Skip to content
30 reacties
5675 weergaves

Onzeker over pik

Hey, Ik snap dat jullie denken weer een verhaal/vraag over de lengte van een pik. Maar ik heb er echt last van en ben er ook onzeker over. Mijn pik is namelijk maar 10cm stijf en 7cm slap. Ik heb als 21-jarige nog nooit seks gehad en durf dat ook totaal niet met mijn pik. Zijn er hier meiden of jongens die ervaring hebben met het seks hebben met een kleine pik? Ik hoor graag jullie verhalen

21 jaar
3 jaren geleden

30 Reacties

  • Ik heb slap 10 en stijf 16 en ik vind hem ook altijd maar klein kijken. Maar als ik hier lees is het niet eens klein. Maar iedereen zegt altijd dat ze groot hebben maar dat kan dus nooit. Of zitten op deze site vooral onzekere jongens.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een pik van 20 cm en lang niet alle vrouwen vinden het fijn om zoveel pijn te hebben , dus het hangt er echt vanaf.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind een kleine piemel ook niet erg. Mijn piemel is 12 cm en anderen vinden mijn lul altijd erg lekker zeggen zij.
    Ik vind zelf kleine piemels ook geil , ik ben homo, en vind dat om te pijpen wel lekker.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ongelooflijk dat vandaag de dag er nog zoveel gedacht wordt dat iedereen op lichaam alleen geselecteerd zou moeten worden, alsof we nog dieren waren.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Me maatje heb ook geen grote pik maar heel klein maak toch niet uit ik heb hem naakt gezien en ik zal zo een relatie met hem willen beginnen ik vindt hem een lekker ding hoor

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan de lengte van je lul kun je helemaal niets doen dus sorry dat ik zeg, maar je daar druk over maken is echt onzin. En luister vooral niet naar mensen die zeggen dat daar pillen voor zijn. Die zijn er namelijk niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Onzekerheid over je piemel is iets wat bijna alle mannen hebben. Mijne is zn 10cm slap en 17cm stijf. Maar ik heb er ook vaak vraagtekens bij. Ben bijvoorbeeld een keer meegevraagd naar een naaktstrand door een meisje uit mn klas maar ik durfde gewoon niet omdat ik bang was dat ie veels te klein zou zijn. Op social media word je volgepropt met die onzin dat je een grote piemel moet hebben en amders niets waard bent. Ik heb geleerd dat een vrouw of meisje (niet bij iedereen natuurlijk maar volgens mij wel bij veel) het meeste plezier heeft als ze zich veilig en gewilt voelt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn pik is ook niet groot, maar ik heb wel een oplossing. Ik heb een stalen cockring gekocht en ik die aan doe en met mij pik ga spelen wordt mijn stijf en groot en hij blijft ook groot. Laats ben ik vanzelf klaargekomen, ik had mij cockring in en ik zat aan mijn tepels en hoe meer ik mijn tepels beetpakte moe mijn pik stijver werd en mijn pik ging spontaan spuiten. Het zit dus niet in de grote van de pik maar meer hoe je lekker geil wordt

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat is een goede omtrek?
    Die van mij is 15 cm omtrek.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb van mijn vriendin begrepen dat het meer gaat over hoe dik die is. En het gaat niet alleen om neuken. Die gasten in porno films hebben pikken van 20 cm en daar zijn ze op geselecteerd. Geniet er gewoon van en met 10 cm kun je prima n meisje bevredigen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je weet tog: beter een kleien die stijgert dan een grot die weigert !! En serieus...als je diverse topics leest komen vrouwen -meestal- niet klaar van penetratie dus dat zal geen probleem zijn. Misschien dat er wat meiden zijn die dit willen/kunnen bevestigen??

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j13, wat voegt jou opmerking toe aan de vraag van TS, helemaal niets, laat die onzin dan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Met een kleine kun je prima sex hebben en een meisje laten genieten weet ik uit ervaring. Die van mij is namelijk ook best klein. Maar 6 cm slap en 10,5 cm stijf. Zou wel willen dat hij wat groter zou zijn zoals jongen van 13 jaar hierboven. Maakt mij wel jaloers dat die van jou slap ongeveer net zo groot is als die van mij stijf.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Die van mij is echt groot. Slap 10cm en stijf 15cm! En ik ben 13 jaar. Ik heb ook een grote balzak.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Begin eerst met je te laten pijpen.   Da's ook heerlijk.   En als het klikt zal je partner wel zelf aanbieden om meer te doen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen17. Mijn snikkel is ook niet zo groot, slap ongeveer 6 cm en stijf 12 tot 13 cm. Jij vroeg of de ballen dan ook klein waren. Ik heb juist grote volle kloten, die meestal onderin mijn zak hangen. Ik heb ook best wel een grote zak, bijna 14 cm lang. Dus het kan wel, een kleine lul met daaronder een grote hangzak.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j17, je opmerking “ take it or leave it” is wel erg kort door de bocht, er zijn genoeg jongens die zich hier serieus zorgen over maken!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mij zou het niks uitmaken.. gewoon zeggen dit is wat ik heb take IT or leave IT....

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • De afgelopen jaren verschillende penissen gezien, groot, klein, dik, dun, maar met alle heb ik veel plezier beleeft. Jij en/of je partner passen de sex aan, aan het aanbod. Het leven zou maar saai zijn als we allemaal hetzelfde (liefst groot) zouden hebben. Sterkte ermee en zoals j17 hieronder al aangeeft, zit het je emotioneel te hoog, ga dan naar de huisarts.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriend is 20 en heeft n pik van ook 10 cm. Het gaat erom wat je doet. Niet hoe groot die is. Als jij met n meisje bent en je kunt met je handen en tong goed omgaan, dan kun je met je 10 cm haar echt laten klaarkomen. Ik pijp m’n vriend graag, 10 cm gaat prima.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten