Skip to content
3 reacties
1381 weergaves

te kleine penis, erg onzeker!

Hoiiii, Ik ben erg onzeker. Ik heb namelijk een micro penis van ongeveer 4 cm. Als hij zacht is. en als hij stijf is 8 a 9 cm op een goeie dag. Ik ben daar erg onzeker over, want mijn vriend wil namelijk de volgende stappen nemen in onze relatie. En ik weet niet hoe ik dat moet vertellen. Ik ben bang dat ik hem niet kan plezieren hiermee.

18 jaar
3 jaren geleden

3 Reacties

  • Als jou vriend van jou hou maak lengte van jou pik niks uit het gaat om jullie waarom is lengte van een pik. Zo belangrijk

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste j18, wat vervelend dat je je zo onzeker voelt, maar ook begrijpelijk. Zeker niet leuk, want het is nu eenmaal niet iets wat je met een kleine greep kunt oplossen. Wat naar mijn idee belangrijk in jullie relatie is, hoe staan jullie tegenover elkaar, zijn jullie er onvoorwaardelijk voor elkaar en berust het op echte liefde? Want da gaat het om het innerlijke en niet om het uiterlijke. Daar moeten jullie het samen overgaan hebben, zeker nu jij het gevoel krijgt in een cruciale fase van jullie relatie te zijn terecht gekomen. Ga praten en laat zien dat je veel van hem houdt, daar gaat het volgens mij om. In mij relatie is het omgekeerde gebeurd, mijn vriend heeft ook een micro-penis, maar dat heeft mij niet gehinderd onze relatie hiervoor op het spel te zetten. Ik hou van hem en hij van mij, dat is het belangrijkste, en als ik het goed heb weet jouw vriend dat het hierom gaat. Liefs, veel sterkte en laat nog eens horen hoe het gelopen is.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Je bent inderdaad wat zuinig bedeeld en ik kan mij voorstellen dat je daar mee zit. Het is nooit leuk om als man de kleinste te hebben.
    Blijkbaar heb jij niet eerder seks gehad met een partner dus ben je nooit geconfronteerd met reacties op jouw fysiek en nu ben je heel erg onzeker hoe het over komt bij je vriend.
    Het hangt er aan de ene kant natuurlijk van af wat voor seks jij in gedachte hebt en aan de andere kant wat jij als jouw rol ziet bij het vrijen. Als het om anale seks gaat, wat ik hier lees is dat jongens zichzelf een plezier doen door vingers naar binnen te steken en daar hun prostaat mee te stimuleren. Een vinger is niet langer dan jouw piemel. Bovendien ben je maximaal opgewonden als jij aan het vrijen bent met je vriend dus dan is het altijd wat jij een goede dag noemt.

    Aan de andere kant, hoe is jouw relatie met je vriend? Houden jullie van elkaar? Dan kunnen jullie toch hele fijne uren samen hebben zonder dat de grootte van jouw piemel een probleem is, als het al een probleem is. Er is zoveel waarmee jullie elkaar gelukkig kunnen maken als je in elkaars armen ligt.

    Doe samen de volgende stap en geef je bloot zonder angst of schaamte. Homo's leggen soms wat al te veel de nadruk op de grootte van de piemel, maar waar gaat het nu om, liefde of seks? Die Grindr types hebben misschien wel veel seks, maar of ze daar nu echt gelukkig van worden? Bovendien, een al te grote piemel is in mijn ogen niet echt mooi en soms ook niet altijd plezierig bij het vrijen.

    Wees blij met wat je hebt en dat er iemand is die van je houdt. Veel plezier samen.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten