Skip to content
8 reacties
865 weergaves

Homo/bi/hetero?

Hey guys een maand of meer geleden dacht ik dat ik bi/homo was omdat het lijkt alsof geen enkel meisje me leuk vind maar nu denk ik dat ik hetero ben. Hoort dit bij pubertijd of niet?

13 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • De pubertijd begint bij jongens meestal bij je 12e dus op je 13e is het niet gek dat je hiermee bezig bent. Maar inderdaad het kan nog alle kanten op :)

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 17 jaar: een fase?! kom nou.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja! Hoort erbij. Je bent aan het experimenteren, met verschillende geslachten, dat geeft helemaal niks. Ik heb ook een jaar gefantaseerd (niet heel veel, maar als ik me verveelde of het weer eens uit ging met mijn ex. En mijn moeder die telkens zei dat ik nooit aan jongens enz moest beginnen.) over een relatie hebben met een vrouw maar daar bleef het gewoon bij en ik heb niks meer dan respect voor de LGBTQ+ mensen. Maar ik ben zelf 100% hetero. Het is gewoon een fase waarin je je “horizon” verbreedt. Maak je geen zorgen!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @ Jouw mening en die van je moeder zijn gewoon 2 méningen. Dat wil niet zeggen, dat het inderdaad zo is. Als je echt zeker wil weten of je vroeg pubert, ga dan eens naar een dokter of beter nog : een seksuoloog, die op dat gebied deskundig is.

    Maar om te weten of je nu homo, hetero, enz. bent, wacht je toch beter af tot je wat ouder bent.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @j23 vgm ben ik vroeg met de pubertijd m'n moeder zegt 't ook al

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind 13 te jong om je zorgen te maken over je geaardheid. Toen ik zo oud was voelde ik mij eerder aangetrokken tot andere jongens. Meisjes vond ik flauw en kinderachtig. Maar nu is het gewoon omgekeerd. Trouwens je puberteit, zoals je bedoelt, begint pas later en dan pas kan je beginnen nadenken.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal met jongen 22 eens! Dat sommige meisjes jou niet leuk vinden, betekend niet dat jij geen meisjes leuk vindt. Er bestaat ook meet dan bi/hetro/gay, zoals hetro plus of homoplus. Maak je geen zorgen, je komt er later vanzelf achter wat je geaardheid is.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wanneer een meisje jou niet direct leuk vindt, wil dit nog niet zeggen dat jij homo bent, kom nou!!!!!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten