Skip to content
5 reacties
1100 weergaves

Spijt

Hey, tijdens een logeerpartij heb ik op mn 7/8e snachts stiekem aan de penis van mn beste gevoeld. Jaren later confronteerde hij mij ermee. Sindsdien voelt het als een trauma, alle onbezonnenheid en levensvreugde is eruit gezogen. Is dit trauma te verwerken of ben ik voor de rest van mn leven een aanrander en fucked. Ik ben geen homo btw, destijds had ik gewoon die drang.

22 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Je bent ZEKER niet een aanrander je was 7/8 dan ben je gewoon nieuwsgierig. En dat je een trauma eraan hebt overgehouden is nergens voor nodig

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • He TS, stop nou met die zelfkwelling, man. Is echt heel normaal op die leeftijd en later ook nog. Jongens en zelfs volwassen mannen zijn van nature benieuwd naar de ander zijn piemel. Soms krijg je die vanzelf te zien en soms ga je stiekem ff kijken. For Gods sake TS, het is de normaalste zaak van de wereld. Dat weet jouw vriend best ook en dus is het een beetje kut van hem om daar jaren later confronterend over te doen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Je hebt hier al eerder een post over geplaatst en daar is in dezelfde zin op geregeerd als hier boven. Je maakt echt een drama van iets onbenulligs. Die vriend van toen is inmiddels je vriend niet meer schreef je eerder en blijkbaar is dit zijn afscheidscadeautje geweest waar hij pas jaren later mee kwam.

    In de katholieke kerk hebben ze een oplossing voor jouw probleem. Je gaat naar de pastoor en zegt dat je wilt biechten. De pastoor hoort je aan en legt je een boetedoening op die jij uitvoert en je zonden zijn vergeven.
    Gewoonlijk is het zo dat als je iemand onrecht hebt aangedaan dan ga je naar die persoon, bekent je wangedrag en vraagt vergeving. Als dat van toepassing is kun je smartengeld betalen of iets anders doen om je oprechtheid te tonen.
    Die vriend zie je inmiddels niet meer, dus er zijn twee mogelijkheden, je bent rationeel en doet het af voor wat het is, onschuldige kinderlijke nieuwsgierigheid, of je blijft zwelgen in je schuldgevoelens en laat door die onnozelheid je leven verpesten.

    Uit wat voor milieu kom jij? Een zwarte kousen kerk misschien, dat je zo zwaar op de hand bent? God is wel streng en rechtvaardig, maar ook liefde zeggen ze daar toch? Voor de zondaar is altijd vergeving mogelijk! Erken dat je zondig was en vraag om vergeving!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je beste wat? broer, neef, oom, meester, vriend, buurman, opa???????Je bent geen aanrander als je als kind iemand zijn piemel gaat aanraken. Dan zou de wereld vol zitten met aanranders en verkrachters. Hoe weet hij dat je zijn piemel voelde? Werd ie er wakker van? En hoe confronteerde hij je ermee? Ik vind je topic en je reactie op het gebeuren een beetje te overdreven. Sorry dat ik het zeg maar het komt niet echt geloofwaardig over.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is nu eenmaal gebeurd en ik denk niet dat dat vriendje er nu nog meezit. Zet het van je af en vergeet het voorval. Je bent echt geen aanrander, maar je was gewoon nieuwsgierig.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten