Skip to content
33 reacties
7526 weergaves

Hoe vaak heb je seks?

Hoi! Ik vraag me af hoeveel seks jullie hebben. Ik heb eigenlijk altijd seks met mn vriendje als we bij elkaar slapen en soms twee keer per nacht. We slapen zo’n vijf keer per week bij elkaar. Ik vind dat echt lekker en wil zeker niet dat we minder seks hebben, maar al mn vriendinnen zeggen dat ze het veel minder doen. Dus vraag ik me af of ik te veel seks heb. is dat (te) veel? En hoe vaak hebben jullie seks per week?

16 jaar
4 jaren geleden

33 Reacties

  • Voordat ik ongesteld wil heb ik altijd zin en als het kan doe ik het met mijn vriend en dan meestal even kort.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Wacht... Ik heb nooit geweten dat zoveel mensen van mijn leeftijd (en jonger) al seks hebben of hebben gehad :o Ik heb nog niet eens gezoend met iemand :/ (mijn vriendinnen trouwens ook niet, dus ben gelukkig niet de enige). :’)

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Nooit

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou elke dag wel willen. Maar van onze ouders mogen me vriendin en ik maar 3 nachten per week bij elkaar slapen. En het komt nog best vaak voor dat we te moe zijn, er nog andere mensen rondlopen in huis, ze ongesteld is enzovoort. Dus ik denk gemiddeld 1 of 2x per week echt seks. De avonden dat we geen seks hebben pijpt me vriendin me klaar. De avonden dat ik alleen slaap trek ik mezelf klaar

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Slaap nu helaas alleen in het weekend bij mn vriendin dus nu 2 of 3 keer in de week. Zou wel vaker willen, maar ja.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo! Ik ben 19 en ik heb 3-4 keer per week seks. Maar ik had problemen met potentie, verdomme, ik ben erg nerveus voor seks. En er is geen lange erectie. Ik heb pillen gekocht voor de rivier en neem ze een half uur voor de seks en alles werkt prima. Nu denk ik er zelfs over om ze om de andere keer te gaan gebruiken. Ik bestel online pillen als iemand een link naar de winkel nodig heeft. orsai.es /cialis

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb al een tijdje geen vriendje meer, maar wel een lekker speeltje, en daar heb ik eigenlijk elke dag wel een feestje mee. Als ik zin heb zelfs een paar keer. Alleen als ik erg moe ben sla ik wel eens over.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wow meisje 13, dat je nu al ontmaagd bent... haha wil ik eig ook wel, maar heb geen vriendje

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Elke dag

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb gisteren voor de eerste sex gehad met mijn vriendje, hij was bij mij mijn ouders waren werken en zusje bij vriendinnetje spelen. Het was heel erg lekker.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • 5 keer per week

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog nooit

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nu met corona vind ik het wat lastig om te daten enzo , maar normaal 2 of 3 keer per week.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als het kan dan wel anders niet dus soms 5 keer per week en soms niks maar ook 3 keer per dag.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen heb zwembad nog open was had ik meerdere keren per week seks, maar nu we thuis moeten afspreken veel midner helaas.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 14:

    Nee hoor, is niet raar.. Je hebt nog genoeg tijd om een vriendje te krijgen :-) geen zorgen x

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb nog geen eens een vriendje, is dit raar?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @Meisje 17.
    Ik snap best dat je vind dat 11 jaar te jong is. Maar uiteindelijk is dit meisje van 11 misschien al wel zover in haar ontwikkeling dat die jongen van 14 gelijkwaardig is.

    Jongens beginnen gemiddeld 2 jaar later aan de puberteit dus hoeft het meisje maar 1 jaar eerder te puberen dan gemiddeld om het gelijk te laten lopen.
    En daarnaast natuurlijk moeten ouders hun kinderen beschermen maar als dit meisje denkt dat ze klaar is voor seks dan is het enige wat haar ouders zouden moeten doen zorgen dat ze dat doet met iemand die haar geen pijn zal doen.

    Aangezien dat ze bij haar vriendje mag slapen ga ik er vanuit dat haar ouders het vriendje kennen en dus weten dat het een goede jongen is.

    Te vaak seks bestaat niet maar te jong of te oud bestaat ook niet. Zolang jij er zelf klaar voor bent en je zeker weet dat je het wil doen zonder onder druk gezet te worden dan moet dat gewoon kunnen. Beter nog ik had gewild dat ik op mijn 14de een vriendin had waar ik seks mee kon hebben. Mijn 1ste keer was op mijn 20ste en dat is niet erg maar had al 6 jaar meer ervaring kunnen hebben. En heb 6 jaar moeten wachten aangezien ik geen vriendin kon vinden.

    En daarnaast @meisje 11 dat naakt zitten op de bank. Als jouw vriendje gewend is thuis naakt te lopen is dat niet raar. Als jij de enige bent die naakt zit is dat niet gebruikelijk. Maar als jij je er prettig bij voelt en het niet alleen voor je vriendje doet moet dat in overleg met je ouders kunnen.

    Waarom vind ik dat naakt zitten wel in overleg moet en seks niet? Aangezien experimenteren met leeftijdsgenoten bij de puberteit hoort. En naakt zitten met 2 volwassenen in de buurt is even iets anders.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ohja trouwens om ontopic te blijven. Ik had voor corona ongeveer 1x per weekend seks met mijn vriendin soms 2x. Wil het zelf wel vaker maar liet het vaak vooral een beetje van haar afhangen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Eens met jongen van 21. Je kan nooit teveel seks hebben. Ik en m’n vriendin hebben eigenlijk altijd seks als we bij elkaar slapen, zo’n 4 keer per week. Ik heb daarnaast vaak nog een paar keer per maand seks met jongens, want ik ben bi

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten