Skip to content
18 reacties
3174 weergaves

Ik ga elke keer vreemd

Ik heb al een paar keer een vriendje gehad, maar op de een of andere manier is het zo dat het elke keer is uitgegaan omdat ik ben vreemdgegaan. Op een of andere manier ga ik steeds vreemd…

Ik heb nu 3 maanden verkering met een heel lieve jongen die ik echt niet kwijt wil, maar ik ben bang dat ik toch weer vreemdga. Hoe kan ik ervoor zorgen dat het deze keer niet verkeerd gaat?

15 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Fijn te horen dat je super tevreden bent en dat je dit wil delen. Zie je wel dat het werkt!. Het is een verrijking van jullie leven. Ga zo door.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Ik ben nu 16, dus daarom 16 bij mijn leeftijd. De afgelopen tijd hebben mn vriendje en ik dus een open relatie en dat bevalt echt heel goed. We hebben best veel seks buiten elkaar en slikken allebei prep tegen hiv. Daarnaast slik ik de pil en kunnen we zonder condoom met elkaar seks hebben, maar gebruiken we buiten elkaar wel condooms.
    Het is echt heel leuk en geil buiten je vaste vriendje om seks te hebben. Flirten met andere jongens is gewoon super nice. En we hebben allebei veel nieuwe standjes geleerd die we ook weer meer elkaar doen. En met elke jongen heb je anders seks.
    Dus: als je met elkaar goeie afspraken maakt is het gewoon super en kan ik het ieder stelletje aanraden

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wijfie luister. Als jij je benen niet dicht kan houden, moet je geen relatie nemen.
    Blok of mute jongens die met je flirten. Jij heb dit zelf in de hand.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M 18. Mooi zo, want dan staan we niet zover uit elkaar. Ik hoop voor jou niet dat je met 30 ook een soort van vriendje hebt, die dan maar voor die tijd, die er voor staat, een "vast" vriendje is.
    M 15. Aan het taalgebruik merk ik, dat je niet helemaal Nederlands bent. dan vind ik het helemaal knap, dat je dit met hem zo besloten hebt. Ik hou ook van geil, ook met jongens en met meisjes. Veel geluk gewenst.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts, blij dat jullie er uitgekomen zijn. Ander meisje 15, ik lees bij Ts de vraag hoe ze dit keer kan voorkomen dat het door vreemd gaan weer fout gaat. Daar probeer ik antwoord op te geven. Of ze daar wat mee kan is aan haar. Blijkbaar vindt ze deze jongen de moeite waard om er wat meer voor te gaan. En of het dan voor 6 weken is of voor 60 jaar, op dit moment is het een soort vast vriendje. Hoe je daarmee omgaat moet iedereen zelf weten, ik hoef daar niet over te oordelen, kan hooguit mijn mening geven. Dat zelfde voor seks. Of je het nu met iedereen doet, alleen met je vriendje van het moment of wacht tot je getrouwd bent is ook niet aan mij. Jij hebt een andere mening dan ik. Dat is je goed recht maar daarmee hoef je nog geen aanval te plaatsen. Ik doe mijn best een heel klein beetje te helpen, meer niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier: tja ik ben inderdaad gewoon veel geil en vind jongen zo leuk. Ik kan makkelijk elke dag seks hebben. Mijn vriendje is ook een hele geile jongen dus dat gaat gelukkig goed samen. Ik heb voorzichtig wel met hem gisteren het er over gehad hoe hij naar seks kijkt. We zijn er achter gekomen dat we het eigenlijk allebei het niet erg vinden als we het met een ander doen, maar dan wel safe natuurlijk. We hebben vanaf nu dus een open relatie. Ik voel me nu heel goed en opgelucht. Echt bedankt voor de reacties, vooral van meisje en jongen van 18. Die hebben me echt geholpen er zo over te denken :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • M18, je doet net of ik geen antwoord op de vraag geef. Ze is 15, net als ik. Dan moet jij niet de rechtgeaarde sekshulp uit gaan hangen! Met 15 ben je toch niet toe aan een relatie voor langere duur? dat lukt maar zelden iemand. Als je meer ervaring opdoet, kun je je ook beter verweren, later. Je zult nooit zeggen, dat je kansen hebt laten liggen. Het antwoord is: laat haar "in de fout gaan". Ik vind het geen fout, maar lessen. Ze lijkt mij intelligent genoeg om verantwoorde keuzes te kunnen maken, maar haar haar ook genieten van haar driften. Moralisten zeggen: "Hoe zou je vriendje of je vriendinnetjes dat vinden?" Ze is 15...laat haar. Straks staat ze juist steviger in haar schoenen. Misschien kun jij dat juist niet zeggen? En heb je spijt van gemiste kansen? Iedereen zijn/haar kansen, maar speel niet in op haar gemoed. En als ze jou aanpak meer waardeert, maakt ze nog altijd zelf die keuze. Dat moet je haar gunnen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik begrijp TS wel. Jij bent alleen nog te jong om zaken wat handiger aan te pakken. Ik begrijp jouw verlangen om sex te hebben buiten jouw vriendje om heel goed. Ik ben gay en worstelde toe ik 14/15 was met hetzelfde. Ik ben snel opgewonden (geil) en snel in voor sex.Toen ik 16 was ontmoette ik een vriend waarbij ik eerlijk aangaf moeite te hebben om mij op sexgebied in te houden. Mijn vriend was ouder en had gelukkig hetzelfde. Hij kwam uit een open relatie. Ik wilde dit ook. We waren het snel eens om hiervoor te gaan. We hebben wel goede afspraken gemaakt. We zijn beiden Prepp gaan gebruiken omdat we geen Hiv willen en kijken goed uit voor Soa's. Beiden gelukkig.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • M15, de ts stelt juist de vraag hoe ze kan voorkomen dat het weer fout gaat. Dan is een antwoord dat ze maar zoveel mogelijk seks met iedereen moet hebben niet de beste oplossing. Ts zal zichzelf moeten realiseren dat het anders moet. Dat ze niet zomaar toe moet geven aan een behoefte om te verleiden en verleid te worden. Er zijn nu eenmaal jongens die graag gebruik maken van een meisje dat niet zo moeilijk is. En hoe zou ze het vinden als haar vriend hetzelfde zou doen? In sommige relaties kan dat maar in de meeste niet. Aan de andere kant zijn er natuurlijk mensen die gewoon het heel moeilijk hebben het bij eentje te houden. Dat zit in hun karakter. Een pasklare oplossing is er dus niet. Ik zou zeggen probeer uit alle macht weerstand te bieden tegen de verleiding en dan hoop ik dat je relatie je genoeg geeft. Lukt dat je niet accepteer dan dat andere dingen op dit moment voor jou belangrijker zijn dan een vast vriendje.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi. Ja je bent gewoon aan het uitproberen en ervaring opdoen. Eigenlijk ben je niet toe aan een vaste vriend. Je bent zo geil als maar kan en ik vind, dat je daar op een gezonde manier gewoon eerst aan toe moet geven. Je bent zelf waarschijnlijk heel erg mooi en een lust voor elk jongensoog en die willen een mooie meid wel. Doe maar gewoon, tot je er genoeg van krijgt. M 17, ze vindt het gewoon lekker en dat moet je niet afkraken. er komt ooit wel een verzadigingspunt. Dat jij een moralist bent.....iedereen is anders.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Stel dat je de komende vier weken geen enkele keer seks kunt hebben. Omdat niemand jou verleidt, of omdat jouw crush je signalen niet beantwoordt, omdat iedereen jou negeert, hoe zou je je daarbij voelen?

    Zou je dan het gevoel hebben dat je iets belangrijks hebt gemist? Heb je de seks nodig om jezelf de moeite waard te vinden of om je compleet te voelen?

    Als je seks gebruikt om je beter te voelen, dan probeer je daarmee ergens een gemis te camoufleren. Net als iemand alcohol nodig heeft om zichzelf ermee te verdoven en zijn pijn niet te hoeven voelen. Als je daar een gewoonte van maakt, kan het lastig zijn om daar weer mee te stoppen. Het werkt als een soort verslaving.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Kansloos. Wss teveel verwend door je ouders. Nog niet geleerd dat je gwn niet alles kan hebben / krijgen maar dat je keuzes zal moeten maken.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier. Tja, ik vind het gewoon heel leuk verleid te worden door een leuke jongen. En seks die eigenlijk niet mag vind ik ook spannend en geil. Maar ik wil mn nieuwe vriendje niet meer bedriegen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou toch een beetje uitkijken hiermee want voor je het weet heb je een slechte reputatie bij de leuke jongens en zullen enkel nog de bad guys wat met jou willen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je niet op zoek gaat naar een ander of er aan toe geeft komt het vanzelf goed

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Lekker meisje ben jij. Je praat er net over alsof je er zelf niets aan kan doen....... Dit terwijl het je eigen keus is. Je moet dus eens heel diep bij jezelf te raden gaan. Kun / wil je überhaupt wel trouw zijn aan iemand?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga je vreemd omdat iemand jou verleidt, of begin je zelf iemand anders te verleiden? Wie legt het eerste contact?

    Je schrijft "op de een of andere manier..." Het lijkt wel of iets je er onbewust toe leidt. Hoe zou je je voelen als je het niet deed? Eenzaam? Tekortgedaan? Bang dat je iets gemist hebt? Minder waard dan een ander meisje? Of nog iets anders? Dit achterhalen is waarschijnlijk het begin van een oplossing. ♥

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom ging je de vorige keren vreemd?

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten