Skip to content
8 reacties
3173 weergaves

Boyzilian wax

Hoi allemaal, Ik zit al een enkele tijd te kijken naar een wax salon voor de boyzilian wax behanding (het waxen van de schaamstreek incl. Billen) bij de grootste wax salon van Nederland. Nu ben ik er echter wel bang voor, vooral voor ongemakkelijke momenten omdat de waxer toch op hele gevoelige plekken komt. Ben dan vooral bang dat ik het voor de waxer (wat volgens mij vaak een vrouw is) niet prettig maak maar kan het natuurlijk niet tegen houden. Mijn vraag is nu of er mensen hier ervaring hebben met waxen en hoe jullie eerste keer was. Wat deed je allemaal en wat gebeurde er tijdens de behandeling. En welke salon raden jullie aan? Bedankt alvast en hoop dat dit mij over de streep zal trekken!

19 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik begrijp uw reserve om je rte laten waren. Het is inderdaad wel wat intiem. Je zal wellicht door een man worden behandeld en zij zijn professioneel en dus voor hen is dit niet ongewoon. Als je intiem echt heel "smooth" wil geeft waxen inderdaad een heel glad en mooi resultaat. Niet twijfelen en gewoon de stap zetten.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik gebruik al jaren Veet
    nergens last van werkt goed
    Daar voor scheerde ik het altijd
    Ging wel eens mis

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Euhhh op de gebruiksaanwijzing van Veet staat dat je het niet mag gebruiken in de schaamstreek. Ik durf dat daarom niet goed te gebruiken maar het lijkt mij wel een stuk fijner dan scheren of waxen. Zijn er meer met ervaring met Veet? of ander gelijk product mag ook natuurlijk...

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een tijdje wax laten doen en vond het resultaat prima. Wel is het erg pijnlijk! Nu ben ik bijna klaar met het laseren van mijn benen, oksels en schaamhaar. Alles helemaal weg lukt helaas niet. Ga er maar vanuit dat er alleen nog hele fijne dunne haartjes terug blijven komen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dit jaren terug een paar keer gedaan maar vond het vrij pijnlijk en resultaat voor te korte duur. Ik ben het nu aan laseren minder pijnlijk en blijvend resultaat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, waarom waxen, pijnlijk en moet door een ander gedaan worden. Ik gebruik VEET, crème smeren, 15 minuten wachten en dan tijdens douchen haren wegspoelen, pijnloos!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey meid Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee.. maar iemand die jouw zal waxen heeft hier ervaring in! Net als een dokter, als je voor je “flamoes” naar de dokter moet is dit voor de dokter heel normaal maar voor jouw heel spannend dat is het zelfde met het waxen. Zoek op het internet naar een waxsalon met goede reviews en misschien als je een afspraak maakt dat je kan vragen dat een vrouw je waxt (ik vind het zelf altijd prettig om door een vrouw geholpen te worden). Heel prettig lijkt het me niet, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden Hihi!! Veel succes! X

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Uhhh voor jouw zal dat dan door een man geholpen moeten worden hihihi had het verkeerd gelezen dacht eerst dat je een meisje was!

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten