Skip to content
6 reacties
857 weergaves

Hoe krijg ik vaker zin in sex?

Ik heb een heel leuk vriendje en we slapen best veel met elkaar, zo'n 5 keer per week. Het enige is dat ik niet altijd zin heb in sex en hij altijd wel. Als we sex hebben vind ik het altijd heel fijn en hij neukt me ook altijd heel lekker. Maar ik heb niet altijd zin om eraan te beginnen, en dat vind ik best vervelend.
Hebben jullie tips hoe ik meer zin krijg in sex zodat ik ook altijd zin heb, net ls mn vriendje?

15 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Het is heerlijk om eerst een beetje plagerig te doen. Mekaar hier en daar aanraken. Zijn hemd uit zijn broek trekken. Als hij met zijn hand in je bloes gaat en je beha losmaakt. Of wanneer hij even met zn hand in je broek gaat en over je slipje je kont aait. Zulke kleine dingen maken dat je zin krijgt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier TS: dank jullie voor je reacties. Ik vind sex als ik bezig ben heel lekker. Alleen zo stom dat ik er niet elke keer aan wil beginnen als ik met m’n vriendje slaap. Ik ben echt jaloers dat hij altijd zin heeft. Ik ben echt niet onzeker over mezelf hoor. Maar misschien helpt het om soms langer met voorspel te doen. Ik ga dat zeker met m’n vriendje uitproberen :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn ex vriend en ik hadden altijd seks als we allebei zin hadden. Dat wil zeggen soms elke dag en soms een week niet. Je moet je dan ook niet afvragen hoe je even veel zin kunt hebben als je vriendje. Hij zal moeten accepteren dat jij soms niet wilt. Daar is niets mis mee. Nu waren er wel wat manieren waarop mijn ex me op kon geilen, zodat ik het toch deed. Bij jou zijn die er waarschijnlijk ook wel, maar die manieren kunnen bij iedereen anders zijn, dus dat zul je zelf moeten ontdekken. Maar je hebt het recht om geen zin te hebben en als dat zo is gaat het voor hem gewoon niet door.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is voor iedereen anders hoe vaak hij of zij zin heeft in sex. Als het goed is heeft hij respect voor je en houdt hij zich in wanneer jij geen sex wil. Wil je wel graag sex maar ben je niet opgewonden genoeg, besteed dan wat extra aandacht aan voorspel. Romantische setting, rust, tijd. Doet wonderen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien dat jouw vriendje iets meer rekening met jouw behoefte moet houden. En jij je wat minder moet richten naar zijn behoefte.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Vraagje: hoe zelfzeker ben je? Want het zijn vaak mensen die onzeker zijn over hun eigen lichaam, die minder zin in seks hebben. Kan zijn dat ik ernaast zit, maar als je soms wat twijfels over jezelf hebt, kunnen die de seks in de weg zitten. Dan helpt het om eens met een ander oog naar jezelf te kijken en je oordelen over jezelf onder de loep te nemen.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten