Skip to content
21 reacties
1791 weergaves

Hook up

Ik zat laatst met een vriendin van mij te praten en ze begon over hoe ze echt helemaal klaar was met haar ex-vriendje en het een leidde tot het ander en ze vroeg of ik zin had in een hook up, nou ik zei dat het me wel leuk leek, alleen zit ik over een ding te denken, ik ben namelijk nóg maagd en ik weet niet of het een slechte keuze is om mijn eerste keer een random hook up te laten zijn met iemand waarmee ik ook niet echt een relatie wil beginnen, mij lijkt het niet heel erg maar wat vinden jullie, is de eerste keer echt zó belangrijk?

16 jaar
4 jaren geleden

21 Reacties

  • Veel ouders willen hun zoon / dochter doen geloven dat de eerste keer speciaal moet zijn. De waarheid is dat minstens de meeste meiden de eerste keer zo snel mogelijk willen vergeten omdat ze er niks aan vonden / pijn deed / de jongen erg egoïstisch bezig was....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja mee eens. Als ze haar benen vrijwillig gespreid heeft voor die jongen van 19 is het haar eigen probleem. Een relatie kan altijd stuk lopen, zeker als je nog maar 16 bent. Ik hoop dat jullie er beiden van genoten hebben

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Zijn genoeg meiden die gewoon een pik willen dus het is echt niet altijd de schuld van de jongen. Volgens mij wilde ze zelf neuken toch? Hij heeft haar niet gedwongen dus wat is het probleem. Kan je zeggen ja hij wilde zijn kwakkie in haar spuiten. Mannen blijven mannen das waar.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als meisjes echt verliefd zijn, gaan ze met die jongen na een tijd naar bed. Hij deed het alleen om snel een keer zijn kwakkie in een meisje te spuiten. Hij was dus niet echt verliefd op haar. Dus het is idd geen verkrachting, maar hij heeft haar wel gebruikt. Ik heb echt wel wat met jongens iets gedaan, maar ik ben nog wel maagd.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @ m 17 het moet zijn dat ze het gewild heeft anders is dit verkrachting ! Zoals ts zegt ze had me uitgenodigd dan ben je GEEN gebruiksvoorwerp !!! Hoe weet jij of dit ons EERSTE kwakkie is ? daar hangt toch geen kaartje aan eerste keer . Best intreden bij zusters van Maria .

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jullie zien meisjes dus als een gebruiksvoorwerp om je eerste kwakkie in te spuiten. Ik walg van deze types en er zullen nog meer meisjes zijn die met mij eens zijn. Kom meiden, laat jullie ook horen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zie het probleem ook niet

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb haar idd een beetje gebruikt. Maar dat vind ik absoluut geen probleem;)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Natuurlijk heeft hij haar gebruikt. Maar zei heeft het ook gewoon laten gebeuren. Als ze het echt niet gewild had, had ze nee moeten zeggen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J18 Hij geeft toe dat hij haar gebruikt heeft voor zijn eerste keer en dat vind ik een rotstreek. Zij was dus gek op hem, maar hem ging het alleen maar om dat ene. Jij bent vast niet beter dan hem.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 17, ik denk dat een meisje van 16 zelf heel goed kan snappen dat het vriendje dat ze dan seks mee heeft niet aan zal blijven. Serieuse relaties komen later pas. Dat maakt jongen19 nog niet slecht ofzo. Ze hebben allebei gewoon lekker geoefend

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja niet helemaal netjes natuurlijk. Maarja ik had wat ik wilde haha. Ze vond het niet heel leuk geloof ik

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Laatste j19 Je hebt haar gewoon gebruikt (ik geloof eerder misbruikt) voor jou eerste keer sex. Fijne gozer ben je. Wat vond zij hiervan toen je haar dumpte?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja goed dat je het gewoon gedaan hebt. Ik spreek het hele meisje die ik als eerste neukte ook niet meer (ik was toen ook 16). Ik ging alleen even met haar om haar in bed te krijgen. Daarna was het weer snel over. Zeker geen spijt van

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor mij hoeft de eerste keer seks echt niet romantisch te zijn of bewaard worden voor de ware. Ik zou het gewoon gedaan hebben. :)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Lekker pik. Mooi dat je er van genoten heb! Ga je het vaker doen?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Topicstarter hier, ik heb het vanmiddag gedaan en zeker geen spijt van gehad.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet de eerste keer doen met iemand waarmee je je goed voelt. Dat hoeft niet perse iemand te zijn waar je ook echt verliefd op bent of een relatie mee hebt. Als je je comfortabel voelt bij dat meisje kun je het doen, anders zou ik het laten. Kun je een hoop gelul achteraf mee uitsparen

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou het ook gewoon lekker met haar doen als ik jou was. Het is zo fijn om het de eerste keer met een meisje te doen die weet hoe het moet. Dat zal je alleen maar een betere herinnering geven. En ik heb ook allang niets meer met het eerste meisje waarmee ik voor het eerst neukte hoor.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou het doen. De kans dat je bij de eerste blijft is zoiezo erg klein. Mijn eerste keer was met een prostituee, ook geen spijt van

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten