Skip to content
5 reacties
1258 weergaves

seks of niet

Hi, ik ben 16 jaar en heb nu paar maanden contact met een jongen. k heb eerst met hem gezoend, maar daarna hebben we besloten om vrienden te blijven. Ik slaap daar wel bijna ieder weekend en nu vroeg ie me laatst of ik misschien seks wil (nix serieus, gwn vd fa2). en k ben opzich wel down om het te doen. maar hij gaat met best wel veel mensen om en nu heeft hij volgende week afgesproken met een chick waar ik ook bevriend mee ben en ze gaat daar ws ook blijven slapen. en ik ben lowkey bang dat ie ook shit met haar gaat doen. en ik weet dat ze geen relatie hebben ofz dus ik kan m ook niet haten dr voor.. maar merk dat k wel jaloers ben en weet niet zo goed of k t nu wel of niet met m moet doen. aande ene kant ben ik zo van k voel me echt gebruikt kind of als ik seks met m heb en hij gaat 2 dagen later met iemand anders zoenen, maar ad andere kant ben ik zo van oke schijt ik heb verder geen relatie met m, is gwn fwb.. wil gwn ff jullie mening/ advies over deze situatie

16 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Gebrek aan aandacht? je weet zelf best de oplossing, maar je wilt zelf het risico lopen. waarom stop je niet met hem? Dit heeft toch geen toekomst? Stap uit die zone en begin wat anders. iets MET toekomst.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik merk aan wat je schrijft dat je toch een gevoel hebt dat je gebruikt wordt. Dat zou een reden kunnen zijn om het niet te doen. Je mag best wel neen zeggen en je lichaam voorbehouden voor iemand waar je een vaste relatie mee hebt. Mogelijks voel je je daar prettiger bij. Zo iemand waar je hart sneller van gaat slaan en waar je je hele leven bij wil blijven omdat je stapelgek op hem bent, die kan je zomaar volgende week ontmoeten!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Tja je hebt dan gewoon sex zonder relatie. Dat is toch prima? Allebei kan je dan ook sex met anderen hebben. Sex is gewoon lekker, dus waarom zou je het niet met hem doen?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Zozo meisje de ts. Heb je een nieuwe soort Nederlands uitgevonden..?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed bedenken wat je nou zelf eigenlijk wil. Wil je een 'vaste' relatie met hem of alleen vrienden zijn. En als je een relatie met hem wil, wil je dan dat hij seksueel trouw is aan je of mag hij meerdere vriendinnetjes van je hebben? Als je gwn vriendschap wil dan is het logisch dat hij zelf zijn eigen keuzes kan maken met wie, wanneer en hoe vaak hij sex wil hebben.
    Hij vraagt aan je of je sex met hem wil. Dat kan dus best ook bij gewone vriendschap. Maar bedenk goed dat hij ook dan best wex met anderen kan hebben. En dat geldt dan ook voor jou. Bij een gewone vriendschap kan je moeilijk eisen stellen op dat gebied; je bent niet elkaars eigendom...

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten