Skip to content
15 reacties
4203 weergaves

Handelingen voor geld

Een vriend van mij heeft mij dertig euro gegeven als ik hem zou aftrekken. Ik heb het gedaan. Hebben jullie ook wel eens seksuele handelingen gedaan voor geld bij vrienden?

18 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik heb een sort sugerdaddy
    Ik krijg tussen de 800/1000 euro per maand als hij dan op bezoek komt voor een paar uurtjes lol met me
    Ik zie hem nu ook meer aan als een goeie vriend dan een persoon waar ik geld van krijg

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ken een meisje die alleen aftrekt voor boven de 50 euro. Omdat ze zo knap is geven jongens veel uit aan haar. Maar zij doet die handelingen omdat ze verslaafd is aan cocaine

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik date regelmatig met een wat oudere man die best veel geld heeft. Het is niet voor het geld dat ik met hem date maar gewoon omdat de seks erg fijn is. Hij koopt soms voor mij kinky kleding en wil dan dat ik die aantrek ik en mag het vervolgens houden. Daarnaast komt hij ook weleens speeltjes waar hij mij graag mee verwent en na paar keer gebruikt te hebben mag ik ze meenemen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan moest ze wel erg in geldnood zitten om dat te doen lijkt mij. Weet je of veel jongens haar wat lieten doen? En was jij ook een klant?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons op school was er een meisje van 15 jaar die voor twintig euro aftrekt en voor veertig euro pijpt. Seks deed ze niet

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had geen vaste tarieven. Ik liet het over aan de appreciatie van de dame in kwestie. Kon ook cadeau zijn : jack of sneakers ofzo. Maar voor een weekend met alles erop en eraan ving ik ongeveer 300 euro.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi TS hier,

    Voor hoeveel geld doen jullie deze handelingen? Want mensen zeggen dat ik te weinig geld vraag…

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb een paar jaar geleden een oudere man naakt gemasseerd, en hem daarbij afgetrokken. Was zelf natuurlijk ook naakt: was voorwaarde, en hij heeft me daarna gepijpt. Heb er lekker 100 EURO aan verdient.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, ik doe het voor gratis :-)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een tijdlang escort gedaan voor dames op de tennisclub waar ik een bijbaantje had. Door de mond-aan-mond reclame had ik op het laatst een behoorlijke klantenkring. Het betaalde prima en je kwam aan huis in de droomvilla's van de betere kringen. Waarschijnlijk zou ik het nog steeds doen maar op een keer ben ik heel hard aangepakt door een stel ingehuurde gorilla's door een bedrogen echtgenoot.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Echte seksuele handelingen zou ik echt nooit doen. Wel doe ik sinds kort met een paar studievriendinnen strippen en andere sexy optredens. Niet erg professioneel maar we willen er wel graag wat mee verdienen. Maar dat is dus alleen om naar te kijken, aan ons komen is streng verboden. Bovendien is het doorgaans voor mensen die je niet of nauwelijks kent al kan het natuurlijk ook best voor vrienden zijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Aftrekken voor € 30, dan ben je er goed voor betaald wel. Die vriend moet er wel erg aan toe geweest zijn.
    Dat je dat doet trouwens, geld aannemen om een vriend te 'helpen'. Pas maar op, je hebt maar zomaar de smaak te pakken, er valt immers nog veel meer geld te verdienen met seksuele diensten, véél meer geld, helemaal als je je diensten uitbreid. Tip, sm betaald extra goed.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons op school vroeger was een meisje die voor 15 euro zoog. Meestal achter het fietsenhok. Volgens mij deed ze soms wel 5 jongens op een dag. Later liet ze zich ook neuken, maar toen was ik al net van school af. Uiteindelijk heeft ze examen gedaan terwijl ze zwanger was. Niemand weet wie de vader is, want dat kunnen echt wel 10 jongens zijn. Dus kijk daar wel voor uit

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee sex en sexuele handelingen alleen als ik dat wil, ben niet te koop als prostituee

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet alleen voor vrienden maar ook voor jongens waar ik niet echt goed bevriend mee ben

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten