Skip to content
23 reacties
6550 weergaves

Hij past niet

Hi Ik heb een probleem de piemel van mijn vriendje past niet de lengte van zijn pik is 17cm en de omtrek is 13cm. Het maakt niet uit hoe opgewonden ik ben of hoeveel glijmiddel ik gebruik hij past gewoon niet hij krijgt er ook maar maximaal 2 vingers in. en dan doet het heel veel pijn als hij iets harder duwt. Heeft er iemand tips of er ervaring met een grote pik want heb geen idee wat ik nu moet proberen

17 jaar
4 jaren geleden

23 Reacties

  • @m15 dat bestaat wel hoor, een omtrek van 13cm, vrij gemiddeld, het gaat niet over de diameter hè.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @m19 Een relatie stoppen omdat de sex moeizaam verloopt?? Als het hem alleen gaat om de sex moet je inderdaad bij hem weggaan.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Had ook een vriend met een te grote, uiteindelijk zijn we uit elkaar gegaan, hij had een enorme grote, wat we ook maar deden werd er niets, hij kreeg hem niet in mijn en ik had vreselijke pijn! Dat werd met aftrekken en pijpen, en andersom likken en vingeren. Zo konden we niet verder. Met elkaar overleg gehad om het te stoppen met de relatie en ík vond ontzettend jammer.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Moet ie eerst even afrukken dan is ie terug wat slapper en dunner. En dan nog eens proberen erin te geraken met een halfharde pik

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @m 16 hierboven, dat is moeilijk als je seks wil hebben. Dan ben je opgewonden en kan je je penis niet slapper maken

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien eens proberen als hij niet helemaal hard is

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 19: je tip was wel geplaatst hoor. Hij staat onder meidenvragen in het topic: vriend heeft een grote.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had hier laatst een goede tip geplaatst, maar die is niet doorgezet. Wat ik doe is een soort rubber ring om m'n pik, zodat ik niet helemaal naar binnen kan. Daardoor blijft het voor m'n meisje ook. Die kun je gewoon bij een sexwinkel kopen. Advies kwam van m'n broer die hetzelfde probleem had bij zijn vriendin.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het moet bijna zo zijn dat je niet genoeg opgewonden bent, dus niet nat genoeg. Probeer eens een goed glijmiddel (op waterbasis) en lat je door hem vingeren en beffen voordat hij er met zijn lul in gaat. Wat die dikte betreft zegt het meisje van 15 hierboven dat 13cm. niet bestaat. Nou, mijn pik is stijf 13,5cm. omtrek en 15cm. lang, wel lekker dik maar niet echt bijzonder. Het gaat wel over omtrek en niet diameter en daar heeft mijn meisje op geen enkele manier in geen enkel gaatje moeite mee, als je maar geil genoeg bent!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Veel glijmiddel gebruiken, schuift ie er wel in

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Lengte 17cm zeg je maar hoe dan die omtrek 13 cm dat bestaat niet gewoon sorry. Dat is dikker dan je hele pols

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat eruit gaat, je zult wel een baby bedoelen, is geregeld simpelweg te groot, met uitscheuren als gevolg. Met goede begeleiding valt daar trouwens wel controle op te krijgen. maar, een pik past normaal gewoon wél. Inderdaad, de tijd nemen vooraf is heel belangrijk, maar dat hadden jullie zelf al door wel. Hoe gaat het nu?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is wel raar want wat erin gaat is kleiner dan dat eruit moet komen

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik lees hier steeds over een grote pik, maar is het niet een heel dikke pik? Ik denk dat daar het probleem zit en niet in de lengte?? Laat hem in ieder geval heel zijn pik goed insmeren met glijmiddel en laat de voorhuid zover mogelijk naar voren zitten als hij in je kutje wil gaan, zodat hij er al een stuk in zit voordat zijn eikel bloot is. Misschien (en hopelijk) is het weer een hulpmiddeltje. Natuurlijk moet je zelf ook goed nat van opwinding zijn.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat fijn voor je dat het al beter ging toen je er gewoon de tijd voor nam. Blijf dat vooral doen, de tijd ervoor nemen om goed opgewonden en ook druipnat te worden. Glijmiddel is dan wel glad, maar doet niets 'tussen je oren'. Je moet er gewoon klaar voor zijn en dus eerst ruimde tijd nemen. Overigens, natuurlijk is de pik van je vriend beslist niet klein, maar tegelijk is zijn pik niet extreem groot ofzo hoor, hij zit er gewoon bovenin de gemiddelde spreiding van pikmaten mee. Snap best dat dat je niet verder helpt, maar, wat wél helpen kan is om tevoren af te spreken dat je wél klaargemaakt wilt worden door je vriend, maar niet dat hij in je komt, bv dat hij je klaarlikt. Als dat lukt groeit je vertrouwen, in dat je een situatie naar jouw hand kunt zetten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier We hebben het opnieuw geprobeerd en nu super veel tijd genomen en ik was deze keer 100% op mijn gemak en het ging nu al een stuk beter en we gaan het de komende tijd steeds vaker proberen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet echt de tijd nemen. Goed voorspel helpt. Je vriend moet z’n vingers en z’n tong gebruiken dat helpt echt

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Glijmiddel en heeft veel tijd doe rustig aan. Niet meteen alles erin maar misschien alleen zijn eikel en dan later de rest.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hai, mijn vriend is ook groot geschapen. De eerste keren lukte het bij ons ook niet echt maar later na toen ik goed genoeg nat was , in een vertrouwde omgeving en goed voorspel had gehad ging het wel. Nu een tijd later gaat t altijd wel soepel soms doet t nog wel een beetje pijn maar daar kan ik niks aan veranderen. Groetjes

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Heel duidelijk je moet gewoon proberen zonder pijn.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten