Skip to content
24 reacties
7033 weergaves

Wie heeft allemaal al sex gehad?

Hoi, ik ben de laatste tijden veel vragen aan het lezen Kindertelefoon.

Ik zie dat veel jongens rond de leeftijd van 15 al gepijpt is of zelfs sex heeft gehad. Is dit echt zo? Ik word erg zelf een beetje onzeker van omdat ik niks heb gedaan, en Ik ben 15.

17 jaar
4 jaren geleden

24 Reacties

  • Ja, heb sex gehad maar was op vervelende manier .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik niet, maar ik zou het heel graag een keer willen proberen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was 12 en zij was 15. Wij wonen aan de rand van een dorp. Het was net zomervakantie en onze ouders waren nog aan het werk. Omdat het niet echt een kinderrijke buurt was, was er ook geen verschil in leeftijd om met elkaar om te gaan. We zouden naar de zwempoel maar net buiten het dorp moest ze pissen. De enige mogelijkheid was om in een stuk maisland te pissen. Wil je het zien? vroeg ze. Ja tuurlijk!!!! We liepen het mais in tot we de weg niet meer zagen. Daar deed ze haar broek naar beneden en zag ik haar kutje en ging ze pissen. Toen ze klaar was vroeg ze of ze mijn piemel mocht zien. Deed mijn broek los en heb mijn piemel laten zien. Toen is er niets gebeurd. Een paar dagen later vroeg ze of ik mee ging naar het maisveld. We liepen verder dan waar ze had gepist. Toen vroeg ze of ik me helemaal durfde uit te kleden. Als ik het zou doen deed zij het ook We telden samen tot 3 en toen waren bloot. Het was mijn eerste keer, voor haar de tweede keer. We doen het nog steeds samen en vinden het nog steeds super om zulke plekken te zoeken waar we het kunnen doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, ik heb zeker al seks. Op mijn 12e eerste keer tongen, 13e eerste keer gepijpt en gebeft en samen met een meisje gemastubeerd en op mn 14e voor het eerst geneukt. In mijn klas en bij mijn vrienden ben ik best wel gemiddeld daarmee geloof ik.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ikkkeeee..... niet :'(

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • J16 zolang ik weet ben ik naturist dus dan ben 24/7 bloot en ik maak gelukkig best snel vrienden (voor die vakantie dan) en dan blijf je wel eens bij elkaar in de tent slapen

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ow oke @j12, met wie dan en hoe vond je dat? Mss kan je wat meer vertellen. Zo'n korte post draagt niet veel bij, toch?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel eens sex gehad ja

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • nog nooit een meisje gekust laat staan meer

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Het verschilt denk ik per persoon en per klas, maar mij in de klas heeft ook bijna iedereen al seks gehad. Ik was zelf 14 bij de eerste keer tongen en 15 bij de eerste keer gepijpt worden en neuken. Nooit spijt van gehad.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ja, als je googled dan staat dat overal dat gemiddelde leeftijd best hoog is, maar bij ons in de klas waren er genoeg al een stuk jonger. Misschien zijn er ook een hoop die pas de eerste keer hebben als ze 25+ zijn en is daarom het gemiddelde zo hoog?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Jo man, volgens mij ligt het gemiddelde van je eerste keer nog steeds rond de 18 jaar en gaat die zelfs naar boven, dus no worries ;)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn eerste keer seks was pas op de leeftijd van 18 jaar. Geloof me, als je 18+ bent en uit het middelbaar komt dan heb je genoeg kansen om seks te hebben, je moet je niet overhaasten.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was 11 en het buurmeisje 15. Ik was bij hun, samen met mijn broertje omdat mijn oma thuis een ongelukkige val had gemaakt en mijn ouders steeds bij haar in het ziekenhuis waren. Ik sliep bij m,n buuv in de kamer. Mocht eerst even bij haar in bed maar viel bij haar in slaap. De dag er na was het zaterdag. Onze broertjes moesten voetballen, hun moeder deed boodschappen en wij waren samen thuis. We gingen samen douchen. Toen hebben we gezoend en bij elkaar gevoeld. Die avond heeft ze mij gevingerd en gebeft. Andersom duurde het nog ff. We hebben geen verkering maar zijn wel gek op elkaar. Toen was ik kleiner en nu is het andersom. Ben niet dik, ben niet slank maar gewoon en een kop groter dan haar. We zijn wel allebei een meisjesmeisje. We hebben niets met mannelijke meiden en vrouwen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog nooit. Wel gezoend maar meer niet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had op mn 10e al mn eerste seksuele ervaring met een jongen van 15. Echt wel vroeg denk ik en die jongen best wel veel ouder. Maar ik vond het echt geil om het toen met hem te doen. Door hem kwam ik er achter dat ik op jongens val. Ben nu 14 en heb met 7 jongens al seks gehad. Heb nu een vriend en daar is het super lekker mee.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had op mijn 11de mijn eerste sexuele ervaring met een 18j. jongen, maar alleen maar gevreen en afgetrokken. Was ook mijn eerste droge orgasmus.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Steeds meer mensen op de leeftijd van 15 wel inderdaad maar ik zou me er zeker niet druk om maken en zeker nier voor schamen. Je kunt maagd zijn en er trots op zijn :)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ik nog niet

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor geld? Hoeveel dan wel en wat doe je dan of wat wil je dan dat ze met jou doen?

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten