Skip to content
8 reacties
1427 weergaves

Gevoelens

Hi , ik ben een 15 jarig meisje en heb een gekke / rare vraag: Wat voel je als je vriend klaarkomt in je ?? En wat is lekkerder met of zonder condoom ? Meestal voel ik een warme gloed tegen baarmoeder aan .

15 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Dat zijn lactacyd doekjes om van onderen beetje op te frissen . Soort baby doekjes zeg maar .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Een vaginadoekje? Welk doekje is dat dan?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, dat doe ik ook gelijk naar wc om te plassen . En 9 van de 10x even zo,n vagina doekje er door heen halen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is wel heel verstandig heb ik gelezen om na de seks te gaan plassen, om de eventuele ziektekiemen (soms een eenvoudige bacterie die bij ieder van ons leeft op onze huid) uit je plaskanaal te spoelen, dat geeft minder kans op een onaangename blaasontsteking die soms kan volgen op een bedavontuur.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Van het " eruit" lopen wist ik . Meestal als ik sex gehad heb gelijk naar toilet om te plassen. Maar meestal lukt dat niet altijd omdat vriend lief altijd na wil knuffelen en soms nog een ronde wil.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Van het spuiten voel je weinig, alleen dat het nog wat natter wordt in je vagina als het zaad erbij komt. Na de seks kan het sperma uit je vagina lopen als je het zonder condoom hebt gedaan. Dat is meestal geen probleem als je toch in bed blijft liggen, maar bij een vluggertje waarbij je direct iets anders gaat doen moet je daar rekening mee houden, ik heb al eens een natte plek op mijn jeans gehad. Dus volgende keer toch maar een inlegkruisje (en als ik dat niet bij me heb, een maandverband) in mijn slipje bij een dergelijke gelegenheid. Een vriendin heeft zelfs eens een tampon in haar vagina gedaan en na een paar minuten terug verwijderd om het sperma en geil op te nemen, zodat het achteraf niet zou druppelen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je nou zelf al het antwoord geeft op je vraag, waarom stel je die dan nog ?? Maar goed, ik zal ook nog even vertellen wat ik voel; en dat is helemaal niks. Ik merk natuurlijk wel aan hem dat hij klaarkomt, maar van dat spuiten in je voel ik helemaal niks. En neuken met een condoom maakt ook geen enkel verschil. Dat zit bij mensen alleen tussen hun oren....

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben geen meisje, sorry ;-) Maarre, gevoelens zijn iets anders, zitten tussen je oren, stemmen tot nadenken. Jij hebt het over wat je voelt, diep in je kunt als hij zijn sperma loost. Mijn vriendin voelt daar niks van, maar geniet er wel enorm van als ik in haar klaarkom. Condoom maakt ook al niks uit met gevoel als ik klaarkom. Wel voelt een condoom anders, afstandelijker, bij het neuken. En het likken vooraf is echt helemaal niks met een condoom. De geur ervan is ook killing toch wel. Zelf voel ik veel minder met een condoom om. Enige voordelen van condoom, los van niet zwanger raken en tegen soa beschermen is dat ze niet een tijdje na het neuken ineens mijn spermakwakje uit zich voelt lopen, in haar slip. Maar, dat zegt dus niks over wat zij echt voelt, van dat beetje sperma dat ik spuit, nee, dat spuiten voelt ze dus niks van. Maar, toch is zonder condoom neuken zóveel vrijer, lekkerder.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten