Skip to content
4 reacties
1430 weergaves

Ik kom nooit klaar

Ik heb een vriend en hij is al aan seks toe, toch vind ik het geen goed idee aangezien ik hier zelf nog niet aan toe ben. Andere dingen doen vind ik dan niet erg zoals pijpen, beffen, vingeren of aftrekken. Maar als ik mijn vriend pijp komt hij altijd klaar, maar als hij mij beft of vingert kom ik nooit. Hij voelt zich hier erg schuldig over omdat ik hem wel altijd laat komen. Ik weet ook niet hoe het komt dat ik niet kom als hij me beft of vingert. Maar nu ben ik ook bang dat als ik seks ga hebben, dat ik er niet zoveel plezier van ga hebben. Iemand ervaring of tips?

15 jaar
3 jaren geleden

4 Reacties

  • @ TS
    Jij zegt dat je er niet klaar voor bent maar als ik jouw bericht lees komt het eerder over dat je het wel zou willen maar gewoon te bang bent dat jij hem teleurstelt. Er is een verschil tussen er niet klaar voor zijn en bang zijn voor teleurstelling.

    Iedereen is wel bang voor teleurstelling in het begin. Dat is gezond. Als je alleen bang bent voor teleurstelling zou ik zeggen probeer het gewoon een keer. Als je er niet fijn bij voelt of gewoon niet klaar voor bent dan zou ik gewoon wachten tot jij je wel klaar voelt.

    @J13
    Ik snap dat dat teleurstellend is. Heb ik zelf ook meegemaakt. Maar als je in een relatie bent moet je er niet rekening mee houden dat de relatie eventueel strand. Je moet er gewoon vanuit gaan dat het goedkomt want door er vanuit te gaan dat de relatie ooit zal stranden is de kans dat hij strand meteen groter.

    @TS
    En vergeet niet. Seks draait niet om klaarkomen. Seks draait om een gezellige intieme tijd hebben met de persoon waar jij zielsveel van houdt(voor mij betekend het dit). Dus ookal lukt het niet maar was het wel heel intiem en gezellig dan is het wat mij betreft geslaagd.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dé tip is: tijd nemen, en krijgen, om opgewonden te raken

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • De meeste meisjes komen ook nooit klaar tijdens de penetratie. Dus dat is niet erg als dat niet gebeurd. Krijg jij een orgasme als jij jezelf vingert zonder dat je vriendje erbij is? Misschien ben jij te gespannen als hij het bij jou doet en dan lukt het niet. Je kan hem ook wat helpen door zijn hand te begeleiden/sturen. Maar als jij nog geen sex wilt hebben moet je het ook nog niet doen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn tip is, als je niet klaar bent, geen seks, zelf seks gehad was redelijk jong, maar werd op de 1e dag betrapt met haar door haar pa, later dat jaar is het uitgegaan en dan blijf je behoeftes hebben dat is heel kut, dus beter voor hem om het niet te doen, ik kwam zelf bijna nooit klaar met haar en zij ook niet met mij (niet bij aftrekken of vingeren) wat je kan proberen is hem een beetje helpen, ik hielp mijn vriendin ook mij te bevredigen door haar hand eerst om mijn lul heen te doen, dan allebei mijn handen eromheen en dan trekken, ik kwam klaar, dus als je dan hem helpt door te Mastruberen tijdens hij vingert of beft, dan kom je miss wel klaar. Mijn tip is gwn: niet klaar voor, niet doen, je kan er spijt van krijgen, w8 gwn nog even tot je je er confortabel bij voelt, de eerste keer moet speciaal zijn. Zet hem op meid

    13 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten