Skip to content
11 reacties
3636 weergaves

Trio met jongens

Hey, Ik ben al een tijdje bi denk ik en heb ik het verleden ook wel al iets gedaan met een jongen. Nou leek het mij een leuke ervaring om een keer genomen te worden door 2 jongens. Heeft iemand hier ervaring mee?

18 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • ik doe vaak trios met 3 goede vrienden van me ze zijn lekker groot geschapen en neuken mij om de buert dan pijp ik de andere twee

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ik heb een vriendje en we hebben het er wel eens over gehad maar ik wil al mijn aandacht aan hem geven tijdens de sex. Maar mochten we ooit een trio doen zou mijn vriendje het lekker vinden om geneukt te worden door mijn en gelijker tijd in 69 pijpen met een boy.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zit op wink hier zijn ook veel boys die gewoon sex en alles zoekken

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben ik weer

    Ik gebruik zelf tinder en grindr. Vooral grindr is handig als je seks zoekt. Als je iemand zoekt om voor het eerst dingen te proberen zou ik wel iemand zoeken waar je jezelf echt op je gemak bij voelt. Dan is tinder misschien beter. Spreek eerst goed samen af dat je van elkaar weet wat je ervan verwacht.

    Jammer dat ik niet met je af kan spreken ;)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Top jongens. Heel erg bedankt voor de reacties. Ik ga eerst even 1 op 1 iets proberen met een jongen. Heeft iemand daar nog tips voor?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben de jongen van 22 van eerder.

    Je kunt idd proberen om via tinder of grindr jongens te zoeken voor een trio. Zeker op grindr heb je dan een grote kans op succes.

    Je zegt dat je denkt dat je bi bent. Als je nog niet eerder wat met een jongen hebt gedaan, zou ik eerst 1 op 1 wat met een jongen gaan proberen. Zoek dan vooral een jongen met wie je rustig dingen kunt proberen. Ik denk niet dat een trio met twee jongens een goed begin is.

    Ik weet niet hoe de relatie met je vriendin is, maar je zou een trio voor kunnen stellen aan haar als je denkt dat ze daar ook voor openstaat. Zijn een genoeg jongens die wel een trio met een koppel willen. Je zou dan alvast wat dingen kunnen proberen met die jongen en als het niet bevalt, heb je altijd nog je vriendin nog.

    Ik zou vooral zeggen dat het me beter lijkt om eerst langzaam samen met een jongen te kijken wat je lekker vindt en wat je wilt doen. Dan kun je daarna altijd nog een trio doen met twee jongens.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat wordt rondkijken waar je jongens kunt vinden die een trio willen, moet niet al te moeilijk zijn. Of je het jouw vriendin moet vertellen is afhankelijk van hoe jullie relatie in elkaar steekt. Weet zij van jouw vermeende bi gevoelens of is ze daar niet van op de hoogte. Dat is toch de basis van waaruit je moet gaan werken! Maar je kunt het ook eerst een keer proberen of het jou bevalt, dan kun je nog verder kijken. Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook ervaring met een trio ik heb de andere om en om gepijpt en ben geneukt en ben ook geneukt terwel ik de ander pijpte. Was erg leuke ervaring maar 1-op-1 vindt ik toch fijner maar trio is wel geiler.

    Als je een trio overweegt neem ik aan dat je al best wel wat ervaring hebt met mannen tenminste ik zou het niet doen als je geen ervaring hebt. Verder vindt ik dat als je in een relatie seks wilt hebben met hetzelfde geslacht dit moet bespreken. Mijn vriendin is net als mij bij bi en we vinden het beide prima als we soms seks hebben met een ander maar bespreken dit wel.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik het uitmaken met me vriendin en op grindr + tinder gaan zitten voor trio's en sex. ik weet niet hoe je vriendin is maar lijkt mij dat het niet goed is voor een meisje van 18 of jonger (als ik denk dat ze jonger is dan jij, weet ik niet) dat dat goed is voor haar. maar goed J22 weet vast ook wel wat.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Jah mijn vraag is, waar kan ik jongens ontmoeten om zo iets mee te doen. En heb momenteel ook een vriendin, zal ik het tegen haar zeggen of geheim houden?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey,

    Heb weleens een trio gehad met twee andere jongens. Ik ben top, dus ben niet geneukt. Heb wel die twee andere jongens genomen.
    Wat is precies je vraag?

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten