zo veel reacties op waren dat er niets nieuws meer geplaatst werd. Mocht je nog iets nieuws in te brengen hebben nodigen we je altijd uit om een nieuw topic hierover te beginnen ;)   Zoek anders even via Google met de naam van het topic i.c.m. dreamersforum. Of op één van de Jongin sites. We werken aan een zoekfunctie op Dreamers. Je kunt je ook op een discussie abonneren. 

19 jaar
3 jaren geleden

28 Reacties

  • Ik hou van cuckolding-bdsm als ik zelf maar ondergeschikt ben aan mijn vrouw die seks heeft met een vriend van mij.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja meisje 19,smaken verschillen nu eenmaal ook op seksueel vlak,cuckolding in combi met speciale kleding kan best wel leuk zijn.
    Zoals je al gezien heb ben ik een jongeman van 22 zo vind ik het leuk/fijn dat ik uitgekleed word door mijn partner (geblinddoekt)en gekleed ga worden in kleding wat hij interessant vind en dat ik dan meestal een (satijnen)opa-pyama)waar hij er veel van heeft,mijn beste vriend is daar bij aanwezig met de sessie en mag alleen maar toekijken het is inderdaad wat jij schrijft de vormgeving bij cuckholding niets is dat te gek.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dominantie hoeft niet per se erbij te horen, de manier waarop je het wil vormgeven is persoonlijk en kan per koppel verschillen

    Je kan ook cucken doordat je partner date met anderen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje 19,ik denk dat ik mij echt verrot schaam als dit mij opgelegd zou worden door jou maar zou het denk ik wel doen omdat het binnen de muren afspeelt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind gewoon dat dominantie bij cuckolding hoort en jonge mannen hebben eenmaal een hekel als ze wat verplicht aan moeten zoals een oude mannen pyama of iets dergelijks.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @j22,als je het niet wil hoef je toch niet mee te doen sommige dingen zoals een pyjama horen er nou eenmaal bij.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Idd j22, waar staan de oude reacties? Ik zou ze graag zien

    Zelf vind ik cuckolding ook opwindend, maar een pyama of iets staat er volledig los van

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Met ontbloot bovenlijf met een satijnen pyjamabroek doet het ook goed bij de heren !

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hi,lijkt mij niet fijn om onder druk van een vriendin of vriend in een oudemannen pyjama naar zijn of haar bevrediging te kijken,wij hebben al een paar jaar een drieksverhouding met elkaar en dit mag best onderdanig eruitzien,soms moet de hoorndrager/cuckold dit met een luierbroekje aan ondergaan er zijn overigens tal van spelletjes voor dit te bedenken als de "hoorndrager"geil genoeg is maakt het voor hem/haar niets meer uit van hoe je dit doet met elkaar!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Waar staan de oudere berichten over dit onderwerp? Is dat volledig verwijderd?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik hou ervan dat iemand gehoorzaam is als cuckold hij of zij mag toekijken hoe ik seks hebt en ervan geniet hij of zij moet dan wel helemaal naakt zijn daarbij anders wil ik niet verder met hen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @J.19 daar mag jij wat van vinden laat ieder daarvoor in zijn/haar eigen waarde.Mijn ex vriend vind dit geweldig om als slaaf zijnde lees cuckold dat hij erbij kan zijn maar dan wel met een opa pyjama aan wij genieten daar samen intens van !

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Lijkt mij heel vernederend dat je van je liefje alleen mag toekijken hoe zij gebruikt wordt in "pyama"maar ja ik ga er vanuit dat er genoeg gestoorde hier van rondlopen die dit geil vinden.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als cuckold moet je nou eenmaal nederig zijn aan iemand die je lief is en seks met iemand anders heeft het kan zelfs je beste vriend/vriendin zijn.met hoe of wat je dit doet kan heel divers zijn dan is het meest voor de hand liggend dat iemand die op het moment cuckold is ondergeschikt is aan zijn of haar geliefde het meest geschikte wat wij hebben zijn oudemannen pyjama's die iemand van ons naakt moet aantrekken en ja de meest geschikte daarbij zijn de satijnen pyjama's omdat deze dingen de meeste prikkelingen geven.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet zo raar jongen 21,ik begrijp dat dit vreemd lijkt voor jou maar het is inderdaad een fetisj dit,het is de kunst om als je bezig ben met cuckolding wat wij veel beleven je te beheersen vandaar dat iemand een satijnen herenpyama moet aantrekken voordat hij mag toekijken,het is dan de kunst daarbij dat je penis niet door de satijnen gulp floept hoop dat ik meer duidelijkheid heb gegeven voor jou!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ineens allemaal negatieve reacties. Cuckold moet net zoveel geaccepteerd worden als alle andere seksueel gerelateerde zaken hier op deze forum (zoals voet fetish, vastbinden, plas fetish etc.) Iedereen zijn eigen ding hier, toch?

    Zelf hou ik van cuckolding, maar ik snap niet waarom iedereen zo graag een pyjama erbij wil hebben.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben op jongens,,mag ik jullie hier vragen of iemand als cuckold bloot een pyjama aanheeft,zelf heb ik ook één satijnen pyjama dus ik weet hoe het voelt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J,23.daar is nou juist dit forum voor bestemd niemand is hetzelfde,ik ben een jongen zoals je ziet en val op jongens als we met elkaar (bezig)zijn is er altijd één onderdanig hij staat dan gekleed in een streep pyjama van satijn naar mij/ons te kijken hoe we elkaar bevredigen,wij hebben daarover een afspraak gemaakt en met wederzijds goedvinden gaat het altijd goed,ik wil niet met jou er verder over discussiëren maar wil hierbij aangeven dat wij ons ieder in de eigen waarde laten!♡♡♡

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Cuckold wordt hier gelijkgesteld aan hoorndragers, maar dat klopt niet. Een hoordrager is een man die door zijn echtgenote wordt bedrogen met een andere man. Bij dat onsmakelijke cuckold gedoe is er geen sprake van bedrog maar van seksspelletjes waar het gaat om dominantie en onderdanigheid. Meester-slaaf spelletjes. Cuckold komt overigens van koekoek, de vogel, op basis van onjuiste veronderstellingen omtrent diens seksuele leven.

    Ik vraag mij werkelijk af hoe het verder zal gaan met jongeren die voor hun twintigste al met dat soort dingen bezig zijn. Meester-slaaf spelletjes, exhibitionisme, voyeurisme. Wie met enig zelfrespect leent zich daar voor? Als je straks kinderen hebt, wil je dat ze weten wat je doet? Wil je dat ze het ook gaan doen? Wil je een zoon zonder ruggengraat die een onderdanige slaaf is bij seksspelletjes? Wil je een dochter die er van geniet zich te laten nemen terwijl haar vorige vriend daarbij zit toe te kijken? Die het leuk vindt jongens te vernederen? Praat je er over met je vrienden op school, op je werk?

    Voor mij hoort dit gedrag thuis bij de afdeling psychische stoornissen. Enerzijds tragisch, de sukkel in pyjama, anderzijds eng, het meisje dat het allemaal organiseert omdat ze daar op kikt.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb maar één model opa pyjama van satijn die ik reserveer voor de meekijker de cuckold dus,ja deze zogenaamde sessies doen wij regelmatig met elkaar waarbij de cuckold in de pyjama alszijnde de slaaf bij uitzondering mag toekijken,vergeet niet dat er vele variaties zijn voor de cuckold/hoorndrager om mee te kijken.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten