Skip to content
20 reacties
1893 weergaves

Sekspartners

Ik er vanaf me 16e achter dat ik homo ben en heb graag seks, dus heb regelmatig een seksdate. Nu kwam ik laatst een artikel tegen wat ging over aantal sekspartners. En vroeg me toen af hoeveel ik er wel niet heb gehad ik weet niet precies hoeveel het er zijn best veel denk tegen 40. Ik ben benieuwd hoeveel jullie er hebben? En of jullie het aantal van vriend/vriendin wilt weten?

21 jaar
3 jaren geleden

20 Reacties

  • Ja ik noem gewoon ook elke jongen en meisje waar ik verder ben gegaan dan zoenen een sekspartner. Dus van pijpen, vingeren, trekken tot neuken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J22, wat een rare definitie dat de jongens met wie je seks hebt gehad, geen sekspartners zouden zijn. Ook vrienden met wie je seks hebt zijn gewoon sekspartners.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit zijn mannen die denken heel stoer te zijn dus eigenlijk nog kleine kinderen , oftewel stieren gedrag .
    En bij vrouwen kom je echt niet stoer over hoor die denken alleen maar wat een grootheidswaanzin en komen er gauw genoeg achter dat je eigenlijk bijna geen ervaring hebt

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • bwa ik ook wel een stuk of 20/25 denkik, alhoewel je het eigenlijk geen sekspartners kan noemen maar gewoon experimenteren, ik zal het kort proberen houden, toen ik 13 was heb ik aan vrienden,klasgenoten verteld dat ik gay was, en door mijn jonge leeftijd heeft dat deuren open gezet, iedereen was net beginnen puberen, iedereen is mega geil op die leeftijd, iedereen wil seks, maar dat gaat niet want er zijn geen meisjes op die leeftijd... eerst begon dat met samen rukken klaarkomen, de week nadien nog een keer, en bij de 3de keer stonden mijn kameraden op springen dat ze bijna smeekten van "kom ik wil weten hoe dat voelt voor moest een meisje dat doen, pijp mij maar een keer" dusja tussen mijn 13 en mijn 19 heb ik veel vrienden mogen aftrekken, pijpen en hun sperma oplikken, maarja ze waren hetero, onder vrienden, dus voor de rest nog niets gedaan en ben ik nog maagd, en nu al 3 jaar geen penis meer gezien, waren gewoon hetero vrienden die eens wouden genieten, eigenlijk niet echt sekspartners maar gewoon onder vrienden

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is dat voor denigrerende opmerking jongen 20. Dat jij als 12 jarige nog met duplo en lego speelde wil niet zeggen dat alle 12 jarigen dat doen. En dat "knul"..... Je hebt het tegen een puber, niet tegen een kind wat net in groep 1 zit.

    Jongen 12. Kijk rustig om je heen, ontdek wat je leuk vindt, jongens, meisjes, beiden. Doe geen dingen die je nog niet wilt en laat je nooit overhalen om iets te doen. Seks heb je uit vrije wil en niet omdat het moet. En wil je iets weten? Vraag gerust wat je wilt weten en laat je niet tegenhouden door mensen die menen dat je te jong bent.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @j12. Oke, zul we ruilen, knul? Jij mijn seksleven en ik jouw Lego. Heb ik eindelijk weer rust in mijn leven.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wil sex maar ben 12

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja om eerlijk te zijn zie ik meiden die veel bedpartners hebben gehad wel een beetje als slet. Niet als waardeoordeel ofzo, want ik slaap er zelf ook mee. Maar ik zou zo'n moeder niet willen hebben zelf, dus dat gun ik mijn kinderen in de toekomst ook niet. Vandaar dat ik een maagd wil dan. Dat zal even zoeken worden, maar ze zijn er vast nog wel.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Eigenlijk zou ik iedereen willen adviseren om niet meer op j21 te reageren. Ik vermoed dat hij zich er mee vermaakt als hij boze reacties krijgt. En dat is nu wel genoeg gelukt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik wil dus het aantal weten van mijn vriendin. En dat moet dus 0 zijn.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste J21, Je hebt seks gehad met zo'n tachtig jongens en meisjes. Voor je levenspartner wil je een maagd hebben. Wat ik mij nu afvraag is hoe je kijkt naar die meisjes waar jij seks mee gehad hebt. Zijn dat sletten in jouw ogen en wil jij niet dat de moeder van jouw kinderen een slet is?

    De vraag is hoeveel keuze jij straks hebt als je wil gaan trouwen. Veel maagden zullen er niet meer zijn op die leeftijd en stel dat jij verliefd wordt en dat meisje blijkt geen maagd te zijn?
    Zie je het huwelijk misschien als een plicht naar de familie en als een zakelijke overeenkomst waarin liefde geen rol speelt? Ben jij misschien meer homo en wil je trouwen omdat het van je verwacht wordt?
    Een maagd heeft in ieder geval geen vergelijkingsmateriaal als jij straks wat tegen valt in bed, dat is wel een voordeel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou jongen17, voorlopig nog geen vriendin hoor. Voorlopig vooral lekker one night stands:)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie dat er een aantal zijn die aantal sekspartners opgeeft maar niemand beantwoord de vraag. Of jullie het aantal van vriend/vriendin wilt weten?

    Ik zit op 8 sekspartners (7 jongens en 1 meisje). Ene kant zou ik wel graag willen hoeveel de andere er gehad heeft maar andere kant heb je er niet veel aan om te weten en kan je alleen een raar beeld krijgen van iemand.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @21, Triest, als je zo in elkaar steekt, en het zelf nog beseft ook. Ben benieuwd wat voor een vriendin jouw wil hebben, andere worden kan ik niet aan besteden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja dat is het zeker jongen17. Kan er niets beters van maken, en toch is dat gewoon een harde eis van me;)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @21, dat noemt men nu hypocrisie!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • En ook dit topic plaats ik in de categorie; 'totaal zinloos'.
    Wat heb je in hemelsnaam aan de antwoorden die je krijgt. Kun je daar iets mee? Verrijkt dat je leven? Leg eens uit.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik met met vijf jongens en acht meisjes heel intiem geweest, maar nooit geneukt met een jongen en slechts met vijf meisjes.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • In het begin van mijn studententijd flink ervan genomen, dus ik schat zo'n 80. Zowel mannen als vrouwen. Best heftig aantal realiseer ik me. Zeker omdat ik van mijn toekomstige vaste vriendin verwacht dat ze nog maagd zal zijn.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik hou ook erg van seks en heb ook best veel jongens in me gehad. Ik heb een vriendje, maar we hebben een open relatie zodat we het vaak ook met anderen doen. Ik heb 21 jongens gehad die me hebben geneukt, tel je ook seks me zonder neuken dan zit ik op 27 jongens. Mijn vriendje is bi en spreekt ook veel met jongens af. Hij is nog wat actiever dan ik en zit net als jij op rond de 40 jongens en meisjes, maar hij weet het ook niet precies haha.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten